Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν θα μας αφησει να ησυχασουμε το αμαζον φετος...

SanDisk Ultra II SSD 960 GB, στις 143 λιρες + διαφορά ΦΠΑ + μεταφορικα, περιπου 205 ευρω.

Προσφορα ημέρας, στοκ ατελειωτο, μεχρι 3 τεμ ανα παραγγελια, μεταφορικα μοιραζονται  στα τεμαχια.

Ελλαδα απο 310+++

• Like 1
Δημοσ.

Να μπορούσαμε να πληρώσουμε με Paypal έστω (που μπορούμε να το φορτίσουμε)...με καμία κάρτα (Πειραιώς/ΕΤΕ) δεν έχω καταφέρει να πληρώσω στο Αμαζον από την έναρξη των  CC

Δημοσ.

Εγώ παλι πληρώνω σε.όλο τον κόσμο με Πειραιώς εκτός απο το γαλλικο αμαζον

Και μετά σου λένε για ΕΛΛΑΣ-ΓΑΛΛΙΑ συμμαχία.

έχω ακούσει και από άλλους πάντως που δεν μπορούν να πληρώσουν με Πειραιώς. είναι περίεργα τα amazon γενικότερα.

Δημοσ.

Βγαίνει στα 209,57€...

Αν μου περίσσευαν θα το "χτύπαγα" αλύπητα, γιατί θέλω έναν απολύτως αθόρυβο δίσκο στον φορητό με επαρκή χωρητικότητα για αρχεία...

...αλλά 210€  πονάνε, ειδικά για 1ΤΒ, όταν με 160€ παίρνεις 5ΤΒ (εξωτερικό, 3.5")

Δημοσ.

Να μπορούσαμε να πληρώσουμε με Paypal έστω (που μπορούμε να το φορτίσουμε)...με καμία κάρτα (Πειραιώς/ΕΤΕ) δεν έχω καταφέρει να πληρώσω στο Αμαζον από την έναρξη των  CC

Με alpha ψωνίζω κανονικά από amazon

Δημοσ.

Μετά από πολύ καιρό σε αγορά προ 1 εβδομάδας πέρασε από το αγγλικό η πιστωτική (Eurobank Visa) για αγορά 250Ε. Αντίθετα από γαλλικό δεν περνάει τίποτα και θυμίζω το καλοκαίρι η Γαλλία μας υποστήριξε όσος κανένας για να μην φύγουμε από την Ευρωζώνη.

Με alpha ψωνίζω κανονικά από amazon

Για το fr λες ? Η Alpha bank είναι γαλλικών συμφερόντων άρα ίσως γι αυτό.

Δημοσ.

Μετά από πολύ καιρό σε αγορά προ 1 εβδομάδας πέρασε από το αγγλικό η πιστωτική (Eurobank Visa) για αγορά 250Ε. Αντίθετα από γαλλικό δεν περνάει τίποτα και θυμίζω το καλοκαίρι η Γαλλία μας υποστήριξε όσος κανένας για να μην φύγουμε από την Ευρωζώνη.

Για το fr λες ? Η Alpha bank είναι γαλλικών συμφερόντων άρα ίσως γι αυτό.

Όχι το γαλλικό δεν το δοκίμασα. Σε com και co.uk περνάει με την πρώτη.

Δημοσ.

Στο γαλλικο αμαζον η μονη καρτα που μου περασε (και δοκιμασα πολλες! ) ειναι η American Express απο Alpha Bank

Πιστωτική ή χρεωστική;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...