Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το forum και καλές γιορτές, τον Σεπτέμβριο αγόρασα από το Πλαίσιο την οθόνη LS24E390HL, τον τευλευταίο καιρό μου εμφανίζει στις γωνίες έντονες κιτρινίλες (ακόμη και οταν κάθομαι στην ευθεία με το monitor) όταν βλέπω κάποια ταινία, θα ήθελα να ρωτήσω αν, αυτή η περίπτωση καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή ;

Και αν ναι ποιά οθόνη να προτιμήσω μέχρι 230€ από το ίδιο κατάστημα ; 

Σας ευχαριστώ πολύ, 
Καλές γιορτές και τις θερμότερες ευχές μου σε όλους σας!

post-298699-0-19013300-1451070194_thumb.jpg

post-298699-0-72595700-1451070223_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα και καλες γιορτες. Ναι, γενικα καλυπτεται. Επικοινωνησε με το Πλαισιο αμεσα. Γενικα οι Samsung ειναι και πιο ευαισθητες απο τις AH-IPS, δες μηπως μπορεις να την αντικαταστησεις με μια αναλογη LG, σαν και αυτη: http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Monitor-24-24MP57VQ.htm

Θα γλιτωσεις και καποιο glow ετσι.

Δημοσ.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, σήμερα πήγα πλαίσιο και μου είπαν ότι θα την στείλουν στην Samsung και από κει θα μας που τι θα γίνει! Εκτός από την οθόνη που μου προτείνεις έχεις μήπως υπόψιν κάποια άλλη? Μου φαίνεται χοντροκομενη λιγουλάκι!

Δημοσ.

Δεν έχει ποικιλία το πλαίσιο δυστυχως. Δεν είναι χοντροκομμενη, frameless δε σου προτείνω διότι έχουν εσωτερικό μαύρο bezel που μειώνει το αντιλαμβανομενο βάθος του μαύρου.

Edit: Ορίστε πάντως δυο διαφορετικές αν και frameless προτάσεις. Το μαύρο φτιάχνει αν βάλεις ένα δυνατό λευκό φως πίσω από την οθόνη.

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Othonh-LED-27-27MP75HM-P.htm

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones.htm?page=3

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου, αυτή η lg 27" πολύ ωραία και μάλλον θα παω σε αυτή, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σου!

• Like 1
Δημοσ.

Yποψιν οτι η 27αρα LG εχει ιδια αναλυση με την 24αρα, οποτε θα εχεις μειωμενη ευκρινεια. Ιδανικα πρεπει να εχεις πιο μεγαλη αποσταση απο ειχες με την προηγουμενη, τουλαχιστον 60 ποντους, καλυτερα πανω απο μετρο.

Δημοσ.

Η βλακεια είναι ότι λόγο του πολύ μικρό χώρου του δωματίου έχω απόσταση περίπου 22cm από την οθόνη. Άρα λογικά πάμε σε μικρότερη ?

Δημοσ.

Η βλακεια είναι ότι λόγο του πολύ μικρό χώρου του δωματίου έχω απόσταση περίπου 22cm από την οθόνη. Άρα λογικά πάμε σε μικρότερη ?

Nαι σιγουρα. 22cm ειναι μικρη αποσταση οποια και αν διαλεξεις βεβαια. Καλυτερα ομως να διαλεξεις μια απο τις αλλες.

Δημοσ.

H lg που ειχα ρωτησει πριν 1 εβδομαδα γιατι μου αρεσε και εμενα δεν ειναι διαθεσιμη, υπαρχει 1 κομματι στην θεσσαλονικη και τερμα, δεν την ξαναφερνει το πλαισιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...