galaxy123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Σκοπεύω να αγοράσω ένα macbook pro 17 2011 early Άκουσα ότι κάποια μοντέλα από το 2011 μέχρι 2013 παρουσιάζουν κάποια στιγμή πρόβλημα στην κάρτα γραφικών ? Αυτό που βρήκα για να αγοράσω δεν έχει παρουσίασει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών ακόμη Ειναι απαραίτητο να παρουσιάσει στο μέλλον ή μπορεί να είμαι και τυχερός και να μην παρουσιασει ποτέ?
atheatos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Σκοπεύω να αγοράσω ένα macbook pro 17 2011 early Άκουσα ότι κάποια μοντέλα από το 2011 μέχρι 2013 παρουσιάζουν κάποια στιγμή πρόβλημα στην κάρτα γραφικών ? Αυτό που βρήκα για να αγοράσω δεν έχει παρουσίασει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών ακόμη Ειναι απαραίτητο να παρουσιάσει στο μέλλον ή μπορεί να είμαι και τυχερός και να μην παρουσιασει ποτέ? Αν είσαι τυχερός θα σου παρουσιάσει και θα το πας να σου αλλάξουν μητρική τζάμπα και εσύ θα έχεις ένα καινούργιο MacBook Pro.. Εγώ στη θέση σου θα το πήγαινα info quest και θα τους ζητούσα να εντάξουν στο extension repair program. ´η κάνε το λίγο πριν λήξει το προγραμμα αντικαταστασης. 1
galaxy123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ισχυει και για μενα η αντικατασταση......το εχω τσεκαρει με το serial......αλλα θα το παρω μεταχειρισμενο.....απο ενα αλλο παιδι με το κουτι με τα ολα του......απλα δεν εχει μονο την αποδειξη........για να κανουν αντικατασταση θα χρειαστω κατι αλλο εκτος απο το λαπτοπ?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα