Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας και καλα χριστουγεννα. Εχω ενα intel stick το οποιο μ το εκαναν δωρο σημερα τα χριστουγεννα η μητερα μου και ενα tablet hp. Το προβλημα ειναι στο intel stick. Μου εμφανιζει ολες τις ενημερωσεις εκει που πηγαινω να κανω εγκατασταση αυτη την ενημερωση για τον νοεμβριο 2015 δεν μ την κανει ειτε βαζω usb stick ειτε εξωτερικο δισκο ειτε καρτα μνημης τιποτα ολο και ολο ειναι 32GB eeMC η χωρητικοτητα του δοκιμασα την εκκαθαριση δισκου αλλα και παλι δεν βοηθησε θελει 15GB ελευθερα στον C:\ τι να κανω ρε παιδια καμια λυση ;

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Μείωσε όσο μπορείς τα περιεχόμενα του δίσκου.

1. Τρέξε το Disk Cleanup σαν Administrator.  Μόλις τελειώσει, κάνεις restart.

2. Εφόσον δεν το χρησιμοποιείς, καταργείς το Hibernation: τρέχεις την εντολή powercfg -h off  σε ένα CMD που έχεις ανοίξει σαν Administrator.

3. Διαγράφεις τα περιεχόμενα των φακέλλων:

• C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
  • C:\Windows\winsxs\Backup  (για να μπορέσεις ν' αδειάσεις τον φάκελλο αυτό, θα πρέπει να πάρεις το ownership)
  • C:\Windows\Installer\$PatchCache$\Managed (για να δεις τον φάκελλο αυτό θα πρέπει να εμφανίσεις τα προστατευμένα αρχεία του συστήματος).

4. Μειώνεις το μέγεθος του pagefile.sys στο μισό του μεγέθους της RAM του υπολογιστή σου.

5. Καταργείς το system protection και διαγράφεις τα restore points, ή εναλλακτικά μειώνεις τον χώρο που διατίθεται για restore points στο απολύτως ελάχιστο (1% του μεγέθους του δίσκου σου).

6. Κατεβάζεις και τρέχεις το CCleaner.

7. Κατεβάζεις και τρέχεις το Temp Files Cleaner του Oldtimer.

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωση που να θελει 15GB ελευθερα μονο την αναβαθμηση σε windows 10 μπορω να σκεφτω. Αν δεν θες να πας ακομα στα 10, μπες στο windows update και απενεργοποιησε τη.

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωση που να θελει 15GB ελευθερα μονο την αναβαθμηση σε windows 10 μπορω να σκεφτω. Αν δεν θες να πας ακομα στα 10, μπες στο windows update και απενεργοποιησε τη.

Καλημερες δεν πιστευω οτι τα Windows 10 σε αφηνουν να παραληψης καποια ενημερωση εκτος και αν αυτο γινεται απλος εγω δεν το εχω ακουστο.
Δημοσ.

Καλημερες δεν πιστευω οτι τα Windows 10 σε αφηνουν να παραληψης καποια ενημερωση εκτος και αν αυτο γινεται απλος εγω δεν το εχω ακουστο.

Την ενημερωση για upgrade σε win10, μπορεις, οπως ειπε και ο jim να μην τη βαλεις. Δες ποιο νουμερο ειναι, πχ ΚΒχχχχχχ και ψαξτο στο google να δεις τι αφορα αυτο το update

Δημοσ.

Την ενημερωση για upgrade σε win10, μπορεις, οπως ειπε και ο jim να μην τη βαλεις. Δες ποιο νουμερο ειναι, πχ ΚΒχχχχχχ και ψαξτο στο google να δεις τι αφορα αυτο το update

Παλι δεν με καταλαβατε ποσο κακο κεφαλι εχετε ; Σας εχω πει ρε παιδια πως το stickάκι αυτο ειναι με προεγκαταστημενα τα WINDOWS 10 HOME WITHOUT SP να το πω ετσι αυτα που βγηκαν η τελικη εκδοση ωραια ως εδω ; Εμενα μ εμφανιζει την ενημερωση για τα 10 του Νοεμβριου αυτα ειναι που θελω να παραληψω για να κατεβαζω τις ΑΛΛΕΣ ενημερωσεις εκτος απο αυτην με καταλαβατε ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...