Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα αναβαθμιση απο τα 8.1 στα 10 ,αλλα καποια πραγματα δεν μου αρεσαν.Π.χ ενω εμπαινα στα 10-12 sec. με την αναβαθμιση ηθελα 20-25 και αργουσε πολυ στη επανεκκινηση.Εκανα καθαρη εγκατασταση αλλα παλι τιποτα.Τωρα αν επιστρεψω στα 8.1 θα μου ζητηθει κλειδι προιοντος η θα γινει οπως και με τα WIN 10 οπου δεν χρειαζεται?

Δημοσ.

Δυο ερωτησεις:

1. Εισα σε σταθερο υπολογιστη ή σε λαπτοπ?
  2. Τα Windows που ειχες πριν ηταν αυθεντικα ή πειρατικα?

Εαν εκανες upgrade και υπαρχει ο φακελος windows.old στον C: τοτε μπορεις να κανεις downgrade το pc σου στα προηγουμενα windows, απλα θα πρεπει να κρατησεις καπου ολα τα καινουργια αρχεια που προσθεσες μετα το upgrade.

Σε περιπτωση που υπαρχει ο windows.old μπορεις να πας στον πινακα ελεγχου και να κανεις recovery σε προηγουμενο version.

Επισης, εαν εισαι σε λαπτοπ τοτε το key μπαινει αυτοματα οταν θα κανεις format και θα βαλεις τα ιδια windows που ειχε πριν.

Δημοσ.

Τι υπολογιστή έχεις?

Αν είναι laptop αγορασμένο με Win8, τότε το πιθανότερο είναι ότι το κλειδί είναι στο BIOS και δεν χρειάζεται.

Αρκεί να φορτώσεις την ίδια έκδοση των Win8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτος ειναι ο υπολογιστης νομιμοτατος  http://www.e-shop.gr/msi-cubi-016eu-intel-dual-core-3205u-2gb-64gb-ssd-windows-81-p-PER.911282Με τη διαφορα οτι ειχε τα Ελληνικα WIN 8.1 64 bit αντι για 32 που λεει στο σαιτ.Ο φακελος old δεν υπαρχει.Αν μου ζητησει κλειδι  μπορω απλα να σταματησω τι διαδικασια η θα μεινω με το κουτι στο χερι?

Επισης αν παλι δεν εχω τα επιθυμητα αποτελεσματα μπορω να γυρισω στα 10?

Αποριες!

1 Οι drivers μπαινουν αυτοματα κατα την εγκατασταση? μετα το φορματ χωρις να περασω τιποτα, ολα δουλευουν κανονικα .Στη λιστα με τα προγραμματα ομως δεν υπαρχουν πουθενα τα προγραμματα μετους drivers.Ακομα και ο τροπος που δουλευει το ανεμιστηρακι αλλαξε.Ενω πριν ηταν εκνευριστικο οταν ανεβαζε στροφες τωρα δουλευει  πολυ ηρεμα.

2 Οι ενημερωσεις ποσα gb θελουν? Μετα το φορματ ειχα 47gb (64 ειναι  οδισκος).Εβαλα 2-3 πεογραμματα 450 MB και τωρα εχω υπολοιπο 41.9.

Επεξ/σία από nikos papas.
Δημοσ.

Αυτος ειναι ο υπολογιστης νομιμοτατος http://www.e-shop.gr/msi-cubi-016eu-intel-dual-core-3205u-2gb-64gb-ssd-windows-81-p-PER.911282Με τη διαφορα οτι ειχε τα Ελληνικα WIN 8.1 64 bit αντι για 32 που λεει στο σαιτ.Ο φακελος old δεν υπαρχει.Αν μου ζητησει κλειδι μπορω απλα να σταματησω τι διαδικασια η θα μεινω με το κουτι στο χερι?

Επισης αν παλι δεν εχω τα επιθυμητα αποτελεσματα μπορω να γυρισω στα 10?

Αποριες!

1 Οι drivers μπαινουν αυτοματα κατα την εγκατασταση? μετα το φορματ χωρις να περασω τιποτα, ολα δουλευουν κανονικα .Στη λιστα με τα προγραμματα ομως δεν υπαρχουν πουθενα τα προγραμματα μετους drivers.Ακομα και ο τροπος που δουλευει το ανεμιστηρακι αλλαξε.Ενω πριν ηταν εκνευριστικο οταν ανεβαζε στροφες τωρα δουλευει πολυ ηρεμα.

2 Οι ενημερωσεις ποσα gb θελουν? Μετα το φορματ ειχα 47gb (64 ειναι οδισκος).Εβαλα 2-3 πεογραμματα 450 MB και τωρα εχω υπολοιπο 41.9.

Χωρίς αυτόν τον φάκελο πρέπει να κάνεις format

1. Μερικοί drivers θα μπουν, μερικοί όχι και θα πρέπει να τους ψάξεις

2. Οι ενημερώσεις αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στο 1-1,5 gb.

Δημοσ.

Αν μπορεις να μπεις στην παλιά εγκατάσταση κατέβασε το ShowKeyPlus και δες το σωστό product key.

Βεβαια,δεν ξέρω αν έχει recovery.

Δημοσ.

Αν μπορεις να μπεις στην παλιά εγκατάσταση κατέβασε το ShowKeyPlus και δες το σωστό product key.

Πως μπαινω στην παλια εγκατασταση?Αν ειχα το αρχικο product key θα το δεχοταν?Το ειχα και το εσβησα κατα λαθος.Οταν πηγα να κανω το φορματ μου εβγαλε  εγκαταασταση των WIN 8.Κατεβασα λαθος iso μηπως?

Δημοσ.

Πως μπαινω στην παλια εγκατασταση?Αν ειχα το αρχικο product key θα το δεχοταν?Το ειχα και το εσβησα κατα λαθος.Οταν πηγα να κανω το φορματ μου εβγαλε εγκαταασταση των WIN 8.Κατεβασα λαθος iso μηπως?

Βάλε τα δοκιμαστικά και στην ανάγκη τα ενεργοποιείς με activator.
Δημοσ.

Πως μπαινω στην παλια εγκατασταση?Αν ειχα το αρχικο product key θα το δεχοταν?Το ειχα και το εσβησα κατα λαθος.Οταν πηγα να κανω το φορματ μου εβγαλε εγκαταασταση των WIN 8.Κατεβασα λαθος iso μηπως?

Είναι λάπτοπ ή pc;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ShowkeyPlus μου εβγαλε το κλειδι που εχω τωρα στα WIN 10,αλλα μου εβγαλε και τα εξης:

OEM key.Που μαλλον πρεπει να ειναι το αρχικο κλειδι που ειχαν τα WIN 8.1 πριν κανω την αναβαθμιση.

OEM Edition WIN 8.1 RTM Coreconnected OEM:DM

Δηλαδη αυτο το WIN 8.1 RTM σημαινει οτι ειχε τα 8.1 RT ενω εγω εχω το iso των WIN 8.1 γιαυτο μου ζητησε κωδικο?

Δημοσ.

Το ShowkeyPlus μου εβγαλε το κλειδι που εχω τωρα στα WIN 10,αλλα μου εβγαλε και τα εξης:

OEM key.Που μαλλον πρεπει να ειναι το αρχικο κλειδι που ειχαν τα WIN 8.1 πριν κανω την αναβαθμιση.

OEM Edition WIN 8.1 RTM Coreconnected OEM:DM

Δηλαδη αυτο το WIN 8.1 RTM σημαινει οτι ειχε τα 8.1 RT ενω εγω εχω το iso των WIN 8.1 γιαυτο μου ζητησε κωδικο?

Ανεβασε ενα screenshot με κρυμενα τα keys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...