Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έκανα καινούρια εγκατάσταση Windows 7 σε SSD δίσκο και με το που μπαίνω στα Windows μετά από λίγο η χρήση της RAM ανεβαίνει χωρίς κάποιο λόγο και ο δίσκος δουλεύει συνεχώς. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί. Πριν να κάνω format δεν είχα τέτοια χρήση. Έκανα όσες βελτιστοποιήσεις στα Windows βρήκα σχετικά με τον SSD. Έχω 4GB RAM.

post-49456-0-09995400-1451117405_thumb.jpg

post-49456-0-47477000-1451117436_thumb.jpg

Δημοσ.

Όπως είσαι στο performance tab κάνε click στο resource MONITOR. Εκεί πήγαινε στο memory tab και σορταρε τα ανά mem errors. Κάποιο process θα δεις ότι χτυπάει συνέχεια errors με αποτέλεσμα να σου γεμίζει την μνήμη. Κάνε το terminate και δες αν πέφτει ή χρήση μνήμης.

Στην συνέχεια ψάξε στο Google με το ονομα του process και την φράση memory leak.

Στα 7 την πατάτα την κάνει συνήθως το windows update.

Δημοσ.

Μπορεί να πάρει και μέχρι 1 ώρα για να βρει τις ενημερώσεις. Φταίει ο update agent.

Δημοσ.

Είχε φάει κόλλημα το Windows update λογικά. Το σταμάτησα, έσβησα κάποια αρχεία, το ξεκίνησα ξανά, έβαλα το update το συγκεκριμένο και μάλλον έφτιαξε.

Ερώτηση: Γενικά την υπηρεσία Windows update να την έχω ανοιχτή; Τί updates πρέπει να κάνω; Έχω τα Windows 7 Ultimate SP1.

• Like 1
Δημοσ.

Είχε φάει κόλλημα το Windows update λογικά. Το σταμάτησα, έσβησα κάποια αρχεία, το ξεκίνησα ξανά, έβαλα το update το συγκεκριμένο και μάλλον έφτιαξε.

Ερώτηση: Γενικά την υπηρεσία Windows update να την έχω ανοιχτή; Τί updates πρέπει να κάνω; Έχω τα Windows 7 Ultimate SP1.

εφόσον χρησιμοποιείς ίντερνετ και βάζεις κωδικούς κλπ, όλες;

τι ερώτηση ειναι αυτή;

οι ενημερώσεις βγαίνουν για να κλείνουν τρύπες στο λειτουργικό,ασχέτως αντιβιωτικού,εαν νομίζεις οτι με το να μην τις κάνεις η όπως λένε μερικοί απλά βαραίνουν το σύστημα είσαι το έλεος του κάθε exploit.

• Like 2
Δημοσ.

Κανένα μισάωρο τώρα πάλι ψάχνω για updates και τίποτα. Απλά ψάχνει...

εαν είναι παλιά η έκδοση που έχεις περάσει,περσινή-προπέρσινη κλπ θα φας κανένα 2 ωρο να ψάχνει χαλαρα

Δεν έχει κολλήσει κάτι απλά τοσο χρόνο κάνει.

μπορείς να δοκιμάσεις το http://download.wsusoffline.net/και να στα βρει γρηγορότερα.

Δημοσ.

Πέρασα με πολύ κόπο μερικά updates με το wsusoffilne. Πλέον όμως πάλι όταν μπαίνω windows το svchost κάνει τα ίδια. Θα αναγκαστώ να κλείσω τα updates πάλι....... :(

Δημοσ.

Εσείς ρε παιδιά τις ενημερώσεις τις έχετε ενεργές; Να τις ψάχνει και να τις βάζει μόνο του; Δε σας τρώει μνήμη και επεξεργαστή συνεχώς; Τι κάνω λάθος;

Δημοσ.

είσαι σε καθαρή εγκατάσταση γι αυτό και κάνει τόσο.

Φυσιολογικό είναι.

εγω ναι,μονίμως ανοιχτές,δεν βλέπω τον λόγο να αφήνω τρύπες στο σύστημα.

επίσης,απο προσωπική εμπειρία.Σε 7αρια με sp1 σκέτα,πέρασε κοντά 250 ενημερώσεις και η ολη διαδικασία πήρε κοντά 5-6 ώρες χωρίς να κάνω τίποτα αλλο στον φορητό.Επειτα κατέβασε κοντα 60ακόμα και το πανυγήρι τελείωσε.

Υπομονή χρειάζεται.

αφησε τον ολο το βραδυ και θα ειναι οκ το πρωι πιθανότατα.

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις και βάλτο στο χειροκίνητο . Προσωπικά στο χειροκίνητο το έχω επειδή δεν θέλω ξαφνικά εκεί που δουλεύω να αρχίσει να κατεβάζει ..

Δημοσ.

Θα τις απενεργοποιήσω διότι μετά από ενημερώσεις που κάνει τις περισσότερες φορές δεν ξεκινάει σωστά ο υπολογιστής... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...