sanaeriko Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! Μου έκανε η κοπέλα μου δώρο το wired πληκτρολόγιο της apple και συγκεκριμένα αυτό http://www.electroholic.gr/gr/computer/periferiaka/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1/comapp00032/keyboard-apple-wired-mb110-white Ενώ στην περιγραφή το μοντέλο γράφει MB110GR/A στο κουτί γράφει MB110PL/B Τι διαφορές έχουν?Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να γράψω και αγγλικά και ελληνικά.Γίνεται? Δεν μπορώ να το ανοίξω να το δοκιμάσω γιατί έχει κάρτα αλλαγής. Thanks.
sariil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μου φαίνεται ότι το MB110PL/B είναι Πολονέζικο πληκτρολόγιο και το MB110GR/A, είναι Ελληνικό.
sanaeriko Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό παίζει ρόλο? Δηλαδή ελληνικούς χαρακτήρες δεν θα μπορώ να γράφω?Δεν με πειράζει να έχει γραμμένα και ελληνικά γράμματα πάνω το πληκτρολόγιο αλλά να μπορώ να γράφω ελληνικά εκτός από αγγλικά.
atheatos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό παίζει ρόλο? Δηλαδή ελληνικούς χαρακτήρες δεν θα μπορώ να γράφω?Δεν με πειράζει να έχει γραμμένα και ελληνικά γράμματα πάνω το πληκτρολόγιο αλλά να μπορώ να γράφω ελληνικά εκτός από αγγλικά. Γιατί να μην μπορείς? Αν ήταν έτσι όλα τα laptop και pc από το εξωτερικό δεν θα έγραφαν ελληνικά είτε Apple είτε όχι. Το πληκτρολόγιο διαμορφώνεται σε σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματά αρκεί να αναγνωριστεί. Δηλαδή αν υπάρχουν τα drivers θα δουλέψει όπως θες. Ως τώρα δεν έχω ακούσει για πληκτρολόγιο Apple ή μη που να μην αναγνωρίζεται από το Mac OS X.
sanaeriko Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί να μην μπορείς? Αν ήταν έτσι όλα τα laptop και pc από το εξωτερικό δεν θα έγραφαν ελληνικά είτε Apple είτε όχι. Το πληκτρολόγιο διαμορφώνεται σε σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματά αρκεί να αναγνωριστεί. Δηλαδή αν υπάρχουν τα drivers θα δουλέψει όπως θες. Ως τώρα δεν έχω ακούσει για πληκτρολόγιο Apple ή μη που να μην αναγνωρίζεται από το Mac OS X. Οκ thanks. Αλλά έτσι απο περιέργεια, το πολωνικό PL/B και το ελληνικό GR/A μοντέλο τη διαφορά μπορεί να έχουν?
iCyd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οκ thanks. Αλλά έτσι απο περιέργεια, το πολωνικό PL/B και το ελληνικό GR/A μοντέλο τη διαφορά μπορεί να έχουν? Η μονη διαφορα που μπορει να εχουν ειναι να εχουν διαφορετικο layout.
atheatos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οκ thanks. Αλλά έτσι απο περιέργεια, το πολωνικό PL/B και το ελληνικό GR/A μοντέλο τη διαφορά μπορεί να έχουν? Πολωνικους χαρακτηρες τυπωμένους στα πλήκτρα πέρα από τους Αγγλικους? Δεν ξέρω σίγουρα αλλά δεν νομίζω να έχει λιγότερα πλήκτρα ώστε να μην μπορείς να γράφεις και ελληνικά....
devill0 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μικρό το πρόβλημα αν έχει μόνο τους αγγλικούς χαρακτήρες επάνω...αλλιώς τους παίρνεις και τους κράζεις.Επίσης γιατί λέει 3 χρόνια εγγύηση στο site, στα περιφερειακά της η apple δίνει 3 χρόνια?
sanaeriko Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά πήρα τηλέφωνο και με διαβεβαίωσαν ότι έχει μόνο αγγλικούς χαρακτήρες,το άνοιξα και όντως μόνο αγγλικούς έχει. Οπότε μικρό το κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα