ELMastas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Εμείς θα περιμένουμε να βγεί σε καλή ποιότητα απο τους θείους μας ακούς εκεί Ντου βου ντου ... Πάντος οι ταινίες που πραγματικά αξίζουν και θέλω να δω προσπαθώ να τις δω πρώτα στον κινηματογράφο όπως πχ Star wars
KnightRider Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Προτιμοτερο να βλεπω στο σπιτι μου με τις δικες μου ρυθμισεις απο ηχο (οχι του σινεμα που ωρες ωρες ειναι απαισιο με μπουκωμενα μπασα) + την επιλογη να βλεπω με 60fps τις ταινιες γιατι πραγματικα τα 24fps τα συχαινομαι και ειδικα στο σινεμα
basilis_k6 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Προτιμοτερο να βλεπω στο σπιτι μου με τις δικες μου ρυθμισεις απο ηχο (οχι του σινεμα που ωρες ωρες ειναι απαισιο με μπουκωμενα μπασα) + την επιλογη να βλεπω με 60fps τις ταινιες γιατι πραγματικα τα 24fps τα συχαινομαι και ειδικα στο σινεμα που βρίσκεις 60fps?!
KnightRider Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 που βρίσκεις 60fps?! https://www.svp-team.com/wiki/Main_Page Κανει Αναπαραγωγη απο 24fps σε 60fps realtime conversion με αλγοριθμους αλλα θελει καλη cpu να εχεις ,,σου συνηστω καλυτερα την εκδοση 3.0.6 Αν θες σου στελνω ενα sample αποθηκευμενο σε 60fps
basilis_k6 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 https://www.svp-team.com/wiki/Main_Page Κανει Αναπαραγωγη απο 24fps σε 60fps realtime conversion με αλγοριθμους αλλα θελει καλη cpu να εχεις ,,σου συνηστω καλυτερα την εκδοση 3.0.6 Αν θες σου στελνω ενα sample αποθηκευμενο σε 60fps ευχαριστώ απλα είχα απορια αν υπάρχει περιεχόμενο σε 60.
KnightRider Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ απλα είχα απορια αν υπάρχει περιεχόμενο σε 60. Δυστυχως οχι ,μονο το hobbit στα 48fps αλλά μονο στο cinema εχει γινει γιατι στα DVD και Bluray βλεπω παλι στα 24fps ειναι
basilis_k6 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχως οχι ,μονο το hobbit στα 48fps αλλά μονο στο cinema εχει γινει γιατι στα DVD και Bluray βλεπω παλι στα 24fps ειναι προσωπικά δεν μου αρέσει το 60. το κλιπ απο το λινκ σου ειναι καρτουν και εκει μπορω να πω το ανεχομαι αλλα το χομπιτ δεν μου άρεσε καθόλου. βεβαια ακομα είμαστε και ασυνιθηστοι αλλα δεν μπορω να πω οτι θα παω να ξαναδω ταινια σε 48 η 60. 1
KnightRider Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Στο Cartoon χρησιμοποιουν την εκδοση 4 η οποια δεν εχει καθολου καλο conversion και ουτε καλους αλγοριθμους. Δες καλυτερα αυτο (επελεξε 720p60) ,ειναι full ρυθμισεις με καλυτερο αποτελεσμα και πιο ομαλη κινηση
basilis_k6 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 εδνιαφέρον. παρόλα αυτα μόνο στα οικιακά συστήματα είναι ενοχλητικο το 24. Στο σινεμα ειναι διαφορετικα τα πράγματα και η εικόνα ειναι μια χαρα. στα παραπάνω καρε αυτο που νιωθω ειναι οτι βλεπω το "πως γυριστηκε" η ταινια. Σαν να βλέπεις τα γυρισματα πριν το τελικο υλικο. το 48 του χομπιτ με κουρασε. 4
bep1995 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι με το που διάβασα το άρθρο την κατέβασα στο 535 μου και την είδα από εκεί. Και η ανάλυση και ο ήχος ήταν σκατά αλλά την είδα με ευχαρίστηση (πρώτη φορά είδα ταινία σε κινητό και τι ταινία 3 ώρες.....) Δείτε την, γαμάει!!!
D4rkshadow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Να μου λειπει τετοια ποιοτητα ευχαριστω δεν θα παρω,καλυερα να περιμενω 1
aris1986 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 O ταραντινο φημιζεται για το fujifilm που χρησιμοποιει και ολα τα χρωματα φαινονται τελεια. Σιγα μην χαλασω τα ματια και δω σαπίλες. Θα το απολαυσω οταν βγει. 3
qwerty99 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Όσο και αν καίγομαι να δω μια ταινία ποτέ δεν θα την κατεβάσω ακόμα και αν την βρω σε 720p. Εδώ και χρόνια από τότε που είδα το πρώτο mkv σε 1080p δεν υπήρξε γυρισμός ξανά... Πιξελολαγνεία (Pixelολαγνεία)
kazantzidis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 https://www.svp-team.com/wiki/Main_Page Κανει Αναπαραγωγη απο 24fps σε 60fps realtime conversion με αλγοριθμους αλλα θελει καλη cpu να εχεις ,,σου συνηστω καλυτερα την εκδοση 3.0.6 Αν θες σου στελνω ενα sample αποθηκευμενο σε 60fps Το εβαλα εγω, αλλα οταν παω να παιξω μια ταινια, γραφει SVP Enabled: Automatic και αλλαζει το μεγεθος της εικονας απο φουλ σκριν, με κενα επανω και κατω. Ξερεις τιποτα;
jazzu4ia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 ...αμερικανιές... ...τα γνωστά σκουπίδια της γνωστής σκουπιδοβιομηχανίας του χόλυγουντ... ...πεταμένος χρόνος + χρήμα... ...εγγυημένη η αποβλάκωσή σας... ...μην ασχολείστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα