Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους

Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού έως 200-250ευρώ είτε από μαγαζιά του εξωτερικού είτε και από Ελλάδα αν υπάρχει κάποια καλή προσφορά. Για να σας δώσω κάποιες πληροφορίες, ήμουν κάτοχος του Lenovo Vibe X και πριν 1 μήνα πήρα στα χέρια μου το Χ2. Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος και για τις 2 αγορές μου αλλά πριν 7-10 μέρες με κάηκε η οθόνη από το X2. Πιο συγκεκριμένα μιλούσα στο τηλέφωνο για κανά 15λεπτο και όταν το κατέβασα από το αυτί μου η οθόνη ήταν μαύρη και δεν άναψε ποτέ έως τώρα. Το κινητό λειτουργεί κανονικά, ακούω και τον ήχο της έναρξης και όταν έβαζα στα τυφλά τον pin μου δεχόμουν κλήσεις αλλά όλα είναι μαύρα (ακόμα και όταν πάω για ροοταρισμα, ούτε τα logo βλέπω δηλαδή ούτε τίποτα). Έκανα παραγγελία μια οθόνη για αντικατάσταση αλλά για κάποιο λόγο έχω ξενερώσει με το κινητό..

Το θέμα μου είναι ότι φίλος ενδιαφέρεται για αγορά σε αυτά τα λεφτά (το Χ2 ήθελε) οπότε μπορεί αν φτιαχτεί να του δώσω αυτό. Όπως και να γίνει θα κάνουμε αγορά οπότε θέλω κάποια βοήθεια. Τι λέτε για το Vibe P1 που βλέπω σε αρκετά κινεζομάγαζα στα 247€? Επίσης, επειδή κάπως ξενέρωσα και με το minideal που ήμουν ευχαριστημένος αρκετά, τι άλλο με προτείνεται ?

Ευχαριστώ πολύ  :-D

Δημοσ.

1)Xiaomi redmi note 3 32gb 200-220ευρω

2)Oneplus x 250 ευρώ

Εκτός της καλύτερης μπαταρίας και του δακτυλικου αποτυπωματος

Το oneplus x είναι υο καλύτερο κινητό στην τιμή αυτή

Δημοσ.

Χρονια πολλα.

Απο κανενα vickmall -minideal-banggood-reportspam κοιταξε.

Εγω σου προτεινω:

Xiaomi redmi note 3/32gb

Meizu MX5/16gb

Oneplus X/16gb

Huawei Honor 6/16gb

LeTV X800

Huawei Mi4c

Δημοσ.

Χρονια πολλα.

Απο κανενα vickmall -minideal-banggood-reportspam κοιταξε.

Εγω σου προτεινω:

Xiaomi redmi note 3/32gb

Meizu MX5/16gb

Oneplus X/16gb

Huawei Honor 6/16gb

LeTV X800

Huawei Mi4c

Και το Redmi Note 2 Prime μπορεί να δει, εξίσου πολύ καλό κινητό και πιο φθηνό από το 3. Μαγαζιά όπως είπανε vickmall, Coolicοοl, yeso521.
Δημοσ.

Για την ώρα έχω μείνει στα oneplusX, redmi note 3 και Mi4c που έχετε αναφέρει..

Τσεκάρω λίγο και τα σαιτ γιατί αρκετά δεν τα γνώριζα καθόλου

Δημοσ.

χρονια πολλα :)

κ τα 3 αυτα ειναι πολυ καλες συσκευες κ προτεινονται αφου υπερ-καλυπτουν τις απαιτησεις του μεσου χρηστη.

Απλα επειδη εχεις ιστορικο (με σπασιμο οθονης) το oneplus X ειναι παρα πολυ ευαισθητο στην οθονη λογω του γυαλιου κ γλυστραει παρα πολυ ευκολα εχουν ηδη γινει αρκετα ατυχηματα απο οσο διαβαζω στα επισημα κ μη φορουμ της OnePlus. Θες επιπλεον (ποιοτικη) θηκη αν και δινουν με τη συσκευασια για εξτρα προστασια οπως και temp.glass. Το γλυκοκοιταζω και εγω αφου δινω μεγαλυτερη εμφαση στο design ακομα ειμαι στο ψησιμο γιατι με μεταφορικα παει 290 απο oneplus εκτος αν το παρω απο vickmall που γλυτωνω κανα μονο 40αρι. Το ιδανικο θα ητανε μια συσκευη με χαρακτηριστικα του redmi note 3 με το design του opX αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

Τελος και το Mi4c εχει καλυτερη μπαταρια απο το opX δεν ζεστενεται δεν κολλανε εφαρμογες μονο λειπει η sd εκει. Για μαγαζια vickmall-minideal γιατι ελλαδα εχει απειροελαχιστα με Xiaomi ή ακομη πιο σπανια Oneplus αλλα κ αν εχει οι τιμες εχουν (δυστυχως) αρκετη διαφορα.

Δημοσ.

Δεν μου έσπασε η οθόνη, κάηκε ..  :unsure:  Από την μια στιγμή στην άλλη όλα μαύρισαν. 

Αυτή τη στιγμή είμαι ακριβώς όπως τα λες, τα χαρακτηριστικά του redmi note 3 με εχουν τρελάνει αλλά το design απο το opX είναι ότι καλύτερο  :devil:

Δημοσ.

α καηκε η οθονη πω πω φρικη (φανταζομαι θα ακους lenovo k μακρια πλεον) :confused:

Ειδες μακαρι να ειχε τα χαρακτηριστικα του xiaomi to opx. Εγω κλεινω στο να μην το προτιμησω τελικα το opx. Πες το συστημα προσκλησεων πες η απιστευτη ευαισθησια του που πολλοι παθανε ζημια ηδη στο OnePlusX, πες το σερβις που πρεπει να το στειλεις πισω στην oneplus (Αγγλια ή Κινα) δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Θα περιμενω το P9 (huawei) λογικα μεχρι μαρτιο '16 οι ανακοινωσεις κ απο Μαιο 16 παραγγελιες κ βλεπουμε.

Ανακοινωθηκε πολυ προσφατα κ φημες για OnePlus 2 mini με 4.6 οθονη κ καλυτερα χαρακτηριστικα απο το OPX οποτε μπορει στους επομενους 2 μηνες να βγει κατι καινουργιο μπορει κ να ναι φημες.  Γιατι κ γω κοιταω τηλεφωνα μεχρι 5 ιντσες.... μαξ οποτε γνωμη μου ζυγισε τα πολυ καλα αν ειναι και παρεις το OnePlusX γιατι γλιστραει πολυ ευκολα κ ειναι σουπερ ευαισθητο. Στο μπατζετ που θες βγαινει 290 με μεταφορικα απο oneplus οποτε παλι εισαι λιγο εκτος. Διαβασε και σε φορουμ κλπ εγω τα εξαντλησα ολα τα specs του δεν ειναι και τα καλυτερα αλλα ειναι αρκετα καλα βεβαια.

Το Xiaomi (note 3) μ αρεσει πολυ εχει κ μπαταρια σουπερ κ αρκετα καλο design, απο παραγγελιες παει σουπερ. Κ το Mi4c ειναι αρκετα καλο αν εξαιρεσεις την απουσια SD αλλα εχει οτι χρειαζεται. Γενικα η Xiaomi ειναι η νεα δυναμη σαν εταιρια κ την huawei την εχω στις αγαπημενες αλλα η Xiaomi ανεβαινει πολυ.

Δες και το Meizu Mx5 που σου προτεινε & ο saruman αλλα για αγορα απο εξω μονο αφου η τιμη εδω ξεφευγει αρκετα απο το budget.

Δημοσ.

Το Oneplus X αξιζει πολυ. Το εχω αυτο το κινητο απο οταν βγηκε και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτην την τιμη. Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, οθονη amoled, top tier specs, dual sim. Το μονο αρνητικο του ειναι στην καμερα η οποια ειναι μια μετριοτητα. Παρ'ολα αυτα το να θυσιασεις την τελεια καμερα για να εχεις στα 250 ευρω μια top tier εμπειρια android ειναι super δελεαστικο θα ελεγα :P

Δημοσ.

Καταλήγω σε Mi4c ή Redmi Note 3 τελικά αλλά ο φίλος μου του άρεσε (οπτικά) και το Letv X800 που προτάθηκε παραπάνω.

Ποια είναι η άποψη σας για αυτο συγκεκριμένο γιατί δεν έχω ιδέα από την εταιρεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...