Chrisdim88 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα κ χρονια πολλα σε ολους.Εχω αγοράσει 2 access tp link 7510, το ενα το συνδέω με καλώδιο απ το ρουτερ κ το εχω ρυθμίσει στην παράμετρο wireless σαν access point. Το αλλο παλι με καλώδιο Ethernet κ ρυθμιςμενο σαν client καταλήγει σε ενα switch κ απο εκει σε υπολογιστή.Το θεμα ειναι οτι απ τον υπολογιστή, οταν πατάω τις ip των access κ του ρουτερ μπαίνω σε ολα. Δλδ τοπικά μπαίνω παντου άρα εχουν επικοινωνία τα acces. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν εχω ιντερνετ στον υπολογιστή που παίρνω απ το client . Γνωρίζετε κατι ;;;
thleorasakias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα κ χρονια πολλα σε ολους. Εχω αγοράσει 2 access tp link 7510, το ενα το συνδέω με καλώδιο απ το ρουτερ κ το εχω ρυθμίσει στην παράμετρο wireless σαν access point. Το αλλο παλι με καλώδιο Ethernet κ ρυθμιςμενο σαν client καταλήγει σε ενα switch κ απο εκει σε υπολογιστή. Το θεμα ειναι οτι απ τον υπολογιστή, οταν πατάω τις ip των access κ του ρουτερ μπαίνω σε ολα. Δλδ τοπικά μπαίνω παντου άρα εχουν επικοινωνία τα acces. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν εχω ιντερνετ στον υπολογιστή που παίρνω απ το client . Γνωρίζετε κατι ;;; ελπιζω να μην εχεις παρει το συγκεκριμενο που πιανει συχνοτητα 5ghz.Κανε το εξης για να σε βοηθησω οσο μπορω.Εκει που πληκτρολογεις για να μπεις σε μια σελιδα βαλε την ip 192.168.0.254 σε βαζει στο μενου του tplink-Πας στην καρτελα status κανε ενα screenphoto να δουμε τι παιζει
thleorasakias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το 5ghz εχω Το καταλαβα στα 5ghz ειναι δυσκολα να συνδεθεις στο δικτυο εχουν ασυμβατοτητες και σχεδον τα περισσοτερα ρουτερ λειτουργουν στα 2.4 και αν εχει και zte κλαφτα χαραλαμπε και εμενα οταν πηγα να παρω το πενταρι μου ειπε πεταμεναα λεφτα αχρηστο θα σου ειναι...τωρα 8α σου πω τι ρυθμισεις πρεπει να κανεις γι το δευτερο tplin που ειναι σαν client 1)δικτυο-ιντερνετ κλικ-αλλαγη προσαρμογεα ρυθμισεων-ethernet δεξι κλικ-πρωτοκολλο ιντερνετ εκδοση4(TCP/IVP4) κλικ-βαζεις την ip 192.168.0.100 και σου δινει απο κατω μονο του μασκα υποδικτυου..βγαινεις τελειως πας192.168.0.254 βαζεις το δικτυο που θες να συνδεθεις και βγαινεις.Ξαναπας πρωτοκολλο ιντερνετ4(tcp/ivp4) και πατας αυτοματη αποδοση διευθυνση ip και ok.Αν δεν σου δωσει ιντερνετ φταιει το πρωτο που σου εγραψα με την συχνοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα