chrisSerres Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας, και υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας. Ειμαι κατοχος ενος acer 5920g (4gb ram~nvidia9600m) το οποιο φυσικα σε συνδιασμο με ssd που εχω πανω πεταει. Το ανοιγω λοιπον και βλεπω μαυρη οθονη αλλα μεσα εβλεπα τις απεικονησεις κανονικα χρησιμοποιοντας εναν φακο. Σε εξωτερικη οθονη εδειχνε κανονικα. Μεσα στην απελπισια μου, αντι να με κοψει να παω σε καποιον ηλεκτρονικο να δει το inverter~backlight, ανοιγω, βγαζω καρτα γραφικων, κι οπως πολοι λενε την βαζω στο φουρνο ακολουθοντας τις οδηγειες τους. Το αποτελεσμα? Ξεκολησαν κατι πραγματακια πανω και φυσικα δεν δουλευει καν μετα τη δοκιμη. Η απορια μου ειναι η εξης, λογο του οτι απο φορητους ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ. Μπορω να βαλω οποια καρτα γραφικων θελω πανω στο λαπτοπ μου? Σε μια λιστα εχω δει 5-6 συμβατες αλλα μιας και 'την εφαγα' λεω να βαλω καποια καλυτερη. Υπαρχει καποια γκαμα καρτων με ιδια υποδοχη που θα μπορουσε να δουλεψει πανω οποιαδηποτε εχει ιδια υποδοχη? Επισης, εδω στην Ελλαδα πωλουνται καρτες γραφικων για λαπτοπς? Δεν με αφηνει το ebay να κανω αγορα, οποτε την εβαψα... Τι προτεινετε?
shooterg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 στον φουρνο?? πρωτη φορα το ακουω αυτο..την κατεστρεψες!!! http://www.laptop-parts.gr/
dreaming123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Έπρεπε να ρωτήσεις πρώτα η να κάνεις μια αναζήτηση...Τώρα κατέστρεψες τη vga και δεν είχε κάποιο πρόβλημα...Πρόβλημα έχει το inverter η η οθόνη. Πήγαινε το σε κάποιον που ξέρει να στο ελέγξει γιατι αν έχει πρόβλημα η οθόνη μπορεί και να μην αξίζει να το φτιάξεις...
discoboyminimal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 στον φουρνο?? πρωτη φορα το ακουω αυτο..την κατεστρεψες!!! http://www.laptop-parts.gr/ το να βαλεις καρτα γραφικων στο φουρνο , η μια μητρικη ειναι συχνο φαινομενο και λυνει καποια συγκεκριμενα προβληματα. αν το κανεις σωστα , και προβλημα να μην εχει η καρτα δυσκολο να αποκτησει. οποτε εκανε λαθος την διαδικασια και την χαλασε.. αλλα δεν ειναι παραξενο το να την 'ψήσεις' 1
mpompo13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 βασικα η 9600 δεν είχε τόσο πρόβλημα... οι 8400/8600 ήταν οι ζημιάρικες.. Τεσπα την κατέστρεψες την κάρτα... εάν βρεις κάμια συμβατή (μεταχειρισμένα είναι όλα - δεν υπάρχει καινούργιο) αλλιώς πέταμα κ πας εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/
GtiGeorge Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Χάλασες και τον φούρνο σου έτσι. Τώρα είναι ακατάλληλος για να ψήνεις φαγητά.
mphxths Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 συνεννοησου με το παλικαρι εδω -> http://www.insomnia.gr/topic/593933-5920g-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF-8600m-gs-%CF%83%CE%B5-4650/ να σου στειλει την ατι που αγορασε και δεν ξερουμε αν ειναι χαλασμενη ή οχι γιατι απλα δεν του δουλεψε ποτε. Αν σου δουλεψει εσενα , στην πουλαει ετοιμη καινουργια καρτα
TheAccountant Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Χάλασες και τον φούρνο σου έτσι. Τώρα είναι ακατάλληλος για να ψήνεις φαγητά. τουλαχιστον θα μπορεί να ψηνει εβραίους Γιατι δεν μπορεί? Λες φυγε κανα πυκνωτης απ τον φουρνο ή να κάηκε το ινβερτερ του? 1
chrisSerres Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Χάλασες και τον φούρνο σου έτσι. Τώρα είναι ακατάλληλος για να ψήνεις φαγητά. φίλε τί εννοείς? αν το πω στη μάνα μου θα'χω θέμα χαχαχχ... να τον καθαρήσω με κάτι ιδιαίτερο? τί προτείνεις? πάντως ebay 50ευρώ, Ελλάδα=13-ευρώ. Μή χειρότερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα