φραμπάλα Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η βικυ Χατζηβασιλειου,Μαρια Μπακοδημου,Ελενη Φιλινη και για το τελος Ζωζω Σαπουντζακη Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2015 από φραμπάλα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δάφνη Λαμπρόγιαννη και δεν είμαι καλά 1
bedazzled Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 http://www.mothersblog.gr/tha-gino-mama/item/29509-gynaikeia-gonimotita-giati-meionetai-i-poiotita-ton-oarion Η γυναικεία γονιμότητα συνήθως κορυφώνεται στις ηλικίες 16-24 και μειώνεται προοδευτικά έως τα 35, όπου αρχίζει να πέφτει σιγά σιγά. Στην ηλικία των 40 χρόνων, η γονιμότητα μιας γυναίκας είναι συνήθως μισή από ό,τι στα 35. 1
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βλέπω μεγάλωσε η συζήτηση όσο έλειπα. Μπράβο παιδιά. Είδα σήμερα μια μιλφ οταν είχα πάει για καφέ και την λιγουρεύτηκα. Ο ποπος της ηταν στρόγγυλος και μαγευτικός. Για μένα η εμφάνιση παίζει σχετικά σοβαρό λόγο, αλλά όχι τον μοναδικό. Το ιδανικό ειναι να συνδυάζεται και με την ανάλογη προσωπικότητα / χαρακτήρα. Όλοι και όλες ελκυομαστε απο την εμφανιση, πχ μας κάνει κλικ ένας άνδρας ή γυναίκα που είδαμε και θέλουμε να τον / την γνωρίσουμε. Το θέμα είναι αν κοιτάμε μόνο αυτό ή και τον εσωτερικό του/της κόσμο. Οι προτιμήσεις του καθενός διαφέρουν Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2015 από Glikos 1
SlickNick Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω μεγάλωσε η συζήτηση όσο έλειπα. Μπράβο παιδιά. Είδα σήμερα μια μιλφ οταν είχα πάει για καφέ και την λιγουρεύτηκα. Ο ποπος της ηταν στρόγγυλος και μαγευτικός. Για μένα η εμφάνιση παίζει σχετικά σοβαρό λόγο, αλλά όχι τον μοναδικό. Φώτο υπάρχει; Μπορεί έτσι να γίνει η αρχή ενός ακόμη sticky thread... 1
bedazzled Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Άσε, ακόμα περιμένουμε φωτό της «μπαλκονάτης»... μην φάει lock/delete κι αυτό.
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Φώτο υπάρχει; Μπορεί έτσι να γίνει η αρχή ενός ακόμη sticky thread... Μόνο στο μυαλό μου! 1
DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω μεγάλωσε η συζήτηση όσο έλειπα. Μπράβο παιδιά. Είδα σήμερα μια μιλφ οταν είχα πάει για καφέ και την λιγουρεύτηκα. Ο ποπος της ηταν στρόγγυλος και μαγευτικός. Για μένα η εμφάνιση παίζει σχετικά σοβαρό λόγο, αλλά όχι τον μοναδικό. Το ιδανικό ειναι να συνδυάζεται και με την ανάλογη προσωπικότητα / χαρακτήρα. Ειδικά αν θελω να κάνω κάτι "σοβαρό" μαζί της. Όλοι και όλες ελκυομαστε απο την εμφανιση, πχ μας κάνει κλικ ένας άνδρας ή γυναίκα που είδαμε και θέλουμε να τον / την γνωρίσουμε. Το θέμα είναι αν κοιτάμε μόνο αυτό ή και τον εσωτερικό του/της κόσμο. Οι προτιμήσεις του καθενός διαφέρουν Καλα το πηγαινες ώς εδω φιλε. 1
tsakonas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Σοβαρό εννοεί να την ζωγραφίσει με σπέρμα 4
xpapias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και εμένα ήταν σαν να με χτύπησε το ρεύμα διαβάζοντας το! Καλα το πηγαινες ώς εδω φιλε. 1
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αμέσως να πέσετε να με φάτε! Ειμαι καλουλης το έκανα edit! 1
DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αμέσως να πέσετε να με φάτε! Ειμαι καλουλης το έκανα edit! Κανενα καλο ξενοδοχειο στο κέντρο της Αθηνας για έκτακτες περιπτώσεις γνωριζει κανενας συνάδελφος???? 1
Glikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Κανενα καλο ξενοδοχειο στο κέντρο της Αθηνας για έκτακτες περιπτώσεις γνωριζει κανενας συνάδελφος???? Θα σε γελάσω διότι δεν μένω Αθήνα.
DDevil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα πάει παλιά σε ενα που εδινε 20-25 ευρώ ενα ωραιο δωματιο!!!! 25 ευρώ το 4ωρο ειναι καλη φωλιτσα εκει να πας με καμια μιλφάρα!!! Στην Πάρνηθα πάνω 30 ευρώ ειχε το 4ωρο με τζακουζι! Τωρα που θα κατέβω Αθηνα εχω μια περιπτωση αλλα δεν θέλω να πάμε σπιτι μου μ αρεσουν τα χοτελάκια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις