Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω απορια το Huawei Honor 4c φαινεται αρκετα πιο δυνατο απο το motorola πως και προτεινεται ολοι το motorola?

Γιατί είναι stock android και φοβερή συσκευή. 

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Arthurluffy Το Stock Android ή αλλιώς Pure Android ή αλλιώς Vanilla Android (βλέπεις έχει αρκετές ονομασίες) είναι ή ποιο ελαφριά έκδοση του Android, χωρίς σκουπίδια και μπορεί να τρέξει άψογα το λειτουργικό ακόμα και με χαμηλά χαρακτηριστικά. Το Stock Android θα το βριες μόνο στα κινητά Nexus, AndroidOne και Motorola. Επίσης θα είσαι σίγουρος ότι θα περνεις αναβαθμίσεις για ένα χρονικό διάστημα. Για αυτό σου προτείνουν το Motorola Moto G 3rd Generation διότι έχει Stock Android.

• Like 3
Δημοσ.

Όπως λέει και ο Beerloah έχει Stock Android και τρέχει καλύτερα. Επίσης θα περνεις και αναβαθμίσεις.

Εδω δεν ισχυει αυτο.Το Honor 4c εχει ηδη ανακοινωθει απο την Huawei οτι θα παρει Android 6. Ακομα,ειδαμε τα πιο παλια μοντελα Moto E και Moto G πως δεν θα παρουν το Android 6 αν και με ιδια σχεδον specs.

Δημοσ.

καλα η huawei εχει ανακοινωσει οτι πολλες συσκευες θα παρουν το 6.0 εδω και 2 μηνες παρακαλω και ακομα καμια δεν το πηρε

Δημοσ.

καλα η huawei εχει ανακοινωσει οτι πολλες συσκευες θα παρουν το 6.0 εδω και 2 μηνες παρακαλω και ακομα καμια δεν το πηρε

Απλά ο Fulgore στηρίζει τη Huawei ;)

Δημοσ.

Απλά ο Fulgore στηρίζει τη Huawei ;)

Ε ναι γιατι ειναι η μονη εταιρια που το κανει αυτο ή αλλες εταιριες δεν ειναι μια απο τα ιδια.Εδω ολοκληρη MS και εχει δωσει delay στο Θεο για windows 10 στις περισσοτερες συσκευες,στην Huawei θα κολλησουμε.

Οσο για το κινητο μου αγαπητε makeran OnePlus X εχω αρα δεν θα το ελεγα(ας ειχε χαμηλοτερο sar και λιγο καλυτερη μπαταρια και θα το χτυπαγα το p8 :P).

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια δεν της αρεσε το Μοτορολα, το huaweii δεν της αρεσε επειδη γραφει μονο honor και δεν γραφει πουθενα huaweii και λεει οτι ειναι μαρκα honor :P
Το μοτορολα οσο και αν της ειπα οτι ειναι το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα δεν της αρεσε :/
Μου εδειξε αυτο εδω

http://www.skroutz.gr/s/7400107/Samsung-Galaxy-Grand-Prime-Value-Edition-8GB.html

Πειτε κανενα αλλο να της δειξω ας ειναι και λιγο χειροτερο αλλα να αξιζει καπως.
Ευχαριστω :)

Θελει να ειναι samsung ή Lenovo και θελει να εχει καλη μπροστινη καμερα για βιντεοκλιση.

Βρηκα και αυτο

http://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html

Τι λετε?

Δημοσ.

Άμα θέλει να είναι Samsung και δεν της άρεσε το Motorola Moto G 3rd GEN, ας πάρει το Samsung Galaxy J5. Δεν κολλάει (λόγο του ανανεωμένου Touchwiz), έχει πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, όμορφη οθόνη τεχνολογίας Amoled, αλλά και αρκετά καλές κάμερες. 

Υ.Γ Το Grand Prime, σημαίνει πετάω τα λεφτά μου, υπόψιν. 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια δεν της αρεσε το Μοτορολα, το huaweii δεν της αρεσε επειδη γραφει μονο honor και δεν γραφει πουθενα huaweii και λεει οτι ειναι μαρκα honor :P

Το μοτορολα οσο και αν της ειπα οτι ειναι το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα δεν της αρεσε :/

Μου εδειξε αυτο εδω

http://www.skroutz.gr/s/7400107/Samsung-Galaxy-Grand-Prime-Value-Edition-8GB.html

Πειτε κανενα αλλο να της δειξω ας ειναι και λιγο χειροτερο αλλα να αξιζει καπως.

Ευχαριστω :)

Θελει να ειναι samsung ή Lenovo και θελει να εχει καλη μπροστινη καμερα για βιντεοκλιση.

Βρηκα και αυτο

http://www.skroutz.gr/s/7780575/Lenovo-Vibe-P1m-16GB.html

Τι λετε?

καταλαβα πεσαμε σε κομπλεξ εμφανισης δυστηχως :(

Εκτως του j5 δειξε της και κανενα Lumia 640/730.

Δημοσ.

καταλαβα πεσαμε σε κομπλεξ εμφανισης δυστηχως :(

Εκτως του j5 δειξε της και κανενα Lumia 640/730.

Δεν είναι κόμπλεξ, τα Samsung είναι πιο όμορφα.

Άμα θέλει να είναι Samsung και δεν της άρεσε το Motorola Moto G 3rd GEN, ας πάρει το Samsung Galaxy J5. Δεν κολλάει (λόγο του ανανεωμένου Touchwiz), έχει πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας, όμορφη οθόνη τεχνολογίας Amoled, αλλά και αρκετά καλές κάμερες. 

Υ.Γ Το Grand Prime, σημαίνει πετάω τα λεφτά μου, υπόψιν. 

Θα συμφωνήσω κι εγώ για το J5. Πάντως και το Grand Prime το έχει ένας φίλος μου και δε φαίνεται και τόσο άσχημο.

Δημοσ.

Δεν είναι κόμπλεξ, τα Samsung είναι πιο όμορφα.

Θα συμφωνήσω κι εγώ για το J5. Πάντως και το Grand Prime το έχει ένας φίλος μου και δε φαίνεται και τόσο άσχημο.

Κομπλεξ στα κριτηρια απορριψης εννοω,οπως και το σχολιο περι Huawei που πρωτη φορα το διαβαζω/ακουω.

Δημοσ.

χαχα σας ευχαριστω ολους το Lenovo Vibe P1m δεν ειναι καλο?
Μου φαινεται αρκετα καλο και με μεγαλη μπαταρια το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις την μπαταρια.

Δημοσ.

χαχα σας ευχαριστω ολους το Lenovo Vibe P1m δεν ειναι καλο?

Μου φαινεται αρκετα καλο και με μεγαλη μπαταρια το μονο που δεν μου αρεσε ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις την μπαταρια.

Κατσε τωρα θα σου πει οτι δεν της αρεσει γιατι δεν βγαινει η μπαταρια :-P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...