tornado Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Την εχω δυο μερες και ειπα να μαζευτουμε οσοι την εχουμε να ανταλλαξουμε αποψεις - συμβουλες - αποριες και οτι αλλο προκυψει για την συγκεκριμενη μηχανη. Η πρωτες μου εντυπωσεις ειναι πολυ καλες, αλλα θελω πολλα ψωμια ακομα για να αποδειχτει οτι καλως εδωσα τα 250 ευρουλακια.... Edit: επανερχομαι μιας και την σκαλιζω εδω και δυο ωρες. Εχει παρα πολλες ρυθμισεις και απο την μια, αυτο δινει την αξια στα λεφτα της, γιατι φαινονται οι πολλες δυνατοτητες που εχει αρα και τα λεφτα που εδωσες. ΠΧ εντυπωσιαστηκα απο την επιλογη easy panorama, που μπορει και βγαζει περιστροφικα μια φωτο 180 μοιρες η και 360 μοιρες! Και βεβαια πολλες ακομα επιλογες που ακομα τις ψαχνω. Το κακο ειναι, οτι πρεπει να τις θυμασαι, η μαλλον να πειραματιζεσαι συνεχεια με διαφορες επιλογες ετσι ωστε να εξοικειωθείς η αν δεν τις θυμασαι, να κρατας σημειωσεις Σιγουρα δεν κανει για καποιον που θελει μια φωτογραφικη για να βγαζει φωτο καθε καλοκαιρι στη παραλια. Τοσες ρυθμισεις ουτε που θα τις θυμαται, και μαλλον οι μισες επιλογες που εχει η μηχανη θα πανε αχρηστες και θα δωσει τσαμπα λεφτα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Οι bridge δεν εχουν πολλους οπαδους εδω μεσα, αλλα δωσε μας μια ιδεα για τις φωτο που βγαζει με ζουμ και για το βιντεο της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 δεν την εχω πολυδουλεψει ακομα, αλλα σιγουρα σημερα - αυριο σκοπευω να βγαλω μπολικο πραγμα, οποτε χμμμ του χρονου θα ανεβασω υλικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σιγουρα δεν κανει για καποιον που θελει μια φωτογραφικη για να βγαζει φωτο καθε καλοκαιρι στη παραλια. Τοσες ρυθμισεις ουτε που θα τις θυμαται, και μαλλον οι μισες επιλογες που εχει η μηχανη θα πανε αχρηστες και θα δωσει τσαμπα λεφτα. βασικα ειναι μονο γι αυτον τον λογο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ntinaras την εχεις αγορασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 οχι, αλλα η λογικη αυτων των μηχανων ειναι να χρησιμοποεις το πολυ ζουμ για να βγαζεις κατι απο μακρια. αυτο γινεται μονο σε περιπτωσεις μεγαλης ηλιοφανειας, γιατι θες μεγαλη ταχυτητα κλειστρου. ασε που στη παραλια εχει και νοημα η χρηση της για να βγαζεις κωλαρακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) οχι δεν προτιμας να ακουσεις γνωμες απο καποιον που την κραταει στα χερια του και κανει χρηση? Αν ειχα αποψη για την δικη σου μηχανη, θα με επαιρνες στα σοβαρα? που τα μονα που θα ηξερα θα ηταν οτι διαβασα απο το ιντερνετ? Καθε μηχανη εχει τα δικα της λεφτα και την δικη της αξια χρησης, αλλα στη πραξη εκεινο που μετραει ειναι πως την αξιολογει καποιος που τα ακουμπησε και οχι το τι πιστευει γενικα ο καθενας. Επετρεψε μου να εχω καθαρη και κρυστάλλινη αποψη μονο για οτι εχω αγορασει και οχι τι πιστευω γενικα για τις μηχανες. Αυτη η "αιωνια" διαμαχη περι compact vs bridge vs dslr αρχιζει και γινεται ανουσια και χωρις νοημα. Το γνωριζω οτι με λιγα παραπανω θα επαιρνα μια entry level dslr, οκ λοιπον, θα μου τα εδινε καποιος γιατι εγω δεν τα ειχα? Πιστευεις οτι η συγκεκριμενη μηχανη ειναι μια πατατα? τραβα παρακατω στις καλυτερες, εγω αυτη πηρα και για αυτη θελω να μιλησω και απευθυνομαι κυριως σε οσους τυχον την εχουν στα υποψη τους ετσι ωστε να λαβουν υποψη τους ενα χρηστη που την χειριζεται και οχι γνωμες υποθετικες οτι ναναι. εντιτ: ο λογος που την πηρα ειναι για να βγαζω φωτογραφιες την κορη μου και πιστεψε με οτι σε μια παραλια προτιμω την ναζιαρικη φατσουλα της κορης μου και οποιοδηποτε ντελικατο κωλαρακι εμφανιστει μπροστα στο φακο μου, απλα μου χαλαει το πλανο μου.... Οποτε οπως βλεπεις ο καθενας εχει τους λογους του για ποιο λογο θελει να βγαλει φωτογραφιες Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 σωστοτατος o tornado.χωρις εμπειρια με την συγκεκριμενη μηχανη,δεν μπορεις να γραφεις για εμπειρια με την συγκεκριμενη μηχανη. το καλυτερο με αυτην την μηχανη.ειναι η ληψη βιδεο με δυνατοτητα ληψης φωτο.αυτο να εκμεταλευτεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το καλυτερο με αυτην την μηχανη.ειναι η ληψη βιδεο με δυνατοτητα ληψης φωτο.αυτο να εκμεταλευτεις.... οντως ειναι πολυ θετικο αυτο, οταν τραβας βιντεο μπορεις να βγαλεις μεχρι και 10 φωτογραφιες.... προς το παρον βγαζω μονο φωτογραφιες ενω για το βιντεο ειμαι σε πειραματικη φαση ακομα. Ειχα καποιο προβλημα, εβγαζα βιντεο και τα αρχεια ηταν προβληματικα. Το πιο πιθανο ηταν οτι ειχα χαλια καρτα μνημης, οποτε αγορασα μια πολυ γρηγορη Lexar την οποια συστηνω σαν προσθετο εφοσον καποιος θελει να ασχοληθει με βιντεο. Ελπιζω με την νεα μνημη να μην εχω τετοια θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 δεν προτιμας να ακουσεις γνωμες απο καποιον που την κραταει στα χερια του και κανει χρηση? Αν ειχα αποψη για την δικη σου μηχανη, θα με επαιρνες στα σοβαρα? που τα μονα που θα ηξερα θα ηταν οτι διαβασα απο το ιντερνετ? Καθε μηχανη εχει τα δικα της λεφτα και την δικη της αξια χρησης, αλλα στη πραξη εκεινο που μετραει ειναι πως την αξιολογει καποιος που τα ακουμπησε και οχι το τι πιστευει γενικα ο καθενας. Επετρεψε μου να εχω καθαρη και κρυστάλλινη αποψη μονο για οτι εχω αγορασει και οχι τι πιστευω γενικα για τις μηχανες. Αυτη η "αιωνια" διαμαχη περι compact vs bridge vs dslr αρχιζει και γινεται ανουσια και χωρις νοημα. Το γνωριζω οτι με λιγα παραπανω θα επαιρνα μια entry level dslr, οκ λοιπον, θα μου τα εδινε καποιος γιατι εγω δεν τα ειχα? Πιστευεις οτι η συγκεκριμενη μηχανη ειναι μια πατατα? τραβα παρακατω στις καλυτερες, εγω αυτη πηρα και για αυτη θελω να μιλησω και απευθυνομαι κυριως σε οσους τυχον την εχουν στα υποψη τους ετσι ωστε να λαβουν υποψη τους ενα χρηστη που την χειριζεται και οχι γνωμες υποθετικες οτι ναναι. εντιτ: ο λογος που την πηρα ειναι για να βγαζω φωτογραφιες την κορη μου και πιστεψε με οτι σε μια παραλια προτιμω την ναζιαρικη φατσουλα της κορης μου και οποιοδηποτε ντελικατο κωλαρακι εμφανιστει μπροστα στο φακο μου, απλα μου χαλαει το πλανο μου.... Οποτε οπως βλεπεις ο καθενας εχει τους λογους του για ποιο λογο θελει να βγαλει φωτογραφιες Τελικα θα αποφασισεις? Κανει για καποιον που θελει να βγαζει φωτο σε μια παραλια η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 κατα την γνωμη μου, υπαρχουν πιο φτηνες μηχανες για να κανουν αυτο που λες, δεν υπαρχει λογος να ξοδεψεις τοσα λεφτα. Σε καλυψα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ποσο εδωσες γι αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 250 ευρω εχει φιξ τιμη παντου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα