zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Στο γκισέ εμένα μου ζητάνε ταυτότητα, αφμ και κινητό τηλέφωνο
Silverage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αρκετά χρόνια τώρα ζητάνε ταυτότητα, τουλάχιστον απο το 2010 που είχε πάει η μάνα μου να βάλει λεφτά σε μια προπληρωμένη που είχα και δεν την άφησαν γιατί δεν είχε ταυτότητα..
Joshua21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μα αν δε χρειαζοταν η ταυτοτητα οπως λες, τοτε γιατι οχι και μεσω τραπεζης? Εγω ο βιομηχανος στελνω εναν υπαλληλο μου και σου βαζει λεφτα εσενα του βουλευτη. Για να μην φαίνεται πουθενά ούτε ο αποδέκτης των χρημάτων.
iordanis77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Για να μην φαίνεται πουθενά ούτε ο αποδέκτης των χρημάτων. Οι λογαριασμοι στην Ελβετια ειναι χωρις αποδεκτη?
Joshua21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Οι λογαριασμοι στην Ελβετια ειναι χωρις αποδεκτη? Δεν είναι το θέμα μας οι λογαριασμοί στην Ελβετία.
iordanis77 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι το θέμα μας οι λογαριασμοί στην Ελβετία. Ουτε το θεμα μας ειναι οι συναλλαγες εκτος τραπεζας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα