Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα!

Σημερα επεσε απο τα χερια μου και εσπασε η οθονη του ZTE V5 Redbull.
Το touchscreen στο κατω μερος δεν λειτουργει ( ειναι ενα πολυ μικρο μερος αλλα χωρις αυτο δεν μπορω να κανω τιποτα).
Λοιπον, τι κανω? Πολλα λεφτα δεν μπορω να διαθεσω. Αξιζει να το παω για επισκευη? Αν ναι, που?
Η εγγυηση δεν ξερω αν ισχυει γιατι καπου ειχα διαβασει οτι αν ειναι rooted δεν ισχυει.

Δημοσ.

H εγγύηση έτσι κι αλλιώς δεν καλύπτει ζημιές από πτώσεις.

Απλά σημάδια βρίσκουν και βγάζουν όλη τη συσκευή εκτός εγγύησης.

Ψάξου μόνος σου για ebay. Δε νομίζω να το αναλάβει κανείς.

Και αν το κάνει, θα σου βγει αρκετά ακριβό.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μοντελο http://www.ebay.com/itm/New-ZTE-Redbull-V5-V9180-Red-Bull-Touch-Digitizer-With-Lcd-Display-Assembly-/361296814762?hash=item541ef7e2aa:g:hhMAAOSwl8NVVF~w 

Με ενα 50ρικο το αλλαζεις μονος.Εξω σιγουρα δεν αξιζει να το πας.Η εγγυηση και root να μην ειχες δεν σε καλυπτει καθως το εσπασες μονος σου.

Αποψη μου παρε κατι καινουριο μεχρι 150 βρισκεις Honor 4c,Motorola Moto G που ειναι αρκετα καλυτερα απο αυτο που ειχες

Δημοσ.

Χρονια πολλα!

Σημερα επεσε απο τα χερια μου και εσπασε η οθονη του ZTE V5 Redbull.

Το touchscreen στο κατω μερος δεν λειτουργει ( ειναι ενα πολυ μικρο μερος αλλα χωρις αυτο δεν μπορω να κανω τιποτα).

Λοιπον, τι κανω? Πολλα λεφτα δεν μπορω να διαθεσω. Αξιζει να το παω για επισκευη? Αν ναι, που?

Η εγγυηση δεν ξερω αν ισχυει γιατι καπου ειχα διαβασει οτι αν ειναι rooted δεν ισχυει.

Χρονια πολλα και σε σενα.

Για service ZTE ειναι η Procordia(Ν.Ψυχικο -τηλ:2107777076)παρε τηλεφωνο και ρωτα.

Αν δεν σε συμφερει πας για αλλο.

Εκτος αν "πιανουν" τα χερια σου και το φτιαξεις μονος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...