alldaynews Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα και χρόνια πολλά.Πρέπει να περαστούν windows xp οπωσδήποτε σε ένα σύστημα αλλα αυτό είναι αδύνατο.Ενώ έχω περάσει σε στικάκι τo iso ξεκινάει απο εκεί ώστε να κάνει την εγκατάσταση με το που φτάνει να ξεκινήσει μου πετάει μπλέ οθόνη και μένει εκεί.Καμιά λύση παιδιά γιατι θα το πετάξω το ρημάδι
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Πιθανή λύση: Στο bios κάπου που αφορά το disk controller αλλάξε τη ρύθμιση από ahci σε ide google for more 1
alldaynews Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς δεν έχει επιλογή achi μόνο sata και pata.Οτι κι αν έχω βάλει τα ίδια
alldaynews Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μητρική είναι η Asus P4P800 Pentium 4 Sata hd 160gb Bios 1021-006 beta
Euclides Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μητρική είναι η Asus P4P800 Pentium 4 Sata hd 160gb Bios 1021-006 beta Πρι καμιά 15-αριά χρόνια είχα την ίδια motherboard και επεξεργαστή. Δεν θυμάμαι να είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Θα σου πρότεινα να ελέγξεις τις μνήμες με το Memtest86, και αν δεν έχουνε πρόβλημα να ξεκουμπώσεις ότι δεν είναι απολύτως απαραίτητο μήπως το πρόβλημα είναι σε κάποιο περιφερειακό.
AETOLOFITIS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ειχα δυσκολευτει να κανω bootable windows xp usb. οτι ειχα κανει δεν μπορουσε να γινει η εγκατασταση. περασαν 3 χρονια απο τοτε και δεν θυμαμαι καθολου την σελιδα με τον οδηγο. δοκιμασε να το κανεις απο την αρχη με κανενα αλλο οδηγο.
h3Xx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεις να μου κανεις μια εξυπηρετηση και να μου πεις τι γραφει το blue screen? Μια φωτογραφια θα βολευε
alldaynews Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχω καταλάβει είναι θέμα ρύθμισης bios για disk controller αλλα achi δεν εχει στο bios ώστε να γίνει ide
M2000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν είναι σταθερός τότε αλλάζεις καλώδιο δεδομένων, η το βάζεις καλύτερα στη θέση του, για το δίσκο (μια πρόχειρη λύση) και κάνεις Fdsik που σου προτείνει. Αν χρειάζεσαι XP τότε βάλε τα σε VirtualBox...μπορείς να δώσεις Usb πόρτες για οποιαδήποτε χρήση (έτσι να δουλεύουν drivers για παλιά μηχανήματα).
h3Xx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχω καταλάβει είναι θέμα ρύθμισης bios για disk controller αλλα achi δεν εχει στο bios ώστε να γίνει ide Εγω πιστευω οτι κατα 99.9% φταιει οτι προσπαθεις να κανεις Install μεσω USB. Edit: Σε περιπτωση που δεν δουλευει να εχεις Primary IDE Master HDD και Secondary IDE CD τοτε μαλλον εχεις προβληματικο IDE port. Μπορεις να τα βαλεις και τα δυο στο ιδιο port σαν Master-Slave
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχω καταλάβει είναι θέμα ρύθμισης bios για disk controller αλλα achi δεν εχει στο bios ώστε να γίνει ide Το θέμα είναι ότι προσπαθείς να περάσεις ένα λειτουργικό εποχής PATA σε δίσκο που έχει SATA,βασικά αυτό που είπε ο isay είναι απλά αφού δεν έχει το bios την ρύθμιση θα πρέπει να περάσεις το driver για το sata για να αναγνωριστεί. Ένα από αυτά τα δύο είναι,ποιο πιθανό το δεύτερο που είναι δισκέτα,πατάς F6 εκεί που σου λέει για έξτρα driver και τον φορτώνεις. http://www.driverasus.com/asus-p4p800-windows-xp-drivers/ Intel® Chipset Software Installation Utility Download Makedisk for Intel ICH5R chipset Download Άλλο ενδεχόμενο είναι να κάνεις εγκατάσταση με cd/usb όπου περιέχει ήδη τους οδηγούς για sata, sata slipstream λέγεται η διαδικασία.
alldaynews Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Και ide δισκο που βάζω κάνει τα ίδια.
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχει σημασία το τι δίσκο βάζεις εσύ,ξεκινάει η εγκατάσταση βλέπει υλικό που δεν το ξέρει και κολλάει,πρέπει να του πεις τι είναι. Υπάρχει και ενδεχόμενο να μπορείς μέσα από το Bios να απενεργοποιήσεις εντελός το sata,δες το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα