Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Χρειάζομαι την βοηθεια σας.Εχω ενα λαπτοπ lenovo g40-30 και εχει προεγκαταστημενα τα windows 8.Σημέρα που πηγα να ανοιξω το laptop μου εβγαλε ενα μηνυμα περι error και οτι θα τρεξει το repair γινεται η επανεκκίνηση του laptop και βγαινει η παρακατω εικονα --->http://postimg.org/image/e2p9nt7b1/

και δεν δουλευει τιποτα ουτε πληκτρολογιο ουτε υπαρχει ο δεικτης απο το ποντικι.Αν το κλεισω (πατημενο το κουμπι εκκινησης) θα μου εμφανισει παλι την παραπανω εικονα.

Το λαπτοπ δεν εχει cd drive μονο θυρες usb και τα windows 8 ηταν προεγκατστημενα.

Τι κανω τωρα?

Δημοσ.

Σε πρωτη φαση δοκιμασε εξωτερικο πληκτρολογιο και usb

Δευτερον να φανταστω σου εκανε κανενα κολλημα και εγινε αυτο;;ή κανονικα τον εκλεισες χθες και τον ανοιξες σημερα και βοϊλα;

Αυτο μου συνεβη και μενα εκανε repair και δε γινοτανε τιποτα(χωρις να χω πειραξει τιποτα)...αφου εντελει κανω φορματ τον σκληρο κατι εγινε μετα και δεν μπορουσα να βαλω τα windows!!Παει ο σκληρος παπαλα(το πηγα public(no διαφημιση) και μ'αλλαξαν σκληρο....

Στο συγκεκριμενο θεμα μαλακιζονται τα windows!!Ετσι πιστευω!

Αν θελει repair και παπαριες κατι γινεται με το σκληρο!(και μαλλον θα πας βολτα απο κει που το πηρες!)

Εε τι αλλο....αν δε βρεις λυση κατεβασε σε στικακι τα windows 8.1 with bing  απο θειο  B)  :ph34r: περνα τα στο στικακι με το rufus (με επιλογη gpt & mbr partition scheme κατι τετοιο) και κανε φορματ αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα!

Αυτα! ;) :)

*Εχουμε ιδιο λαπτοπ;!Τι cpu εχεις;

Δημοσ.

Σε πρωτη φαση δοκιμασε εξωτερικο πληκτρολογιο και usb

Δευτερον να φανταστω σου εκανε κανενα κολλημα και εγινε αυτο;;ή κανονικα τον εκλεισες χθες και τον ανοιξες σημερα και βοϊλα;

Αυτο μου συνεβη και μενα εκανε repair και δε γινοτανε τιποτα(χωρις να χω πειραξει τιποτα)...αφου εντελει κανω φορματ τον σκληρο κατι εγινε μετα και δεν μπορουσα να βαλω τα windows!!Παει ο σκληρος παπαλα(το πηγα public(no διαφημιση) και μ'αλλαξαν σκληρο....

Στο συγκεκριμενο θεμα μαλακιζονται τα windows!!Ετσι πιστευω!

Αν θελει repair και παπαριες κατι γινεται με το σκληρο!(και μαλλον θα πας βολτα απο κει που το πηρες!)

Εε τι αλλο....αν δε βρεις λυση κατεβασε σε στικακι τα windows 8.1 with bing  απο θειο  B)  :ph34r: περνα τα στο στικακι με το rufus (με επιλογη gpt & mbr partition scheme κατι τετοιο) και κανε φορματ αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα!

Αυτα! ;) :)

*Εχουμε ιδιο λαπτοπ;!Τι cpu εχεις;

δεν εχει προβλημα ο σκληρος δισκος γιατι τον εχω σπασει σε δυο μερη στον εναν εχω windows 8.1 κ στον αλλο ubuntu 14.04 και τα δυο δουλευαν μια χαρα.Θα δοκιμασω με στικακι ...μηπως κ μπορεσω  κ κανω φορματ

• Like 1
Δημοσ.

Απλα για ενημερωση μου το κανε και σε μενα σημερα τον ανοιξα εμεινε κολλημενο στο logo της μητρικης, τον κλεινω τον ξανανοιγω και φτου repairing αφου κανει οτι κανει κατι πατησα για να μπω σε safe mode(αποτι καταλαβα) και μπηκε κανονικα στα Windows....Παραξενα πραγματα η Lenovo.....  :confused:  :shifty:  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...