elpaso1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ισως και να μη γινεται αυτο που θελω να κανω.. Εστω οτι κατεβαζω ενα torrent, το οποιο εχει περισσοτερα τους ενος αρχεια μεσα. Μπορω να κρατησω μονο το ενα αρχειο απο το torrent, σε διαφορετικο φακελο, και ταυτοχρονα να το κανω και seed; Ή πρεπει η δομη του καθε torrent ( φακελοι, υποφακελοι κτλ.. ) να μενει ανεπαφη;
TheLordOne Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πατα επιλογη να κατεβασεις μονο το αρχειο που θες, οχι ολο το φακελο
elpaso1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Θα το δοκιμασω αυτο που λες. Τι γινεται σε περιπτωση που εχω κατεβασει ολο το φακελο ομως;
elpaso1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δε ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Το θεμα ειναι οτι θελω να κανω seed, αλλα το αρχειο να το εχω εκτος του αρχικου φακελου. Γινεται κατι τετοιο; Εαν οχι, απορω.. Ολοι αυτοι που κανουν seed αρχεια επι χρονια, τα εχουν ολα ετσι χυμα στον υπολογιστη τους;
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 το εκάστοτε πρόγραμμα σου δίνει επιλογή για το που θες να αποθηκεύονται αυτά που κατεβάσεις/ανεβάζεις κλπ. Συνεπώς δεν τα έχεις χύμα. Εκτός κ αν αναφέρεσαι σε μεμονωμένα αρχεία που δεν είναι σε κάποιο φάκελό κλπ.
elpaso1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Συνηθως τα torrent που κατεβαινουν ειναι εξ'αρχης στο δικο τους φακελο. Εγω θελω να τα μεταφερω εξω απο αυτον τον φακελο και να συνεχισω το seed. Δε εχω καταφερει να κανω κατι τετοιο μεχρι στιγμης.. Σκεψου μια σειρα με 20 επεισοδια και εγω να εχω 20 φακελους.
vste Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που ζητάς είναι εύκολο. Αφού έχεις κατεβάσει το torrent μεταφέρεις τα αρχεία σε οποίο φάκελο θέλεις. Στην συνέχεια ξανά τρέχεις το torrent σαν να θέλεις να το κατεβάσεις ξανά, διαλεγεις τον φάκελο που έχεις τα αρχεία και μαρκάρει να κατεβάσεις μόνο το αρχείο που έχεις εκεί μέσα. Επειδή ήδη το έχεις απλά θα κανείς seed.
elpaso1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Λες να μη το προσπαθησα; Αλλιως δε θα ανοιγα θεμα.. Δε γινεται ετσι οπως το λες. Το δοκιμασα πολλες φορες. Ξαναδημιουργει τον φακελο απο μονο του και το ξανακατεβαζει στο νεο μερος που ορισα. Ισως και να μη γινεται αυτο που ζηταω και ο φακελος να ειναι απαραιτητος. Εξαλλου εαν προσπαθησω να ξετικαρω τον φακελο, ξετικαρεται και ολο το περιεχομενο μεσα στο torrent, αυτοματα.
elpaso1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα οντως ειναι δυσκολη ερωτηση..
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Η ερώτηση είναι εύκολη... Και η απάντηση είναι εύκολη... Αυτό που θέλεις, απλά, δε γίνεται. Αν τα θέλεις οργανωμένα θα πρέπει να κρατάς αντίγραφο. Δεν μπορείς να αλλάξεις φάκελο στο αρχείο και να το seedάρεις. Αν θέλεις να seedάρεις επεισόδια από σειρά θα πρέπει να τα κατεβάζεις από teams που δίνουν ένα μόνο αρχείο (π.χ. eztv) και όχι από teams που δίνουν τα αρχεία σε υποφάκελο (π.χ. ettv). 1
rfc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το mtorrent εχει επιλογη να μεταφερει τα αρχεια μολις τελειωσουν οπου αλλου θες και να seedarονται ταυτοχρονα ετσι. Βασικα εγω ετσι το εχω. Κοιτα στο preferences>directories
elpaso1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Η ερώτηση είναι εύκολη... Και η απάντηση είναι εύκολη... Αυτό που θέλεις, απλά, δε γίνεται. Αν τα θέλεις οργανωμένα θα πρέπει να κρατάς αντίγραφο. Δεν μπορείς να αλλάξεις φάκελο στο αρχείο και να το seedάρεις. Αν θέλεις να seedάρεις επεισόδια από σειρά θα πρέπει να τα κατεβάζεις από teams που δίνουν ένα μόνο αρχείο (π.χ. eztv) και όχι από teams που δίνουν τα αρχεία σε υποφάκελο (π.χ. ettv). Ο,τι ειπε ο φιλος. Δεν υπαρχει λυση. Απλα ηθελα επιβεβαιωση. Πραγματικα ομως δυσκολη ερωτηση, γιατι μονο ενας καταλαβε τι ηθελα να πω.
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Το mtorrent εχει επιλογη να μεταφερει τα αρχεια μολις τελειωσουν οπου αλλου θες και να seedarονται ταυτοχρονα ετσι. Βασικα εγω ετσι το εχω. Κοιτα στο preferences>directories Ο elpaso θέλει να είναι να κρατήσει ένα ή περισσόρερα αρχεία από το torrent και να είναι σε διαφορετικό φάκελο απ' ότι όταν κατεβαίνουν. Όχι απλά να μεταφέρει τον φάκελο του torrent σε άλλο φάκελο/δίσκο π.χ. αν πάρουμε για παράδειγμα τα realeses από ettv, τα επεισόδια των σειρών βρίσκονται σε υποφάκελο με το όνομα του επεισοδίου και αν πάρεις το mp4 από εκεί και το βάλεις χύμα σε έναν φάκελο π.χ. με το όνομα της σειράς μαζί με τα υπόλοιπα επεισόδια, μετά δεν μπορείς να το ξανασιντάρεις. Αυτό θέλει να κάνει ο elpaso και αυτό είναι που εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω και δεν νομίζω να γίνεται. Σε αντίθεση, τα realeses από eztv που είναι μόνο το αρχείο mp4 και μπορείς να το μεταφέρεις σε όποιον φάκελο θέλεις και να του δώσεις και ότι όνομα θέλεις χωρίς να χαλάσεις το σιντάρισμα. Απλά του αλλάζεις τον φάκελο μέσα από τον client και του δηλώνεις τι όνομα έχει το αρχείο. Μετά από το re-check θα είναι πάλι έτοιμο για seeding. 1
rfc Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Καταλαβα τι θελει απο την αρχη. Εγω απλα του εδωσα μια λυση μηπως και βοηθησει αυτο επειδη γνωριζω οτι αυτο που ζητα δε γινεται. Τωρα αυτα με του τυπου δυσκολη ερωτηση κ.λ.π. ........ απλα δε μετρανε στην κανονικοτητα της ζωης μας. Ανηκουν σε αλλα sites. Αν ειναι να απαντησω και εγω μηπως και ανεβει η αυτοπεποιθηση καποιων εδω μεσα θα πω αυτο. Δεν υπαρχουν ευκολες δυσκολες ερωτησεις, αλλα απο την αλλη χαρακτηριζεται ευκολα ο τροπος με τον οποιο ρωτας κατι....... ακομη και αν ειναι γελειος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα