Louis K Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω για δίκαρτο κινητό μέχρι 5 ίντσες με ταβάνι τα 140 ευρώ. Με προβληματίζουν: Doogee F3 PRO: Μικρή και μη αποσπώμενη μπαταρία, έλλειψη ραδιοφώνου και notification Led. Αναξιοπιστία της Doogee. Zopo Speed 7: Διάβασα οτι βγάζουν προβλήματα και οτι έχουν κακή ποιότητα κατασκευής. Meizu m2: Παίρνει μόνο nanosim, έχει μη αποσπώμενη μπαταρία και έχει αυτό το Flyme.
Louis K Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το ξερω οτι ειναι πολύ καλή εταιρεία, απλά μου τη σπάει που θα πρέπει να κάνω τις κάρτες μου nanosim και δε θα μπορώ να τις βάλω σε άλλη συσκευή. Ασε που δε μπορώ να το κάνω ρουτ
Makeran Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το ξερω οτι ειναι πολύ καλή εταιρεία, απλά μου τη σπάει που θα πρέπει να κάνω τις κάρτες μου nanosim και δε θα μπορώ να τις βάλω σε άλλη συσκευή. Ασε που δε μπορώ να το κάνω ρουτΘα μπορείς απλά δε θα είναι σταθερή η κάρτα. Ποιος το λέει ότι δεν μπορείς να του κάνεις root? 1
saruman123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το ξερω οτι ειναι πολύ καλή εταιρεία, απλά μου τη σπάει που θα πρέπει να κάνω τις κάρτες μου nanosim και δε θα μπορώ να τις βάλω σε άλλη συσκευή. Ασε που δε μπορώ να το κάνω ρουτΚαλησπερα χρονια πολλα.+1 στο Meizu Οσο για την sim αμα την κανεις nano περνεις εναν ανταπτορα 4in1(3€)και μετα την βαζεις οπου θες. Και να σου πω καλητερα nano γιατι μπορει να την κανεις οτι θες με τον ανταπτορα.
Louis K Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 παιδια σας ευχαριστω όλους!! δεν το ηξερα αυτο με τον ανταπτορα 1
thor21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Meizu m2 με κλειστά μάτια.Το flyme os έχει κάποιες ιδιαιτερότητες αλλά είναι εξαιρετικό.Το m1 note πάντως που είχα με ικανοποίησε απόλυτα.Πιστεύω και το 2 θα είναι αντίστοιχο.Όσο για την κάρτα sim όπως είπαν και τα παραπάνω παιδιά με ένα ανταπτορακι λύνεται το θέμα σου. 3
deadsoul Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 1. Το doogee F3 pro έχει ραδιόφωνο. 2. Για ποια αναξιοπιστία μιλάς όταν υπάρχει ελληνική αντιπροσωπία, καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση και έχει πλήρης τεχνική υποστήριξη? 3. Η κάμερα του είναι πολύ καλύτερη από τα υπόλοιπα 2 που αναφέρεις. 4. Διαβάζω πολλές φορές σε άρθρα που ανεβάζουν μερικοί σχετικά με τα notification Led... Εδώ μια Apple και σε κανένα της μοντέλο δεν το έχει τοποθετήσει. Τόσο αναγκαίο είναι?
newsformobiles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 1. Το doogee F3 pro έχει ραδιόφωνο. 2. Για ποια αναξιοπιστία μιλάς όταν υπάρχει ελληνική αντιπροσωπία, καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση και έχει πλήρης τεχνική υποστήριξη? 3. Η κάμερα του είναι πολύ καλύτερη από τα υπόλοιπα 2 που αναφέρεις. 4. Διαβάζω πολλές φορές σε άρθρα που ανεβάζουν μερικοί σχετικά με τα notification Led... Εδώ μια Apple και σε κανένα της μοντέλο δεν το έχει τοποθετήσει. Τόσο αναγκαίο είναι? Υπόψιν αυτό ισχύει μόνο για αγορά από Ελλάδα, όπως και στη Lenovo, Elephone, κτλ. 1
Louis K Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 1. Το doogee F3 pro έχει ραδιόφωνο. 2. Για ποια αναξιοπιστία μιλάς όταν υπάρχει ελληνική αντιπροσωπία, καλύπτεται από 2 χρόνια εγγύηση και έχει πλήρης τεχνική υποστήριξη? 3. Η κάμερα του είναι πολύ καλύτερη από τα υπόλοιπα 2 που αναφέρεις. 4. Διαβάζω πολλές φορές σε άρθρα που ανεβάζουν μερικοί σχετικά με τα notification Led... Εδώ μια Apple και σε κανένα της μοντέλο δεν το έχει τοποθετήσει. Τόσο αναγκαίο είναι? H Doogee ειναι πολύ αναξιόπιστη εταιρία. Έχω πάρει διάφορα μοντέλα κατά καιρούς και μου έχουν βγεί άλλα καλά και άλλα μούφες. Επίσης εννοείται οτι παραγγέλνω απο Κίνα. Τελικά μάλλον θα πάρω το Meizu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα