Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβα.. Ξερεις τι επαθα τωρα μπηκα στο e-shop και ειδα αυτο http://www.e-shop.gr/mitriki-msi-z170a-gaming-m5-retail-p-PER.571143και μπηκα σε σκεψεις να το καθυστερισω κανα μηνα.

Το τσιμπησα και εγώ ήδη χαχαχαχ!!!

Ήθελα να την πάρω την Μ5 από εξωτερικό στα 175 ευρώ και βγάζει το e-shop αυτή τη προσφορά!!! Την τσίμπησα εννοείται κατευθείαν διότι οι μητρικές την πατάνε εύκολα... Συνεπώς εγγύηση από το διπλανό κατάστημα δε με χαλάει καθόλου! Και δεύτερον έχει και δωράκι το ποντικάκι αυτό! Και τρίτον δε θα περιμένω 7-10 μέρες να μου έρθει από εξωτερικό!!!

Και όλα αυτά για 15 ευρώ παραπάνω...

Δημοσ.

Οι συσκευασίες "box" έχουν και το μανίσιο ανεμιστήρα της Intel.

νομιζω οτι οι K επεξεργαστες δεν εχουν ψυκτρα. μονο οι κλειδωμενοι ερχονται με μανισια ψυκτρα

Δημοσ.

Ο 3770k και ο 5930k είχαν. Αν αποφάσισε διαφορετικά η Intel με τους Skylake, δεν ξέρω.

νομιζω οτι οι K επεξεργαστες δεν εχουν ψυκτρα. μονο οι κλειδωμενοι ερχονται με μανισια ψυκτρα

Αν και αυτό που λες είναι η διαφορά των "tray" με των "box". Όλοι οι "box" (=retail) έχουν.

Δημοσ.

Οι k skylake δεν έχουν ψύκτρα και καλά κάνουν!

Αν είναι να πάρεις k θα τον πάρεις με μια aftermarket ψύκτρα για να τον ανεβάσεις και σωστά!

Αλλιώς πάρε τον non k με την ψύκτρα του και είσαι και πάλι κομπλέ!

Προφανώς το έκανε για μείωση κώστους μιας και η μαμά ψύκτρα στον k αργά ή γρήγορα πάει για "πέταμα"

Δημοσ.

Οι k skylake δεν έχουν ψύκτρα και καλά κάνουν!

Αν είναι να πάρεις k θα τον πάρεις με μια aftermarket ψύκτρα για να τον ανεβάσεις και σωστά!

Αλλιώς πάρε τον non k με την ψύκτρα του και είσαι και πάλι κομπλέ!

Προφανώς το έκανε για μείωση κώστους μιας και η μαμά ψύκτρα στον k αργά ή γρήγορα πάει για "πέταμα"

δε νομιζω να το καναν για μειωση κοστους.1-2 ευρω εχουν οι τραγικες μανισιες ψυκτρες.απλα θεωρησαν οτι οποιος παρει Κ θα την πεταξει την ψυκτρα οποτε δεν βαζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το τσιμπησα και εγώ ήδη χαχαχαχ!!!

Ήθελα να την πάρω την Μ5 από εξωτερικό στα 175 ευρώ και βγάζει το e-shop αυτή τη προσφορά!!! Την τσίμπησα εννοείται κατευθείαν διότι οι μητρικές την πατάνε εύκολα... Συνεπώς εγγύηση από το διπλανό κατάστημα δε με χαλάει καθόλου! Και δεύτερον έχει και δωράκι το ποντικάκι αυτό! Και τρίτον δε θα περιμένω 7-10 μέρες να μου έρθει από εξωτερικό!!!

Και όλα αυτά για 15 ευρώ παραπάνω...

Το σκεφτομαι σοβαρα να την παρω κι εγω γτ απο οτι βλεπω ειναι παρα πολυ καλη. + το ποντικι..

Οι συσκευασίες "box" έχουν και το μανίσιο ανεμιστήρα της Intel.

Στην περιγραφη λεει οτι δεν περιεχει ανεμιστρα και καποθ αλλου το ειχα διαβασει κιολας.

Δημοσ.

Εντάξει, μαλακία της Intel αυτό. Εγώ μπορεί να θέλω να το πάρω το k τώρα και κανένα χρόνο αργότερα να κάνω OC. Γιατί να πάρω από τώρα ψύξη;

Τεσπα, εκτός θέματος έφυγα.

Ευχαριστώ. Δεν το ήξερα αυτό για τους Skylake.

Δημοσ.

MSSB  οσο ζουμε μαθαινουμε. Εγω παντος πηρα την μητρικη και εχω μια ακομα ερωτηση.. Αν παρω μια ραμ 8αρα αντι για 2 4αρες με τιν προοπτικη σε κανα 2 με 3 μηνες να παρω αλλη μια θα υπαρχει καποιο προβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...