damian1977 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μαρια Ναυπλιωτου!!! Οτι κοντινοτερο εχει βγαλει η Ελλαδα στον ορο 'Μεσογειακη ομορφια' Περα απο Teen,Milf και Gilf......απλα ΘΕΑ!! 3
fotaras13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ιωάννα Σουλιώτη (ετών 50 πανω κάτω, δύναμη..) 6
xpapias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης η (45αρα πλέον) και (αν και έχει αρχισει να "σπάει" πολύ) 2
optimistic_83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 και (αν και έχει αρχισει να "σπάει" πολύ) Κατερινα Γιατζογλου και τα μυαλα στα καγκελα.. Εμενα μου αρεσει και η Μαγκυ Χαραλαμπιδου 4
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίο κομμάτι. Αν και με χαλάει η μύτη της που τρυπάει μπιφτέκι την τιμούσα. 1
optimistic_83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίο κομμάτι. Αν και με χαλάει η μύτη της που τρυπάει μπιφτέκι την τιμούσα. Για αγρια γουστα η Μαγκυ..Να αναφερω και Βικυ Κουλιανου,εκτος αν με προλαβε κανενας αλλος.. 1
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Για αγρια γουστα η Μαγκυ..Να αναφερω και Βικυ Κουλιανου,εκτος αν με προλαβε κανενας αλλος.. Άλογα και τα δυο! 1
Glikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Για μερακλήδες ιππευτές... Κανονικά! Θα χλιμιντρίζουν κιόλας όταν τις ιππεύεις!
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Το κακο που ειναι? σοβαρα τωρα. Αυτη το γουσταρε, αυτος το γουσταρε. ΤΕΛΟΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. btw, απλος τοποθετω τη γνωμη μου Δηλαδή το θεωρείς λογικό να πηδιέται καθηγήτρια ή καθηγητής με μαθητές-μαθήτριες; Νομίζω ότι σε όλο τον κόσμο απαγορεύται για προφανείς λόγους. Εσύ θα προσλάμβανες καθηγητή για να πηδάει την κόρη σου; Καταρχάς είναι εκμετάλλευση της σχέσης και της εξουσίας που έχει ο καθηγητής στον μαθητή. Επίσης, στο 99% των περιπτώσεων επηρεάζει και το διδακτικό έργο. imo, αυτές που ειναι σε αυτες τις ηλικίες και ειναι ακομα εμφανισιμες, δεν τις έχει πάρει το ποτάμι, ειναι πιο δύσκολες περιπτώσεις απο τις 20 - 25 Στην Ελλάδα, οι μεγάλες σε ηλικία ειναι πιο ψωνισμένες και έχουν πολλά κόμπλεξ επειδή μεγάλωσαν σε πιο συντηρητική εποχή που έπρεπε να το παίζουν δύσκολες. Οι μικρές είναι πιο απελευθερωμένες.
bedazzled Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Εσύ θα προσλάμβανες καθηγητή για να πηδάει την κόρη σου; Αν ο γιός σου πήδαγε την καθηγήτρια θα σε πείραζε ή μόνο με την κόρη υπάρχει πρόβλημα; 2
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 οχι κανένα πρόβλημα σοβαρά τώρα, αυτό κατάλαβες τώρα απ'όσα έγραψα.... Εκεί που γράφω "εκμετάλλευση εξουσίας καθηγητή σε μαθητή" τι κατάλαβες; Οτι αναφέρομαι σε σχέσεις αγοριού με γκέι καθηγητές;
bedazzled Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν απαντάς... Δεν μου λέει κάτι η σχέση εξουσίας. Παντού υπάρχουν αυτά. Και στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει η σχέση αφεντικού-εργαζομένου. Ε και; Εφόσον δεν μιλάμε για παρανομία (π.χ. παιδοφιλία, βιασμός), δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με το συναινετικό σεξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις