dantouan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 xiaomi η καλυτερη κινεζικη εταιρια και οχι μονο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimPol Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 προχτες το παραγγειλα απο gearbest στα 160κινηταρα απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 προχτες το παραγγειλα απο gearbest στα 160 κινηταρα απλα Και δεν επαιρνες το 3 με τα ιδια λεφτα http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_268449.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 προφανως θα πηρε ττο prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mickey80 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάντως θα κοίταγα και το Creev Mark V για την οθόνη, την κατασκευή, την out of the box stock rom και ας είναι και λίγο πιο αργό (περίπου 34900 AnTuTu) και λίγο πιο ακριβό. Δεν το έχω δεί το κινητό αλλά έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια σε review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 προφανως θα πηρε ττο prime Ε και παλι αξιζει το 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάντως θα κοίταγα και το Creev Mark V για την οθόνη, την κατασκευή, την out of the box stock rom και ας είναι και λίγο πιο αργό (περίπου 34900 AnTuTu) και λίγο πιο ακριβό. Δεν το έχω δεί το κινητό αλλά έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια σε review. Τρολάρεις, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Και δεν επαιρνες το 3 με τα ιδια λεφτα http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_268449.html Δεν αξιζει το 16αρι, δεν παιρνει επιπλεον μνημη :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 @hakunamatata @Vasilisxd Χαλαρώστε... Στον κόσμο των advanced user, το να αλλάξεις rom -ή ακόμα και να μεγειρέψεις μία, αν είσαι θαραλέος- μπορεί να είναι πρακτική... ...στον πραγματικό κόσμο, αν το μαγαζί -ότι μαγαζί και αν είναι αυτό- δεν λέει σαφώς ότι έχει αποσυσκευάσει το τηλέφωνο και έχει αλλάξει rom -τότε εκτός του ότι έχει ξεγελάσει τον αγοραστή- που άλλο έχει αγοράσει και άλλο χρησιμοποιεί, δημιουργεί πρόβλημα και στον κατασκευαστή, με ότι αυτό συνεπάγεται νομικά! Αν ο κατασκευαστής έχει συμφωνήσει με την πρακτική αυτή -είτε με ευθεία αναφορά στο μεταξύ τους συμβόλαιο, είτε σιωπηρά- τότε έχει ευθύνη... Δεν ξέρω αν είναι ενδεδειγμένο να κλειδώσει τον bootloader, ή να φέρει τα ΜΑΤ και τη στρατοχωροφυλακή, πάντως το να μην προστατεύει το προϊόν και το όνομα της η Xiaomi, εμένα θα με ανησυχούσε σφόδρα... Κλείνοντας, δεν έχω καταλάβει... υπάρχει επίσημη Ελληνική rom από την Xiaomi? Γιατί από τα λεγόμενα του φίλου κατάλαβα ότι την έχει δημιουργήσει και υποστηρίζει -και μάλιστα πολύ ενεργά- η κοινότητα... Τέλος για να μην παρεξηγηθώ, η γνώμη μου είναι ότι και μόνο που υπάρχει τόσο ενεργή κοινότητα που φτιάχνει και υποστηρίζει roms είναι εξαιρετικά θετικό!!! Εχουν παρει την επισημη ROM , εχουν βγαλει ολες τις κινεζιλες και την εχουν σενιαρει . Εγω παντος που το ειχα πειραγμενη ROM απο το μαγαζι που το πηρα και εβαλα την ελληνικη εκδοση , εχω να δηλωσω οτι στο forum οι διαχειριστες εχουν φτιαξει εναν τοσο αηδιαστηκα ευκατανοητο και ευκολο οδηγο για να flashαρεις την ROM , που ακομα και ο πιο μεγαλος βλακας θα το εβρισκε παιχνιδακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Πρώτον, ευχαριστώ για το καλοπροαίρετο feedback. Να εξηγήσω μερικά πράγματα. Από την πλευρά του reviewer, συντάσσομαι με τον newbie αγοραστή που θα πάρει τη συσκευή στα χέρια του και θα ξεκινήσει να τη δουλεύει χωρίς να μπλέξει στον κόσμο των rom. Οπότε ειδικά τα reviews που βλέπετε εδώ, μη περιμένετε να στηριχτούν σε κάποια ανεπίσημα firmwares παρά μόνο ως πρόσθετη ενημέρωση. Γίνεται αναφορά στο ότι τα κινητά της Xiaomi δεν κυκλοφορούν στην Ευρώπη αλλά το ότι έρχονται με bloatware δεν καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σε οποιαδήποτε χώρα, είναι απλά bloatware ασχέτως αν έχει φοβερή υποστήριξη από την κοινότητα που ανεπίσημα λύνει αυτά τα προβλήματα. Αν πιστεύει κάποιος ότι αυτό το review δείχνει προκατάληψη κατά της Xiaomi, τότε νομίζω δε τα βλέπει αντικειμενικά τα πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ότι το λογισμικό είναι αυτό που μου δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αν με μια rom της δραστήριας ελληνικής κοινότητας, το πρόβλημα λύνεται, τότε σούπερ. Ήδη κάθε ενδιαφερόμενος έχει ενημερωθεί από εσάς και εγώ μπορώ άνετα να προχωρήσω σε σχετικές δοκιμές προκειμένου να κάνω μια σχετική προσθήκη στο review αλλά και σε μελλοντικές. Σε καμία περίπτωση όμως δε μπορώ να στηρίξω ένα review σε αυτό το firmware όπως αντίστοιχα όταν έρχεται στα χέρια μου ένα branded phone, γίνεται αναφορά στο ότι ο πάροχος το έχει πνίξει στο bloatware. Έτσι μας ήρθε, έτσι θα το αγοράσει και ο καταναλωτής και δεν είναι υποχρέωση του να ψάξει τον τρόπο να αλλάζει roms. Κοίταξε τελείως φιλικά αλλά δεν μπορείς να περιμένεις να είναι newbie ένας άνθρωπος που έκατσε και αγόρασε κινητό από την άλλη άκρη του κόσμου. Αυτό το άτομο μπορεί να κάνει ένα ψάξιμο και να δει ότι κάτι παίζει με τη miui στην Ελλάδα. Αν μπορούσε να το αγοράσει από τα public όπως με τη meizu το συζητούσαμε αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR_Macedon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Άρα, για να λέμε τα πράγματα με το ονομα τους, η συσκευή που παραλάβατε από το everybuing ήρθε με δική τους πειραγμενη ROM που ήταν για πέταμα.Και ναι η ελληνική ρομ είναι από τις πιο αξιοπιστες μετά την αγγλοκινεζικη της xiaomi. Γι αυτό και το ελληνικό φόρουμ έρχεται πρώτο στο κοσμο από όλα τα φορουμ της xiaomi, ακόμα και από το ινδικό με τοσες χιλιάδες μελη. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από GR_Macedon 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poten159 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Στα πόσα Ευρώ είναι η διαφορά με το 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makeran Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως από bloatware έχω μόνο UC Browser και Clean Master. Θα έβαζα αμέσως την ελληνική, αλλά θα χάσω την εγγύηση. Πάντως, από ό,τι κατάλαβα, έχω την International γιατί έχει ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εμένα έπεσε στα χέρια μου το Note 3 με ROM πειραγμένη από το κατάστημα που προήλθε λογικά... το περίεργο όμως είναι ότι δεν έχει ίχνος bloatware.... τεσπα, αναμένω να μου ξεκλειδώσει η Xiaomi τον bootloader ώστε να εγκαταστήσω TWRP και μετά να βάλω την Ελληνική ROM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos35 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Φαίνεται αρκετά καλό και τίμιο για την τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα