Tzini_Gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παρελαβα σε δωρο την συγκεκριμενη καρτα.... αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα ανεμηστερακια δουλευουν σε χαμηλες στροφες για καποια δευτερολεπτα και μετα σταματανε...και παλι τα ιδια... μετα απο ψαξιμο μεσα απο τους drivers το εχω βαλει σε συγκεκριμενο ποσοστο λειτουργιας των ανεμηστηρων ωστε να λειτουργουν... το ερωτημα ειναι γτ ομως στο αυτοματο μια λειτουργουν για καποια δευτερολεπτα και μετα σταματανε τελειως; :/
Atallos1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι ετσι δουλευει η καρτα με το passive cooling Μετα τους 65 θα αρχισει να δουλευει 1
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 σιγουρα? φοβηθηκα να παιξω χωρις να γυρνανε και το εβαλα εγω... να το βγαλω δλδ και να δω αν θα αρχισει αυτοματα;
Atallos1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ναι θα αρχισουν αυτοματα τα ανεμιστηρια ,τα ιδια κανει και η δικη μου αν κ την εχω πειραξει απο το overdrive 1
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ωραια σε λγ θα το δοκιμασω και ελπιζω να ισχυει γτ ψιλοχεστηκα πανω μου
Occultist Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το μόνο κακό σε όλες τις AMD κάρτες που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, είναι ότι ΔΕΝ λειτουργεί αν έχεις συνδεδεμένη δεύτερη οθόνη πάνω
Tzini_Gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το μόνο κακό σε όλες τις AMD κάρτες που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, είναι ότι ΔΕΝ λειτουργεί αν έχεις συνδεδεμένη δεύτερη οθόνη πάνω ευτυχως δεν εχω βρει λογο ακομα για να χω 2η οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα