Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα , χρονια πολλα. Εχω τον εξης υπολογιστη:

Μητρικη foxconn g31mx

Μνημη 4 gb

Τροφοδοτικο 480w hec

Kαρτα γραφικων 8800 gt

Eπεξεργαστη E7300 2,66 mhz

Σκληρο 600 gb seagate

Λειτουργικο Windows 10

Κουτι Altec\

Κατα καιρους μου εβγαζε μπλε οθονη με προβλημα στην μνημη και εκανε καποια επανεκινηση (κολαγε συνηθως και την εκανα χειροκινητα) επισης οταν ανοιγα τον υπολογιστη καμια φορα εκλεινε και τον ξαναανοιγα για να μπουταρει , την δευτερη φορα μπουταρε κανονικα και μερικες φορες απο το πρωτο ανοιγμα (κακο σημαδι μακραν).  Εδω και κανενα μηνα εβαλα την nvidia 8800gt γιατι ειχα την ενσωματωμενη καρτα και ειχα αρχισει να παιζω παιχνιδια Civ 5 ,Εpic (Blustacks) και καποια αλλα παλια οχι τπτ πολυ βαρυ δηλαδη. Τις προαλλες εβγαλε μπλε οθονη και δεν επεστρεψε ποτε! απο τοτε εχω προσπαθησει φορματ σε καινουργιο δισκο(γιατι μου εβγαλε κατι μυν οτι εχει προβλημα) εχω αλλαξει επεξεργαστη εχω αλλαξει θεσεις στις μνημες ,εβγαλα καρτα γραφικων αλλα τπτ. Κολαγε στα πρωτα φορματ και τωρα ανοιγει μονο το τροφοδοτικο(ουτε το ανεμιστηρακι δεν δουλευει).

Εγω πιστευω οτι βαρεσε μητρικη , καμια γνωμη ???

Δημοσ.

Βρες ένα άλλο τροφοδοτικό που να ναι οκ και αν έχεις κάνει σωστά την συνδεσμολογία και δεν ακούς καθόλου μπιπ(εφόσον έχεις speaker στην μητρική) τότε μάλλον τα παιξε η μητρική. 

Δημοσ.

Μολις εβαλα ενα 300 αρι επανω και μου εβγαλε bios κανα δυο φορες και μετα παλι τα ιδια. Ανοιγε και εκλεινε  η δεν εβγαζε εικονα καθολου ενω δουλευε το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη. 

Δημοσ.

παταει καλα η ψυχτρα δεν νομιζω να ειναι αυτο. δεν κανει κανενα μπιπ , δεν εχω και ηχειο και να ηθελε να κανει!!

το τελευταιο που σκεφτομαι ειναι να βαλω αλλες ραμ (μηπως εχει ασυμβατοτητα) αλλα δεν εχω αλλες!

Δημοσ.

Οταν αλλαζω τροφοδοτικο και για μια φορα μονο βγαζει αυτο 

CMOS checksum error-defaults loaded !!!!

Αλλαξα μπαταρια αλλα τπτ ...

Δημοσ.

παταει καλα η ψυχτρα δεν νομιζω να ειναι αυτο. δεν κανει κανενα μπιπ , δεν εχω και ηχειο και να ηθελε να κανει!!

το τελευταιο που σκεφτομαι ειναι να βαλω αλλες ραμ (μηπως εχει ασυμβατοτητα) αλλα δεν εχω αλλες!

Όχι ρε συ τέτοιο speaker. Αυτό είναι άλλο που λέω. Το συνδέεις πάνω στην μητρική και είναι ένα καλώδιο που βγαίνει από το κουτί, είτε δεν βγαίνει και απλά βάζεις εσύ ένα είτε είναι ενσωματωμένο στη μητρική.

Οταν αλλαζω τροφοδοτικο και για μια φορα μονο βγαζει αυτο 

CMOS checksum error-defaults loaded !!!!

Αλλαξα μπαταρια αλλα τπτ ...

Άλλαξε μπαταρία. Πάρε μια καινούργια.

Δημοσ.

Όχι ρε συ τέτοιο speaker. Αυτό είναι άλλο που λέω. Το συνδέεις πάνω στην μητρική και είναι ένα καλώδιο που βγαίνει από το κουτί, είτε δεν βγαίνει και απλά βάζεις εσύ ένα είτε είναι ενσωματωμένο στη μητρική.

Άλλαξε μπαταρία. Πάρε μια καινούργια.

Ηχειο επανω στο κουτι λες βρε , καταλαβα τι λες !!! 

Θα δοκιμασω να καθαρισω την cmos καλυτερα,  η μπαταρια βαραει 3,2 v στο πολυμετρο!!!

Δημοσ.

Για την μπαταρία μην είσαι και τόσο σίγουρος, και σε ένα παιδί που την βάλαμε στο πολυμετρο καλή ήταν, δηλαδή έδειχνε κανονικά 3,2 ενώ ήταν άδεια δοκίμασε και μια αλλη μπαταρια

Δημοσ.

Ενταξει θα παρω μια μπαταρια απο περιεργια, αν ειναι αυτο θα κανω γλεντια! Εχθες καταφερα να μπω στο bios ρυθμισα το ρολοι αλλα δεν προλαβα να κανω save και κολλησε παλι. Διαισθανομαι οτι ειμαι κοντα στην λυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...