Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα MacBook Pro mid 2010 15,4 i5 στο οποίο μόλις άλλαξα μπαταρία (κανα 4μηνο γνήσια από document). Έχω επίσης 8gb ram και 128 ssd ocz. Σκέφτομαι αρχικά να πουλήσω το λαπτοπ μαζί με μια Apple led Cinema Display 24 και να πάρω iMac. Οι απορίες ειναι οι εξής.

1) ποσο μπορεί να πιάσει το MacBook και ποσο η οθόνη;

2) σκέφτομαι για το 27αρι με ρετινα. Και η απορία ειναι 2υ6 ssd ή 1tb fusion?

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

εμπειρικά το macbook με ssd και 8 Gb ram θα έλεγα κάνα 600-650€ για να φύγει και η led κάνα 500-600€.

Ως προς το (2) εξαρτάται από τις ανάγκες σου, πάντως εγώ με fusion δε καταλαβαίνω διαφορά από σκέτο ssd, δηλαδή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε mac mini 2014.

Αυτά, οι τιμές είναι ενδεικτικές πόσο θα πουλούσα εγώ και με γνώμονα να πουληθούν τα προϊόντα άμεσα.

Δημοσ.

Λες τόσα πολλά ε; Ειδικά για την οθόνη μου κάνει εντύπωση. Υπολόγισα κάναμε 300αρι. Για το λαπτοπ υπολόγιζα γύρω στα 500

Δημοσ.

Λες τόσα πολλά ε; Ειδικά για την οθόνη μου κάνει εντύπωση. Υπολόγισα κάναμε 300αρι. Για το λαπτοπ υπολόγιζα γύρω στα 500

Φίλε καθένας πουλά όσο θέλει - εξαρτάται από πολλά. Εγώ θα τα έδινα σε αυτές τις τιμές, εκεί γύρω τέλος πάντων, αλλά μιλάμε για κατάσταση καλή (όχι γρατζουνιές, χαλασμένα πλήκτρα, κτλ). Αν η κατάστασή τους είναι όντως καλή, παίζεις εκεί - διαφορετικά θα εκτιμήσεις εσύ. Έχει και μία σελίδα όπου σου κάνει μία πρόχειρη εκτίμηση. Δες εδώ.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα MacBook Pro mid 2010 15,4 i5 στο οποίο μόλις άλλαξα μπαταρία (κανα 4μηνο γνήσια από document). Έχω επίσης 8gb ram και 128 ssd ocz. Σκέφτομαι αρχικά να πουλήσω το λαπτοπ μαζί με μια Apple led Cinema Display 24 και να πάρω iMac. Οι απορίες ειναι οι εξής.

1) Θα πρότεινα το macbook pro να το πουλήσεις κοντά στα 600 ευρώ (μην ξεχνάς, είναι μοντέλο του '10 κι αυτό δεν αλλάζει ακόμα και μετά από πολλές αναβαθμίσεις) και την οθόνη στα 500.

2) Καλύτερα να πάρεις αυτό με τον fusion. Έχεις περισσότερο χώρο και 128 γίγα flash storage.

Υ.Γ. Το 27άρι δεν είναι το 5Κ; 

Υ.Γ.2 Από πού θα πάρεις τον iMac;

Δημοσ.

ποιος θα αγωράσει 500€ για 24'αρι μόνιτορ ειστε με τα καλά σας;

εχω πουλήσει 27'αρι και 24'αρ πριν 2 χρόνια περίπου 

To monitor είναι apple. Αυτό αρκεί για να το πουλήσεις 500 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...