Προς το περιεχόμενο

VFM σε 48' 50' ιντσες

teoxen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα για αλλη μια φορα.ψαχνω εδω και μια βδομαδα TV νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να παρω,διαβαζω και εδω στο φορουμ οτι μπορω να βρω και θελω ξανα την βοήθεια σας και την αποψη σας γιατι θα την παρω μια φορα για ποοολλα χρονια,δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να την αλλαξω αργοτερα για κατι καλυτερο η αν μου βγει σκαρτη και θελω γενικα να κρατησει και η τεχνολιγια της.Ψαχνω σε samsung η lg μονο!tv led smart σε 48-50 ιντσες δεν παω 55 γιατι νομιζω θα ξεφυγω απο το μπατζετ η θα πεσω σε ποιότητα,650 μαξ 700 ψαχνω.

Οτι καλυτερο μπορω να εχω σε εικονα ζωντανα χρωματα για ντοκιμαντερ και ταινιες καλο μαυρο,εύχρηστο smart,αν μπορω να χωρίζω και την οθονη στα 2,συνδεση σκληρου δίσκου για ταινιες,και γενικα θα την χρεισιμοποιω σαν pc.

post-232240-0-60912400-1451133204_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλη πρόταση (φθηνότερη) και στα ίδια 100Hz, για τα αθλητικά, αλλά στις 48" είναι η Samsung 48J6200.

Samsung UE48JU6000 δεν ειναι καλυτερη?στα ιδια λεφτα

Καλησπέρα,

Ιδού μια πολύ αξιόλογη πρόταση γι'αυτά που ζητάς: https://www.skroutz.gr/s/6633558/LG-50LF652V.html

LG 49UF6407??την γλυκοκοιτάζω

Αλλα σκεφτομαι γενικα αν εχουν το κατι της καλυτερο η sumsung...

Η JU6000 είναι μεν Ultra, χωρίς διαθέσιμο αντίστοιχο υλικό, αλλά δεν έχει τα 100Hz που έχει η J6200.

Αυτά, βέβαια, είναι κριτήρια που καθένας εκτιμά ανάλογα με τα γούστα και τις επιλογές του.

Υπάρχουν σε ορισμένα blogs και sites από ειδικούς που ασχολούνται με τις τηλεοράσεις και έχουν άμεση σχέση με τη συχνότητα του ρεύματος (στις μεν ευρωπαικές και άλλες χώρες λειτουργούν στα 50Hz, ενώ στις χώρες της Βόρειας Αμερικής στα 60). Έχω διαβάσει στο AVClub αρκετά στοιχεία για το ποιες τηλεοράσεις έχουν 50 και ποιες 100Hz.

Οι κατασκευαστές έβγαλαν δικές τους επωνυμίες και, φυσικά, όχι πάνω σε ενιαία μονάδα αναφοράς, με στόχο να μπερδεύουν την πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...