Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να συμβαλλω και εγω. 

Yasmina Rossi, μπορει να την εχετε δει καπου. 59 Ετων ειναι, κατηγοριας GILF. Ψαξτε μονοι σας για υπολοιπες

successful-model-yasmina-rossi-apparentl

• Like 3
  • Απαντ. 561
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

114.jpg

Αυτό είναι το νο1 "προσόν" για ελλεηνίδες ηλικίας 18-35.

Ειδικά αν ενδιαφέρεσαι για μοντέλες, τραγουδιάρες, χορεύτριες που βλέπεις και σου πεφτουν τα σάλια αλλά και για τις υπόλοιπες φυσικά το υφος που σε αντιμετωπίζουν είναι ανάλογο της τσέπης σου...

Οι μιφλ ειναι άλλη φάση, κάποιες ειναι φτιαγμενες οικονομικα και επαγγελματικά και το χρήμα έρχεται μετά...

Ψάχνουν διαφορετικά πράγματα και θέλουν πιπίνια. Και οι ίδιες το λένε ότι νιώθουν νεότερες και περνάνε καλύτερα δίπλα σε μικρότερους άντρες απ ότι σε συνομίλικους τους ή μεγαλύτερους.

Οι πιοδιψασμένες ανάμεσά τους αναζητούν επιδόσεις και μεγάλα "μεγέθη", όχι στην τσέπη...

• Like 1
Δημοσ.

Mάγκες χρειαζομαστε μια swinger milf χωρις κολληματα αρκει να μην ειναι επικινδυνη βεβαια στη συμπεριφορα της στο σεξ να παιρνει προφυλαξεις κτλπ εννοειται.

• Like 1
Δημοσ.

Να συμβαλλω και εγω. 

Yasmina Rossi, μπορει να την εχετε δει καπου. 59 Ετων ειναι, κατηγοριας GILF. Ψαξτε μονοι σας για υπολοιπες

successful-model-yasmina-rossi-apparentl

Αυτή είναι λίγο σαν τον Καρβέλα ρε συ! :P

• Like 3
Δημοσ.

Mάγκες χρειαζομαστε μια swinger milf χωρις κολληματα αρκει να μην ειναι επικινδυνη βεβαια στη συμπεριφορα της στο σεξ να παιρνει προφυλαξεις κτλπ εννοειται.

Υπάρχει μια πολύ γνωστή swinger στην Άρτα (google it), αλλά δεν την πήδαγα ούτε με στολή για το Τσερνόμπιλ...  :eek:

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό είναι το νο1 "προσόν" για ελλεηνίδες ηλικίας 18-35.

Ειδικά αν ενδιαφέρεσαι για μοντέλες, τραγουδιάρες, χορεύτριες που βλέπεις και σου πεφτουν τα σάλια αλλά και για τις υπόλοιπες φυσικά το υφος που σε αντιμετωπίζουν είναι ανάλογο της τσέπης σου...

το κουράσατε. φτάνει

Δημοσ.

Δε θα έλεγα όχι στην Christie Brinkley... Πλαστικές ξεπλαστικές, dna γονίδια και δεν ξέρω τι, αλλά είναι Θ Ε Α

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι μερικές που ξεφευγουν και αφηνουν αφυλακτες επαφές. Κινδυνος θάνατος. Ειπαμε να κάνουμε το κέφι μας αλλα πάντα με ασφάλεια. Τωρα αν σπάσει το προφυλακτικο ποτε δεν ξέρεις τι μπορει να κουβαλάει η άλλη και παλι ομως δεν ειναι σιγουρο οτι θα κολλήσεις κάτι αν σπάσει.Πιο επικινδυνο ειναι βεβαια το απο πισω.

Δημοσ.

Δε θα έλεγα όχι στην Christie Brinkley... Πλαστικές ξεπλαστικές, dna γονίδια και δεν ξέρω τι, αλλά είναι Θ Ε Α

ΝΑΙ!!!!!

Δεν θυμωμουν το ονομα της, ηθελα να την αναφερω νωριτερα. 

Αχ βραδυατικα της μας κανει η christie. Παλι καλα που εχω φιλο μου το ουισκι.

Δημοσ.

Μου βγαζει κατι το αχαρο κ δεν την λες κ σεξι..Κρυα;;αχρωμη;;πες το οπως θες..Γουστα ειναι αυτα!!

Σε αντιθεση με την Ολγα η οποια βγαζει θηλυκοτητα ρε παιδι μου !! 

Ευτυχώς δεν θα τσακωθούμε. 

Πάρε εσύ την Όλγα να πάρω εγώ την Μίλα.  :P

Αν ήμουν αντρας, μόνο με μεγαλύτερες θα πήγαινα πάντως. Συνειδητοποιημένες οι περισσότερες, ξέρουν πάνω κάτω τι θέλουν και όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Κι αν έχουν κόμπλεξ, τα κρύβουν σχετικά καλά.

Τα προβλήματα ξεκινούν συντρόφισσα όταν είσαι και εσύ "γινωμένος"  

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει πολύ και η Σούζαν (σχεδόν 70 είναι αλλά φοβερά καλοστεκούμενη) που είχε έρθει πρόσφατα να βοηθήσει και τους πρόσφυγες.Έτσι θέλω τη γυναίκα μου,συμπονετική και αλτρουίστρια

susrom.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Tριλοβιτη? Σαραντη? Αλωνιζουμε αλωνιζουμε? :lol:

Να μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι τις 40άρες τις περνάς πολύ (επειδή είμαι και ευγενής), καμιά δεκαπενταριά χρονάκια το πολύ. Καλά για τις 30άρες δεν το συζητώ, για σένα είναι πιπινάκια σκέτα! Αν και όλοι ξέρουμε ότι δεν παίζεις τόσο χαμηλά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...