voltmod Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές, η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερις εκδόσεις του νέου Galaxy S7. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τa Galaxy S7, Galaxy S7+ (S7 Plus), Galaxy S7 edge και Galaxy S7 edge+. Χάρη σε μία διαρροή που αφορά σε θήκες, μπορούμε να έχουμε μία πρώτη ιδέα για την εμφάνιση του νέου Galaxy S7 αλλά και του μεγαλύτερου –με οθόνη κοντά στις 6,0 ίντσες- Galaxy S7+. Από τις φωτογραφίες, φαίνεται πως το Galaxy S7 θα διατηρήσει πολλά εμφανισιακά στοιχεία σε σχέση με το τωρινό μοντέλο. Στην πρόσοψη, φαίνεται να διαθέτει γυαλί 2.5D καθώς και ένα τετραγωνισμένο κεντρικό πλήκτρο, που θα ενσωματώνει και τον αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος, που φαίνεται να διαθέτει γυαλί, υπάρχει η γνώριμη διάταξη με το σύστημα φακών της κάμερας, του LED flash και του αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών. Περιμετρικά, μοιάζει να διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο (μάλλον από κράμα μαγνησίου σύμφωνα με κάποιες φήμες). Site: PhoneArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Όμορφο είναι το s6. Άντε να κάνουν κάνα 2 τροποποιήσεις όσα ίσα να φαίνεται η διαφορά και θα είναι μια χαρά το s7. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheLordOne Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χαλι μαυρο οι θηκες! Λες και θα το παιρνουμε σε εργοταξιο το S7! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Είμαστε κι εμείς που τα παίρνουμε! ;-) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χαλι μαυρο οι θηκες! Λες και θα το παιρνουμε σε εργοταξιο το S7! Urban Armor Gear για "rugged" καταστάσεις. Αν ή Samsung ξαναβγάλει θήκη σάν την τελευταία Clear View,καλύτερα να το αφήσει το άθλημα για άλλες εταιρίες.Η προαναφερθείσα θήκη,είναι μόνο καλή στο να γρατσουνίσει το υποτιθέμενα ανθεκτικό Gorilla Glass... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο το Note 2! Wait... What? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 τα ιδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just for today Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Κλαην μαην.Ας ειναι 5.5ιντσες QHD 8core δυνατο αλα ναχει κσι καμια μπαταρια της προκοπης 3400 3600 και micro sd και θα σαρωσει πολυ περησοτερο αποτι τωρα.Εχω το huawei honor6 plus και δε λεω να ταφησω απτα χερια μου.Ειδικα στο θεμα μπαταριας δε καταλαβαινει τιποτα.!!Ειχα iphone5 galaxy s5 lg g3 32gb mate7 και τωρα παλι huawei και ειμαι πιο πολυ ευχαρηστημενος μαυτο.Ειδικα σε παιχνιδια αυτονομια κ λαγκ αψογο.καντε κατι με τις τιμες τη μπαταρια και τον χωρο αποθηκευσεις και τη σωστη διαχειρηση ραμ.το g4 εχει τη καλυτερη διαχειρηση ραμ αν και 6core .Αντε σαμυ ξεκολα και ασε τη μοστρα για τα καλιστεια και δωσε στο λαο καλες τιμες μπαταρια καρτες μνημης και πιο ελεφρυ wize . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Βρε!!! καλα δεν το βλέπετε???? ιδιο το iphone 7 ειναι... :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα γιατί μου θυμίζει το άθλιο S3? Πάντως βαρέθηκα την ίδια πρόσοψη τόσα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αν το s7 είναι όντως έτσι τότε το μόνο θετικό είναι ότι θα πέσει ή τιμή του s6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Molar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Χάλι μαύρο για άλλη μία φορά τα φωτοσπαθα λείπουν μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grdtk Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ρε μαγκες τι σκατα κραζετε την εμφανηση του;;; Ξαναδιαβαστε τον τιτλο! Οι φωτογραφιες ειναι οτι ναναι για τις θηκες διερευσε φωτογραφια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα