Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 2 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια απο που βλεπετε καλυτερα να το τσιμπισουμε;; Αν παρω την εκδοσημε τα 16gb γινεται να την rootαρω και να της ανεβασω εγω το επεξεργαστη;;Ακομη και αν δεν γινεται αυτο αξισει η 16αρα;; ευχαριστωω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια απο που βλεπετε καλυτερα να το τσιμπισουμε;; Αν παρω την εκδοσημε τα 16gb γινεται να την rootαρω και να της ανεβασω εγω το επεξεργαστη;;Ακομη και αν δεν γινεται αυτο αξισει η 16αρα;; ευχαριστωω.

Για να ροοταρεις δεν εχω ιδεα και δεν το εχω ακουσει καπου αυτο....εγω εχω το 32αρι και ειμαι καλυμμενος(συν μια 32 αρα καρτα ετσι για να υπαρχει).

Υπαρχουν διαφορα site που μπορεις να το παρεις....βιαζεσαι ή οχι?Αν βιαζεσαι παρε απο eu warehouse

vickmall,gearbest,geekbuying

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-2/2gb-16gb-tdd-lte.html

Επεξ/σία από Gas74

Για να ροοταρεις δεν εχω ιδεα και δεν το εχω ακουσει καπου αυτο....εγω εχω το 32αρι και ειμαι καλυμμενος(συν μια 32 αρα καρτα ετσι για να υπαρχει).

Υπαρχουν διαφορα site που μπορεις να το παρεις....βιαζεσαι ή οχι?Αν βιαζεσαι παρε απο eu warehouse

vickmall,gearbest,geekbuying

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-2/2gb-16gb-tdd-lte.html

Δεν βιαζομαι καθολου. Καλυτερα απο κινα και φτηνοτερο.Και εγω απο vick mall ελεγα. Προσφερει τιποτα δωρα;;

Ειδα υπαρχουν 2 ειδη το (TDD LTE) και το (FDD LTE). Απο ψιλο εψαξα αυτο εχει να κανει σχεση με τα δεδομενα και τους τυπους.Ξερεις καποιος ποιο ειναι καλυτερο να επιλεξω για την χωρα μας ή ειναι το ιδιο;; Ευχαριστω.

Αποφασισα να αγορασω τελικα αυτο http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html. Για να μου ερθει σοη και αβλαβες με τι ταχυδρομειο να σταλθει. Παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειναι η πρωτη μου φορα που θα κανω μια τοσο ακριβη αγορα και απο το συγκεκριμενο καταστημα. Η αγορα θα γινει μεσω paypal οπου εχω συνδεσει μια χρεωστικη.
Καποια αλλη πληροφορια για την αγορα που πρεπει να ξερω;; Πρεπει να του γραψω κατι στην περιγραφη κατα την παραγγελια(δηλαδη να το τοποθετησουν στην κατηγορια δωρα για να μην υπαρχει προβλημα με τελωνια, install Google Apps και ολες γενικα τις 10 εντολες που βλεπω οτι γραφουν απο κατω ακομη και πατριωτες μας.)  

Ακομη βλεπω οτι εχει δωρεαν δωρα Screen Film+Tempered Glass+Silicone Case.Ερχονται αυτα κανονικα;; Αυτα τα πολλα μεχρι τωρα. Ευχαριστω για τον χρονο σας. :D

• 2 μήνες μετά...

Πάντως το κινητό τα αξίζει με το παρά πάνω τα λεφτά του το έχω εδω και κάνα δίμηνο και πάει σφαίρα, σε αυτό το κόστος πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο, για όποιον ενδιαφέρεται είναι μια πολύ καλή επιλογή για αγορά!  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...