Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η google έχει λυσσάξει (τουλάχιστον σε μένα) να προσπαθεί να με πείσει να δώσω τον αριθμό του κινητού μου και καλά για να έχω πρόσβαση στον gmail λογαριασμό μου σε περίπτωση προβλήματος. Τώρα από ότι φαίνεται βρήκε άλλο τρόπο για να με πείσει.

Αν αποκτήσω ακινησία στα δάχτυλα θα το σκεφτώ. Μέχρι τότε ευχαριστώ δεν θα πάρω.

:mad:

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το να κάθεσαι να θυμάσαι απέξω τους κωδικούς ανήκει στο παρελθόν εδώ και χρόνια. Υπάρχουν υπηρεσίες είτε online είτε offline (ακόμα καλύτερα) τύπου keepass που θα σου κάνουν αυτή τη δουλειά.Το να υπάρχει και άλλη επιλογή χωρίς να είναι υποχρεωτικό, θετικό είναι αν και δεν βλέπω την ίδια χρησιμότητα.

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος είναι για να μπορεί να ταυτοποιεί κινητα με χρήστες για περαιτέρω data mining. Όσα χαιβανια νομίζουν ότι το κάνει για την ευκολία μας και μόνο ας πάνε σε κανένα γιατρό. Και οποίος βάζει 20ψηφιο κωδικό στο google, τα θέλει ο κωλος του.

• Like 2
Δημοσ.

Γελάω με όσους έχουν Android και νομίζουν ότι δεν ξέρει ήδη η Google το νούμερο του κινητού τους! :-P

Το ίδιο μπορούν να πουν και οι Android users για την Αpple και την Microsoft.

• Like 1
Δημοσ.

Για όσους παραπονούνται ότι θα είναι υποχρεωτικό να έχουν το κινητό μαζί τους

"Φυσικά, όσοι χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη λειτουργία θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους και με τον συμβατικό τρόπο (με την εισαγωγή κωδικού), σε περίπτωση που δεν είναι άμεσα διαθέσιμο το smartphone τους."

Τρίτη παράγραφος του άρθρου.

Δημοσ.

Όλοι όσοι αναφέρεστε σε αριθμό κινητού που πρέπει να δώσετε για να έρθει SMS, από που βγάλατε συμπέρασμα ότι θα έρχεται SMS; Κάνω μια έρευνα γι αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Εντελως περιττο, εχω τεραστιο κωδικο αλλα δε βαριεμαι να τον γραφω. Σιγα πια. Μονο τι φοραμε δεν ελεγχει αυτη η google.

Δημοσ.

Όλοι όσοι αναφέρεστε σε αριθμό κινητού που πρέπει να δώσετε για να έρθει SMS, από που βγάλατε συμπέρασμα ότι θα έρχεται SMS; Κάνω μια έρευνα γι αυτό ρωτάω.

Έλα ντε πες τα γιατί θα τρελαθούμε ομαδικώς.

Όσοι θέλουν ή επιμένουν μπαίνουν με τον παλιό τρόπο γιατί τόση πρεμούρα ή δε το κατάλαβαν.

Η μόνη δικαιολογία είναι να έχει κάποιος ξεκλείδωτο το κινητό του εκεί πάω πάσο. 

• Like 1
Δημοσ.

απλό είναι... βρήκε τρόπο να γραψεις το κινητο σου ώστε να το μάθει... 

κανείς δεν το έγραφε....

γεια σου ρε   g o o g l e

Αυτό. Α, ξέχασα! Και αυτό για την ασφάλειά μας γίνεται. 

Δημοσ.

Για να μη τα μπερδεύουμε υπήρχε επιλογή από παλιά στις ρυθμίσεις του google λογαριασμού να σε ειδοποιεί με email είτε με sms αν το επιθυμείς σε περίπτωση που κάποιος μπει στο λογαριασμό σου και το σύστημα διαγνώσει κάτι το ύποπτο πχ αρκετά μεγάλη απόσταση γεωγραφική ή κάτι άλλο ή και κάθε φορά αν το επιλέξεις έτσι, δεν πιστεύω να παρανόησα κάτι ή να το θυμάμαι λανθασμένα αλλά αυτό προϋπήρχε δεν είναι νέο χαρακτηριστικό.

Ως προς το sms νομίζω εξαρτάτε από την εταιρία κινητής αν θα το χρεώσει ανάλογα τη συμφωνία με τη google.

Δημοσ.

Για να μη τα μπερδεύουμε υπήρχε επιλογή από παλιά στις ρυθμίσεις του google λογαριασμού να σε ειδοποιεί με email είτε με sms αν το επιθυμείς σε περίπτωση που κάποιος μπει στο λογαριασμό σου και το σύστημα διαγνώσει κάτι το ύποπτο πχ αρκετά μεγάλη απόσταση γεωγραφική ή κάτι άλλο ή και κάθε φορά αν το επιλέξεις έτσι, δεν πιστεύω να παρανόησα κάτι ή να το θυμάμαι λανθασμένα αλλά αυτό προϋπήρχε δεν είναι νέο χαρακτηριστικό.

Ως προς το sms νομίζω εξαρτάτε από την εταιρία κινητής αν θα το χρεώσει ανάλογα τη συμφωνία με τη google.

Δεν έχει καμία σχέση αυτό με τη λειτουργία που αναφέρεται στο άρθρο. Εδώ μιλάει για νέα μέθοδο εισόδου στον λογαριασμό σου και όχι απλά ενημέρωση αν κάποιος άλλος έχει ήδη μπει χωρίς την έγκρισή σου. Αυτό το γνωρίζαμε.

Δημοσ.

απλό είναι... βρήκε τρόπο να γραψεις το κινητο σου ώστε να το μάθει...

κανείς δεν το έγραφε....

γεια σου ρε g o o g l e

Γιατι τωρα τι σε κανει να πιστευεις πως οσοι δεν ηθελαν θα αλλαξουν γνωμη;

Δημοσ.

Oι γνωστοι Ελληναραδες ξαναχτυπουν.

Θα δωσετε τον αριθμο του κινητου σας στην Google, Και τι θα παθετε ωρε;

Αλλοι λενε οτι απλα γλυτωνεις τον κωδικο. Τοσα ξερουν τοσα λενε.

Γνωστοι τεχνολογικα αμπαλοι Ελληναραδες, που αν τους πεις '2 step verification' θα νομιζουν οτι ειναι κανα παιχνιδι για το ps4.

Ουρτ ρε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...