Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Εχω ενα netbook και προσφατα περασα win 8.1 και εχω προβλημα με τις περισοτερες εφαρμογες δεν μου τις ανοιγει λογο της χαμηλης αναλυσης της οθονης προσπαθησα να κανω την αλλαγη μεσω regedit κανω επανεκκινηση αλλα και παλι η αναλυση παραμενει στα 1024x600 αντι τα 1024x768

μηπως εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει και τι να κανω.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Enabling Metro apps:

1. Press Win+R, type in regedit and hit Enter. Registry Editor will open up.
  2. Now press Ctrl+F, and the Find dialog box will appear.
  3. Type in Display1_DownScalingSupported in the "Find what" box and click Find Next.
  4. Once the key is found, change its value from 0 to 1.
  5. Press F3, and if it finds any more keys called Display1_DownScalingSupported, change all 0values to 1 as well.
  6. Reboot your device.
  7. After a successful reboot, change the screen resolution to 1024×768 and apply changes.

Μην αυταπατασαι οτι αλλαξε οντως αναλυση...αν δεν σηκωνει την αναλυση η οθονη και ο θεος να κατεβει δεν θα δεις ποτε 1024x768 στο νετμπουκ.

Προφανως εξομοιωνει την αναλυση?καποια μαιμουδια κανει για να παιξουν οι εφαρμογες...

Δοκιμασε και πες μας :)

Δημοσ.

Δεν ξέρε windows 8 και netbook που λογικά δεν θα έχει πανω απο 2gb ram και με αδύναμο επεξεργαστή δεν μου κολλάει , καλύτερα για εμένα να έβαζες τα windows xp ή τα 7 καποια ελαφριά έκδοση που και εκει αν εχει λιγο ram θα έχεις θέματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...