Προς το περιεχόμενο

iPhone 6 σε Samsung Galaxy s6+ ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...εδώ κ 4 χρονια ακολουθώ πίστα την Apple αλλα μου αρεσει πολυ το Samsung Galaxy s6 edge, αξίζει να κανω την αλλαγή η θα το μετανιώσω ???

Δημοσ.

όχι....όχι....όχι....όχι  :-D  όχι επειδή είναι χάλια κινητό αλλά αν έχεις συνηθίσει το iOS το αντρόιντ θα σε ξενίσει. ζήτα από κάποιον γνωστό να σου δανείσει κάποια αντρόιντ συσκευή για μερικές μέρες να δεις πως είναι και μετά κάνε την μετάβαση.

Δημοσ.

μην την κανεις ημουν και εγω σε δηλιμα να παρω iphone η lg g4 και πηρα g4 και θελω να το ανταλλαξω

όχι....όχι....όχι....όχι  :-D  όχι επειδή είναι χάλια κινητό αλλά αν έχεις συνηθίσει το iOS το αντρόιντ θα σε ξενίσει. ζήτα από κάποιον γνωστό να σου δανείσει κάποια αντρόιντ συσκευή για μερικές μέρες να δεις πως είναι και μετά κάνε την μετάβαση.

με κλειστά τα μάτια. ξεκόλλα απο το κόσμο της apple και θα βρεις το φως σου.

Μακριά από ios να βρείτε την υγειά σας. Σαν το Android δεν έχει και χειρότερο από το χιλιοκλειδωμενο ios δεν υπάρχει

Τώρα ειλικρινά, αυτά είναι σχόλια που βοηθούν τον άλλον να αποφασίσει; Αντιθέτως, τον κάνουν να μπλέκεται περισσότερο. Ας πούμε τα καλά και τα κακά του android και του iOS (για εκατομμυριοστή φορά) και ας αφήσουμε τις απόψεις μας για το τέλος, αφού έχει αποφασίσει. Ας μας πει κι ο ίδιος αν έχει δουλέψει ποτέ συσκευή android κι αν ξέρει τι του προσφέρει η κάθε πλατφόρμα. 

Γεια σας...εδώ κ 4 χρονια ακολουθώ πίστα την Apple αλλα μου αρεσει πολυ το Samsung Galaxy s6 edge, αξίζει να κανω την αλλαγή η θα το μετανιώσω ???

Προσωπικά θα σου πρότεινα να μην πας σε samsung αν θες να έχεις μια καλή εμπειρία με το android. Δεν λέω, ωραία τα καλούδια edge, multitasking κτλ, αλλά το TouchWiz της βαραίνει πάρα πολύ το κινητό. Ίσως να στραφείς προς άλλους κατασκευαστές όπως οι LG, Huaweii, Xiaomi για να μην έχεις κακή εμπειρία με αυτό το λογισμικό, ή ακόμα και κάτι σε Nexus, για pure android.

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα ειλικρινά, αυτά είναι σχόλια που βοηθούν τον άλλον να αποφασίσει; Αντιθέτως, τον κάνουν να μπλέκεται περισσότερο. Ας πούμε τα καλά και τα κακά του android και του iOS (για εκατομμυριοστή φορά) και ας αφήσουμε τις απόψεις μας για το τέλος, αφού έχει αποφασίσει. Ας μας πει κι ο ίδιος αν έχει δουλέψει ποτέ συσκευή android κι αν ξέρει τι του προσφέρει η κάθε πλατφόρμα. 

Προσωπικά θα σου πρότεινα να μην πας σε samsung αν θες να έχεις μια καλή εμπειρία με το android. Δεν λέω, ωραία τα καλούδια edge, multitasking κτλ, αλλά το TouchWiz της βαραίνει πάρα πολύ το κινητό. Ίσως να στραφείς προς άλλους κατασκευαστές όπως οι LG, Huaweii, Xiaomi για να μην έχεις κακή εμπειρία με αυτό το λογισμικό, ή ακόμα και κάτι σε Nexus, για pure android.

τα σχόλια προκύπτουν απο την εμπειρία χρήσης φίλε μου. είχα και τα δυο και iphone και android κινητά. ε παρόλα τα ελαττώματα του android το προτιμάω χίλιες φορές απο το "καθυστερημένο" ios. επομένως επειδή ζητάει τη γνώμη μου την λέω έτσι απλά. αν θέλει τεκμηρίωση και για να είναι αντικειμενικός μόνο δύο τρόποι υπάρχουν. πολύ έρευνα στο διαδίκτυο αλλά κυρίως η ιδία χρήση. μόνο τότε θα ξέρει τι του ταιριάζει απόλυτα.     

Δημοσ.

προσωπικες γνώμες ζητάει και το "καθυστερημένο iOS" δουλεύει σούπερ στο πολύ όμορφο iphone 6 χωρίς κολλήματα. σε αντίθεση με το ανοιχτό/παραμετροποιήσιμο android που είναι άμεσα εξαρτώμενο από την συσκευή και την έκδοση του. και το samsung τα κολλήματα του θα τα φάει.  θέλει πάντως χρόνο προσαρμογής από το ένα λειτουργικό στο άλλο, δεν σημαίνει ότι δεν θα σου αρέσει γι'αυτό πρότεινα να δανειστείς μια αντροιντ συσκευή να της βάλεις ένα launcher να παίξεις με την συσκευή και να αποφασίσεις αν σου αρέσει ή όχι το περιβάλλον και τα "κολλήματα" του. οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς το πιθανότερο να υπάρχουν και στο android, κάμερα σούπερ το samsung. εγώ θα το άλλαζα με nexus

Δημοσ.

τα σχόλια προκύπτουν απο την εμπειρία χρήσης φίλε μου. είχα και τα δυο και iphone και android κινητά. ε παρόλα τα ελαττώματα του android το προτιμάω χίλιες φορές απο το "καθυστερημένο" ios. επομένως επειδή ζητάει τη γνώμη μου την λέω έτσι απλά. αν θέλει τεκμηρίωση και για να είναι αντικειμενικός μόνο δύο τρόποι υπάρχουν. πολύ έρευνα στο διαδίκτυο αλλά κυρίως η ιδία χρήση. μόνο τότε θα ξέρει τι του ταιριάζει απόλυτα.

Την προσωπικη σου γνωμη να την εκφρασεις λοιπον τεκμηριωνοντας την αποψη σου.

Δημοσ.

Ο μηδενισμός του iOS ή του Android, υποδηλώνει κόμπλεξ, που δεν χρησιμεύει, στο ερώτημα του φίλου μας.

Στο θέμα μας: Και τα δύο λειτουργικά έχουν υπέρ και κατά. Για εσένα, τα κατά του ενός, μπορεί να είναι υπέρ. Και το ανάποδο. Οπότε: Πας δοκιμάζεις μια android συσκευή και αποφασίζεις. Εμένα μου αρέσουν και τα δύο! Αν και τα τελευταία 2-3 χρόνια, με κερδίζει το android.

• Like 1
Δημοσ.

Την προσωπικη σου γνωμη να την εκφρασεις λοιπον τεκμηριωνοντας την αποψη σου.

Δεν μου ζητάει να πω τα υπέρ και τα κατά. Και επειδή δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σε αυτά τα πράγματα αν διαβαζες τη τελευταία φράση σε αυτά που έγραψα  ίσως να καταλάβεις ότι τεκμηρίωσα απόλυτα την άποψη μου. Αλλά προφανώς ήθελες κάτι να πεις  

προσωπικες γνώμες ζητάει και το "καθυστερημένο iOS" δουλεύει σούπερ στο πολύ όμορφο iphone 6 χωρίς κολλήματα. σε αντίθεση με το ανοιχτό/παραμετροποιήσιμο android που είναι άμεσα εξαρτώμενο από την συσκευή και την έκδοση του. και το samsung τα κολλήματα του θα τα φάει.  θέλει πάντως χρόνο προσαρμογής από το ένα λειτουργικό στο άλλο, δεν σημαίνει ότι δεν θα σου αρέσει γι'αυτό πρότεινα να δανειστείς μια αντροιντ συσκευή να της βάλεις ένα launcher να παίξεις με την συσκευή και να αποφασίσεις αν σου αρέσει ή όχι το περιβάλλον και τα "κολλήματα" του. οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς το πιθανότερο να υπάρχουν και στο android, κάμερα σούπερ το samsung. εγώ θα το άλλαζα με nexus

Οκ μας έπεισες ότι το ios δεν κολλάει. Το έχω ξαναπεί οποιος λέει αυτο το πράγμα απλά ψεύδεται. Οποιος είναι αντικειμενικός εχει δοκιμάσει  ios ξέρει

Δημοσ.

Το s6 edge+ ειναι αρκετα καλυτερο θεωρω απο το iphone 6. Camera ειναι σαφως καλυτερη (δεν το λεω εγω αλλα οι περισσοτεροι), specs ενταξει το s6/edge/edge+ δεν πιανεται με τιποτα σε αυτο το κομματι, οθονη εχουν και τα 2 πολυ ομορφη, κατασκευη φανταστικη και τα 2 (προτιμω βεβαια το γυαλι του s6 edge+ αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο). Σαν συσκευη overall λοιπον το samsung ειναι ανωτερο, αλλα πρεπει να επιλεξεις εσυ αν θες android η ios (παιδια please, πως γινεται να κολλαει το android σε τετοιου επιπεδου συσκευες; Στο g4 μου ολα πανε τελεια!).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...