Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια χρονια πολλα και καλα Xριστουγεννα.. Θελω να κανω μια αναβαθμιση στο πισι κυριως για gaming και αντε και κανα stream και κανα μικρο editing αν γινετε.

i)    το ποσο που διαθετω ειναι κοντα στα 500.
ii)   gaming κυριως BF4. 
iii)  οθονη εχω μια philips 20' full hd. Μπορει καποια στιγμη να παρς καλυτερη.
iv)  θελω μονο cpu-mobo-ram. καταστημα  θα προτιμουσα e-shop.

Εχω στο μυαλο μ για τον ι5 6600Κ και υπαρχει πιθανοτητα για μελλοντικο oc.

Κουτι εχω αυτο : http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000150 

GPU : R9 280 sapphire
SSD : 250gb
Τροφοδοτικο ενα thrmaltake 700w.

Δημοσ.

Αν είναι να πάρεις i5 6600k πάρε και μια αντίστοιχη μητρική σειράς Z170...

Αλλιώς χάνεις το νόημα του K και πας σε έναν 6500 απλό και κάνεις εξίσου καλά τη δουλειά σου!

Η σειρά Ζ170 θα σου δώσει ότι χρειάζεσαι για να κάνεις το αντίστοιχο overclock.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος!

Καλές γιορτές!

Ζάχος

Δημοσ.

για σας εχω intel core 2 quad q9550 και gigabyte μιτρική  kai 600watt τροφοδοτικο thermaltake purepower rx cable management  και μητρική gigabyte g41 chipset ddr3 και θελω να βάλω την καρτα γραφικών amd r9 380x oc sapphire 4giga και είναι pciexpress3.0  η καρτα γραφικών ενώ η μητρική pcixexprees1.1  θα δουλευει το σύστημα απο θέμα τρφοδοτικού θα αντέχει την καρτα γραφικών?επίσης έχω οθόνη lg flatron m227wd θα είναι συμβατό το hdmi της οθόνης μ με τo hdmi της κάρτα γραφικων sapphire amd r9 380x oc?

Δημοσ.

για σας εχω intel core 2 quad q9550 και gigabyte μιτρική  kai 600watt τροφοδοτικο thermaltake purepower rx cable management  και μητρική gigabyte g41 chipset ddr3 και θελω να βάλω την καρτα γραφικών amd r9 380x oc sapphire 4giga και είναι pciexpress3.0  η καρτα γραφικών ενώ η μητρική pcixexprees1.1  θα δουλευει το σύστημα απο θέμα τρφοδοτικού θα αντέχει την καρτα γραφικών?επίσης έχω οθόνη lg flatron m227wd θα είναι συμβατό το hdmi της οθόνης μ με τo hdmi της κάρτα γραφικων sapphire amd r9 380x oc?

Κάνε νέο θέμα, αλλά για να σου απαντήσω, όλα θα δουλεύουν μια χαρά. Η gpu είναι pci 3.0 αλλά μην σε απασχολεί αυτό. Θα δουλεύει μια χαρά. Υπόψιν μπορεί να μποτλενεκάρει η cpu σου την gpu, αλλά όσων αφορά αν θα λειτουργούν όλα σωστά, θα λειτουργούν.

Επίσης τα HDMI, ναι, είναι συμβατά. Δεν έχεις πρόβλημα.

Υ.Γ: Ποια G41 έχεις; Ολόκληρο το μοντέλο γράψε μας. Η G41m-Combo που είχα εγώ, ήταν pci 2.0 Η δικιά σου αν έχει 1.1, πόσο παλιά παίζει να είναι; Αν όντως είναι 1.1, τζάμπα λεφτά θα δώσεις. Δεν είναι τρομερή διαφορά (της τάξης των ~10fps) αλλά είναι κρίμα.

Δημοσ.

Καλησπερα. Αν δεν κανω λαθος ο επαιξεργαστης δεν εχει ψυχτρα οποτε πρεπει να παρω..αρα συν 30 να υποθεσω και ξεπερναμε το ποσο που μπορω να δωσω.

Δημοσ.

Καλησπερα. Αν δεν κανω λαθος ο επαιξεργαστης δεν εχει ψυχτρα οποτε πρεπει να παρω..αρα συν 30 να υποθεσω και ξεπερναμε το ποσο που μπορω να δωσω.

ναι σωστα νομιζεις οποτε πρεπει να βαλεις αναγκαστικα την πιο φτηνη μητρικη z170 για να σου περισεψει ενα 30αρι να παρεις μια 212 evo

Δημοσ.

ναι σωστα νομιζεις οποτε πρεπει να βαλεις αναγκαστικα την πιο φτηνη μητρικη z170 για να σου περισεψει ενα 30αρι να παρεις μια 212 evo

Καταλαβα.. Ξερεις τι επαθα τωρα μπηκα στο e-shop και ειδα αυτο http://www.e-shop.gr/mitriki-msi-z170a-gaming-m5-retail-p-PER.571143και μπηκα σε σκεψεις να το καθυστερισω κανα μηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...