voltmod Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αν και η νέα ταινία του Quentin Tarantino, The Hateful Eight θα βγει τα Χριστούγεννα στις Κινηματογραφικές αίθουσες, μία ποιότητας DVD κόπια κυκλοφορεί ήδη στο Internet. Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι η ομάδα Hive-CM8 έχει διαρρεύσει online 40 νέες ταινίες. Πολλές ταινίες που προορίζονται να βγουν στους κινηματογράφους την περίοδο των διακοπών “ανεβαίνουν” online την τελευταία δεκαετία, συνήθως αφότου έχει ξεκινήσει η διανομή αντιγράφων σε στελέχη εταιρειών και κριτικούς για τα βραβεία Όσκαρ. Το FBI εντόπισε πάντως τα ίχνη της διαρροής, καταλήγοντας στον Andrew Kosove, co-CEO της εταιρείας Alcon Entertainment. Από ότι φαίνεται, μία κόπια του The Hateful Eight στάλθηκε στο γραφείο του, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται πως “ποτέ δεν άγγιξε” τον δίσκο, οπότε υπάρχει περίπτωση κάποιος από το γραφείο που εργάζεται να έκλεψε τον δίσκο και να ανέβασε την ταινία online. Σύμφωνα με αναφορές, το The Hateful Eight έχει κατέβει έως και 600 χιλ. φορές από την πρώτη μέρα, και ήδη έχει βρει τον δρόμο του για πειρατικές κόπιες σε μεγάλες αγορές. Εκτός όμως από το The Hateful Eight, μερικές ακόμη σπουδαίες παραγωγές βρήκαν τον δρόμο τους online, πριν κυκλοφορήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Έτσι, online εντοπίζονται DVD screeners των ταινιών Joy και The Revenant, ενώ ανάμεσα στους 40 τίτλους που έχει διαρρεύσει η ομάδα Hive-CM8 βρίσκονται οι Legend, Creed, In the Heart of the Sea, Steve Jobs, The Peanuts Movie, Brooklyn, Room και άλλες. Site: Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Συνήθως οι διαροές απο μέσα γίνονται ετσι και αλλιώς 12
aris1986 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πωπω πρεπει να τα σπαει η ταινία! Ο Tarantino ειναι απο τους αγαπημενους μου σκηνοθετες- σεναριογράφους. Θα παω σινεμα σιγα μην δω σε DVD ποιοτητα τετοια ταινια... 10
king2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αισχρη ποιότητα των παραπάνω release δεν βλέπονται σε οθόνη μεγαλύτερη τον 10 ιντσών. Εννοείται πως πάντα η διαρροή γίνεται από στελέχη από μέσα. 4
yannis22 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 το dvd screener δεν το λες και αισχρό, είναι αξιοπρεπές. 5
ababapanos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Όσο και αν καίγομαι να δω μια ταινία ποτέ δεν θα την κατεβάσω ακόμα και αν την βρω σε 720p. Εδώ και χρόνια από τότε που είδα το πρώτο mkv σε 1080p δεν υπήρξε γυρισμός ξανά... 1
dunkan1968 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 καλα κανουν και βγαινουν στα τορρενταδικα γιατι δεν μπορουμε σε καθε ταινια να πληρωνουμε σινεμα.ενταξει για ταινιες βεληνεκους star wars αλλα οχι πχ το joy 2
John-lamia Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Άμα δεν κάνουν τα μεγάλα στελέχη διάροες ποιος θα κάνει ; Ποτέ θα πουλήσουν τηλεοράσεις με προσφορές, μετά τα χριστούγεννα ; Τώρα που κινούνται οι μάζες για αγορές σε καταστήματα ηλεκτρικών!!! 1
tsiouficto Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αισχρη ποιότητα των παραπάνω release δεν βλέπονται σε οθόνη μεγαλύτερη τον 10 ιντσών. Υπάρχει πολύς κόσμος όπως για παράδειγμα ανήλικοι ή φοιτητές, οι οποίοι βλέπουν ταινίες στα λάπτοπ διότι ούτε τηλεοράσεις έχουν, ούτε desktop. Αν δηλαδή δεις μία ταινία σε ένα 13άρι κινεζολάπτοπ, τότε οι διαφορές είναι ασήμαντες. Τώρα αν κατεβάζεις SCREENER για να το δεις σε 50άρα τηλεόραση, μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα ή απλά έχεις αγοράσει την 50άρα διότι απλά ξύπνησες μία μέρα και δεν ήξερες τι να κάνεις με τα €2000 που βρήκες ξεχασμένα στο μπουφάν σου 6
Superuser Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πωπω πρεπει να τα σπαει η ταινία! Ο Tarantino ειναι απο τους αγαπημενους μου σκηνοθετες- σεναριογράφους. Θα παω σινεμα σιγα μην δω σε DVD ποιοτητα τετοια ταινια... Θεωρείς ότι στο σινεμά θα δεις υψηλότερη ποιότητα;; Το όλο πακέτο-εμπειρία είναι ανώτερο Αλλά δεν νομίζω η αναλογία ποιότητα εικόνας Όσο και αν καίγομαι να δω μια ταινία ποτέ δεν θα την κατεβάσω ακόμα και αν την βρω σε 720p. Εδώ και χρόνια από τότε που είδα το πρώτο mkv σε 1080p δεν υπήρξε γυρισμός ξανά... Βάζω στοίχημα ότι αν σου βάλω μία ταινία 1080p με μέτριο bitrate και μια σε 720p σε υψηλό σε FHD TV και καθίσουμε στα τρία μέτρα,ούτε που θα καταλάβεις την διαφορά 17
gogos47 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ελα πειτε την αληθεια με το που το διαβασετε την ψαξατε στα τορρενταδικα 18
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ή απλά έχεις αγοράσει την 50άρα διότι απλά ξύπνησες μία μέρα και δεν ήξερες τι να κάνεις με τα €2000 που βρήκες ξεχασμένα στο μπουφάν σου Σαν πολλά δεν είναι τα 2000 για 50αρα? Με τόσα λεφτά παίρνεις και 65αρα (και 4Κ αλλά όχι τόσο high end μοντέλο όσο 1080p) 6
Zus Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Κοντεύουν 2 χρόνια από τότε που πήρα την 55αρα μου στα 900€ 1
king2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει πολύς κόσμος όπως για παράδειγμα ανήλικοι ή φοιτητές, οι οποίοι βλέπουν ταινίες στα λάπτοπ διότι ούτε τηλεοράσεις έχουν, ούτε desktop. Αν δηλαδή δεις μία ταινία σε ένα 13άρι κινεζολάπτοπ, τότε οι διαφορές είναι ασήμαντες. Τώρα αν κατεβάζεις SCREENER για να το δεις σε 50άρα τηλεόραση, μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα ή απλά έχεις αγοράσει την 50άρα διότι απλά ξύπνησες μία μέρα και δεν ήξερες τι να κάνεις με τα €2000 που βρήκες ξεχασμένα στο μπουφάν σου Εχω ενα laptop 15.6" και το να δω dvdrip/screener το θεωρω απαισιο δεν βλεπονται πραγματικα.Εχω μαθει στα bluray στην 55αρα και οτιδηποτε κατωτερο δεν μπορω να το δω ουτε ενα λεπτο. Κοντεύουν 2 χρόνια από τότε που πήρα την 55αρα μου στα 900€ Τη 55αρα πηρες ομως?Λογικα κατω του μετριου εφοσον εχει 2 χρονια στα 900 ευρω γιατι εγω 1080 την πηρα πριν 15 μηνες και ειναι midrange. Σαν πολλά δεν είναι τα 2000 για 50αρα? Με τόσα λεφτά παίρνεις και 65αρα (και 4Κ αλλά όχι τόσο high end μοντέλο όσο 1080p) http://www.skroutz.gr/s/7276901/Panasonic-TX-50CX800.html 1
speedman_26 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Η ταινία του Steve Jobs υπάρχει ήδη στα τορενταδικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα