ARTHURLUFFY Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα ειδε το Honor απο κοντα και της αρεσε πολυ και μαλλον θα παρεια αυτο Ξερετε κανενα καλυτερο η φθηνοτερο site εκτος του skroutz?Ελλαδα η εξωτερικο.Ευχαριστω πολυ και παλι
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα ειδε το Honor απο κοντα και της αρεσε πολυ και μαλλον θα παρεια αυτο Ξερετε κανενα καλυτερο η φθηνοτερο site εκτος του skroutz? Ελλαδα η εξωτερικο. Ευχαριστω πολυ και παλι Απο Ελλαδα ειναι και το bestprice.Μετα απο εξωτερικο το vickmall 1
ARTHURLUFFY Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 To Vickmall το εχει ακριβοτερο και το bestprice εχει τις ιδιες τιμες.Ευχαριστω παντως
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 To Vickmall το εχει ακριβοτερο και το bestprice εχει τις ιδιες τιμες. Ευχαριστω παντως Το huawei 4c ειναι?
ARTHURLUFFY Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και απο οτι μου ειπε θελει να το παρει απο γνωστο μαγαζι και τελειωσε απο τα media markt και κοντευει να σκασει
Makeran Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και απο οτι μου ειπε θελει να το παρει απο γνωστο μαγαζι και τελειωσε απο τα media markt και κοντευει να σκασειΓια ποιο λόγο? Θα χρειαστεί να πληρώσει αρκετά παραπάνω αν δεν κάνω λάθος.
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ναι και απο οτι μου ειπε θελει να το παρει απο γνωστο μαγαζι και τελειωσε απο τα media markt και κοντευει να σκασειΓιατι το θελει εκεινη την στιγμη δεν μπορει να περιμενει θα παει μετα απο το νεο ετος.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν ειναι τοσο πολυ οτι το θελει εκεινη την στιγμη μονο απλα ηθελε καποιο γνωστο μαγαζι.Και στα media markt το ειχαν 159 δεν το ειχαν ακριβοτερο απο το φθηνοτερο μαγαζι του skroutz
saruman123 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι νομιζει οτι αμα το παρει απο επωνυμο καταστημα θα ειναι και καλυτερο το κινητο? Αυτο απο οπου και να το παρεις αν ειναι να σου κατσει σου εκατσε. 1
ARTHURLUFFY Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Το ξερω εγω ισα ισα εχω ακουσει μεγαλα καταστηματα οπως το πλαισιο και ο γερμανος να κανουν τα χειροτερα.Της ειπα οτι ουτως η αλλος θα εχει την ιδια εγγυηση αλλα δεν μπορω να επιμηνω και πολυ γιατι αν τυχει κατι μετα θα τα ακουσω εγω, χαχαχαχα
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Κοινως παντοφλα Τελικα σε κοβω να πας απο το Media markt και να κανεις τον κινεζω.... :-X 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα