vasilisbasil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Στο Cartoon χρησιμοποιουν την εκδοση 4 η οποια δεν εχει καθολου καλο conversion και ουτε καλους αλγοριθμους. Δες καλυτερα αυτο (επελεξε 720p60) ,ειναι full ρυθμισεις με καλυτερο αποτελεσμα και πιο ομαλη κινηση απαπαπαααααα ρε παιδια πως μπορείτε και βλέπετε αυτο το πράμα ;; δηλ σας αρέσει; εμενα αναγουλα μου έφερε. ελπιζω να μην τολμήσουν και το καθιερώσουν. οπως οταν πλεον βλεπω στο youtube τον Jimmy Kimel και πλεον δεν μπορώ καθόλου να το βλεπω στα 720p60f και το κατεβάζω στα 480p.
vasilisbasil Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 πηγα να την κατεβάσω και εγω .. δεν βλέπετε καλέ αυτη η ποιότητα.. είσαστε με τα καλά σας που θα δω τέτοια ταινία σε αυτη την ανάλυση-ποιότητα; με τίποτα θα περιμένω ή σινεμά ή πολυ αργοτερα . ειναι ύβρις
KnightRider Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το εβαλα εγω, αλλα οταν παω να παιξω μια ταινια, γραφει SVP Enabled: Automatic και αλλαζει το μεγεθος της εικονας απο φουλ σκριν, με κενα επανω και κατω. Ξερεις τιποτα; Βαλε την εκδοση 3.0.6 γιατι η τελευταια εκδοση ειναι χαλι
blackhill66 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 εγω παντως τα κλαιω τα ευροπουλα για κατι @@ριες τυπου carol θα παω να δω παπακαλιατη τσαντιστηκα τωρα
Tableto Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Την ταινία την είδα χθές , άψογη ποιότητα σε παναβίσιον , πολύ αίμα μέσα , τρελλό σενάριο , φοβερή φωτογραφία , γουέστερν μυστηρίου μέσα στα χιόνια
VasKag Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Βαλε την εκδοση 3.0.6 γιατι η τελευταια εκδοση ειναι χαλι Επειδη βλεπω οτι εγκαθιστα ffdshow, αλλαζουν και οι ρυθμισεις στον media player? Γιατι εγω πχ δεν "παιζω" με ffdshow.
Johnfusion Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Η ταινία είναι σκέτη αποτυχία, όχι για σινεμά δεν κάνει να την δεις αλλά ούτε για χαβαλέ στο WC του σπιτιού
KnightRider Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη βλεπω οτι εγκαθιστα ffdshow, αλλαζουν και οι ρυθμισεις στον media player? Γιατι εγω πχ δεν "παιζω" με ffdshow. Στο media player classic δεν νομιζω να αλλαξει κατι, απλα θελει οπωσδηποτε το ffdshow σε λειτουργια γιατι πανω σε αυτο δουλευει
Vasilisxd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Πάντος οι ταινίες που πραγματικά αξίζουν και θέλω να δω προσπαθώ να τις δω πρώτα στον κινηματογράφο όπως πχ Star wars Δυστυχώς , κάθε πέρυσι και καλύτερα και σε αυτή την ταινία
ii_die_4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Παντος στο nfo τους μιλανε για 40 ταινιες τις οποιες θα βγαλουν σταδιακα. Ατε να δουμε.
SakafliaC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Η ταινία είναι σκέτη αποτυχία, όχι για σινεμά δεν κάνει να την δεις αλλά ούτε για χαβαλέ στο WC του σπιτιού Ήσουν στα γυρίσματα? 1
qwerty99 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Την ταινία την είδα χθές , άψογη ποιότητα σε παναβίσιον , πολύ αίμα μέσα , τρελλό σενάριο , φοβερή φωτογραφία , γουέστερν μυστηρίου μέσα στα χιόνια Προσωπικά την βρήκα άθλια, με πήρε ο ύπνος. Μου θύμισε παλιές ταινίες του '60, που με κάποιο χαζό τρόπο όλοι βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε ένα σπίτι, και ο εκάστοτε wanna-be-Sherlock επιχειρηματολογούσε για έναν έναν γιατί είναι ή όχι ο εγκληματίας.
Tableto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά την βρήκα άθλια, με πήρε ο ύπνος. Μου θύμισε παλιές ταινίες του '60, που με κάποιο χαζό τρόπο όλοι βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε ένα σπίτι, και ο εκάστοτε wanna-be-Sherlock επιχειρηματολογούσε για έναν έναν γιατί είναι ή όχι ο εγκληματίας. Ξέρεις γιατί ? Ο Ταραντίνο πήγε να κάνει σπαγγέτι γουέστερν απ' τα παλιά , εγώ δέν είμαι φαν αλλά το είδα από περιέργεια , κάποιες στιγμές είναι πολύ κουραστική η ταινία πολύ αργή ειδικά άν έχεις συνιθίσει στις εμπορικές σημερινές που συμβαίνουν δέκα πράγματα σε ένα λεπτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα