TriLoBiTe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μπα μαλλον εγω ηρθα και το γαμησα τελειως το θεμα σορρυ... Δεν θα διαφωνήσω.. Μα είναι δυνατόν να ποστάρεις εδώ τα τσιφτετέλια από τη στιγμή που υπάρχει ξεχωριστό θρεντ?? Aδμήν για πάντα ρε 1
vsl Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έβαλε κανείς τη μάνα της Φελίσιτι; Charlotte Ross, 47 3
fotaras13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μη ξεχνάμε και μερικές της εγχώριας αγοράς... 2
D4rkshadow Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν θα διαφωνήσω.. Μα είναι δυνατόν να ποστάρεις εδώ τα τσιφτετέλια από τη στιγμή που υπάρχει ξεχωριστό θρεντ?? Aδμήν για πάντα ρε Δεν το καταλαβατε βλεπω... Ισα ισα που ταιριασει με το θεμα.δες το λιγο αλλιως
iordanis77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και ο λογος για το bourdela.com, πεταχτηκα προς τα κει και στη πρωτη σελιδα βλεπω μια τετοια αναρτηση Τυποι καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους..οπως εχω ξαναπει εχω μονιμως μια αγγελια που ζητω γνωριμια για ελευθερη σχεση, και ενω για αρκετο δεν επαιρνα κανενα ενδιαφερον τηλεφωνημα, καποια στιγμη με πηρε μια γυναικα που ζητουσε να συναντηθουμε να τα πουμε απο κοντα..τεσπα συναντηθηκαμε καπου στο κεντρο της Αθηνας, και ειδα μια γυναικα απ αυτες που λεμε milf γυρω στα 40..να μην λεω πολλα καταληξαμε στο οτελ με την συμφωνια να της δωσω 100 ευρω..μεχρι εδω τπτ περιεργο..την ωρα που γδυνομασταν στο δωματιο ξαφνικα αρχισε να κλαιει με λυγμους, εκλαιγε τοσο που την λυπηθηκα..τι εχεις την ρωταω..εκανα κατι που σε πειραξε? μηπως θες να φυγουμε? οχι μου λεει κλαιγοντας κατι δικα μου θυμηθηκα..με τα πολλα μου ξεφουρνησε οτι εχει στεγαστικο δανειο , ο αντρας της εχασε την δουλεια του και η τραπεζα της ειχε στειλει μπιλιετακι οτι αν δεν τακτοποιησει το χρεος θα της επαιρνε το απιτι..πραγματικα την λυπηθηκα..τεσπα οταν επαψε να κλαιει, μου ειπε οτι δεν ειχε κανει ποτε ξανα βιζιτα και οτι ειχε πολυ τρακ..την καθησυχασα αρχισα να την....................... 3
gavros10 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μπηκα στο σιτε και το διαβασα ολο. Ντρεπομαι για το σημειο που φτανουν ανθρωποι που μπορει και να τους ξερω. 1
bedazzled Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Είχα διαβάσει άρθρο για γυναίκες της διπλανής πόρτας που εκπορνεύονται στην μνημονιακή Ελλάδα. Δεν μου κάνει εντύπωση.
xpapias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μη ξεχνάμε και μερικές της εγχώριας αγοράς... Να συμπληρώσω: και λιγο εκτος κλίματος αλλά είναι το πρότυπο ωριμης γυναικας (η κόρη βάδιζει στα βήματα της) Και μια ξένη: edit: Ξεχασα και αυτή Που φύγατε όλοι; 3
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Nαομι Γουοτς θα ελεγα εγω... Κουκλα! Μιας και ο λογος για το bourdela.com, πεταχτηκα προς τα κει και στη πρωτη σελιδα βλεπω μια τετοια αναρτηση Τυποι καλησπερα και χρονια πολλα σ ολους..οπως εχω ξαναπει εχω μονιμως μια αγγελια που ζητω γνωριμια για ελευθερη σχεση, και ενω για αρκετο δεν επαιρνα κανενα ενδιαφερον τηλεφωνημα, καποια στιγμη με πηρε μια γυναικα που ζητουσε να συναντηθουμε να τα πουμε απο κοντα..τεσπα συναντηθηκαμε καπου στο κεντρο της Αθηνας, και ειδα μια γυναικα απ αυτες που λεμε milf γυρω στα 40..να μην λεω πολλα καταληξαμε στο οτελ με την συμφωνια να της δωσω 100 ευρω..μεχρι εδω τπτ περιεργο..την ωρα που γδυνομασταν στο δωματιο ξαφνικα αρχισε να κλαιει με λυγμους, εκλαιγε τοσο που την λυπηθηκα..τι εχεις την ρωταω..εκανα κατι που σε πειραξε? μηπως θες να φυγουμε? οχι μου λεει κλαιγοντας κατι δικα μου θυμηθηκα..με τα πολλα μου ξεφουρνησε οτι εχει στεγαστικο δανειο , ο αντρας της εχασε την δουλεια του και η τραπεζα της ειχε στειλει μπιλιετακι οτι αν δεν τακτοποιησει το χρεος θα της επαιρνε το απιτι..πραγματικα την λυπηθηκα..τεσπα οταν επαψε να κλαιει, μου ειπε οτι δεν ειχε κανει ποτε ξανα βιζιτα και οτι ειχε πολυ τρακ..την καθησυχασα αρχισα να την....................... Μαλιστα.....
xpapias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Nαομι Γουοτς θα ελεγα εγω... Κουκλα! Εχει ενδιαφέρον παντως που σχολιαζεις. Ηθελα να ξέρα αν θα έμπαινε κανενας μαντραχαλος σε thread για ωριμους άντρες. Με το μαντραχαλος εννοείται οτι εξαιρείται ο τοξο και ο alxlghtn - πως τελοσπαντων λέγεται. 1
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εχει ενδιαφέρον παντως που σχολιαζεις. Ηθελα να ξέρα αν θα έμπαινε κανενας μαντραχαλος σε thread για ωριμους άντρες. Με το μαντραχαλος εννοείται οτι εξαιρείται ο τοξο και ο alxlghtn - πως τελοσπαντων λέγεται. Αλοιμονο στην γυναικα που δεν ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ μια ωραια γυναικα.. 1
Mau-Maus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Στο καλύτερο το 'κοψες την καθησυχασα αρχισα να την.......................πηδαω απο πισω κτλ κτλ .. παρακάτω υπάρχει σπέσιαλ απάντηση πάντως στον τύπο απο ενα άλλο μέλος .. ''... Κarma is a bitch φιλε μου.... Ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει η ζωη, ισως σε μερικα χρονια καποιος αλλος να σκιζει το δικο σου κωλαρακι για 100 ευρω. Βασικα πιστευω πως εισαι μεγαλος σκατοψυχος΄΄ 7
anwnymh29 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 την καθησυχασα αρχισα να την.......................πηδαω απο πισω κτλ κτλ .. παρακάτω υπάρχει σπέσιαλ απάντηση πάντως στον τύπο απο ενα άλλο μέλος .. ''... Κarma is a bitch φιλε μου.... Ποτε δεν ξερεις πως θα στα φερει η ζωη, ισως σε μερικα χρονια καποιος αλλος να σκιζει το δικο σου κωλαρακι για 100 ευρω. Βασικα πιστευω πως εισαι μεγαλος σκατοψυχος΄΄ Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα αλλα δεν μπορουσα να το εκφρασω εδω!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις