minim3 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 καλημερα και χρονια πολλα. εχω την παρακατω οθονη εδω και 2.5 χρονια samsung s23a700d, η οποια ειναι 120hz, tn panel κλπ κλπ. αν εξαιρεση κανεις το glow [δεν ειναι mat], ειμαι πολυ ευχαριστημενος για battlefield 4 κλπ. καρτα γραφικων εχω μια asus 970 strix. εχει νοημα να κοιταξω για μια σε 27" inch για gaming? Η ακομα δεν αξιζει το κοπο? σκεφτομουνα για IPS panel αλλα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει κατι σε λογικα λεφτα.
Haris San Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αναλογα την αποσταση που εχεις απο την οθονη. Σε ενα τυπικο γραφειο νομιζω η 27 ειναι πολυ μεγαλη και θα αρχιζει να σε κουραζει.
XMorsX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 H σειρα αυτη των samsung ειναι πετυχημενες οθονες. Οι καινουριες TN 144hz ειναι χειροτερες απο τις samsung, με εξαιρεση την LG 24gm77. Δε μπορω να πω λοιπον οτι αξιζει η αναβαθμιση, εκτος και αν σκοπευεις να αγορασεις μια 27" 1440p 144Hz AHVA με G-Sync των 700 ευρω. Μια εναλλακτικη βεβαια ειναι να αγορασεις μια 60Ηz IPS με 200-300 ευρω για γενικη χρηση και να κρατησεις την Samsung για gaming.
minim3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τρεχω 2 οθονες, μια ειναι IPS LG. σκεφτομουνα για 27αρα με μεγαλυτερη αναλυση 1440p οπως αναφερεις σωστα. Η απορια που εχω ειναι υπαρχει στο συντομο μελλον να δουμε IPS με 120/144Ηz για gaming? Αλλα με μικρο latency G2G? αυτα που βλεπω εχουν 5ms και πανω.
XMorsX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τρεχω 2 οθονες, μια ειναι IPS LG. σκεφτομουνα για 27αρα με μεγαλυτερη αναλυση 1440p οπως αναφερεις σωστα. Η απορια που εχω ειναι υπαρχει στο συντομο μελλον να δουμε IPS με 120/144Ηz για gaming? Αλλα με μικρο latency G2G? αυτα που βλεπω εχουν 5ms και πανω. Οι σημερινες καλες IPS οθονες εχουν οσο καλυτερο overdrive προκειται να εχουν οι IPS, και δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τις TN. Ουτε στο input lag εχουν να ζηλεψουν επισης. Ηδη υπαρχουν AHVA 144Hz, οποτε δεν καταλαβαινω την απορια σου. Τα νουμερα που αναφερουν οι κατασκευαστες για response time και dynamic contrast ειναι κυριολεκτικα ψευτικα και πρακτικα αχρηστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα