question mark Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά σε εσάς και τους οικείους σας.Είμαι ανάμεσα στα δυο αυτά κινητά. Ποιο προτείνετε ως καλύτερη επιλογή;Αν τυχόν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση μέχρι 400€ δεκτή.
Makeran Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 G4 βέβαια, το καλύτερο αυτήν τη στιγμή μαζί με S6.
saruman123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα και σε σενα. +1 στο G4 Αν κανεις λιγο την υπερβασει μπορεις να δεις και το Oneplus 2 4G/64gb
Intergalactic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 +1 στο G4 λεω κι εγω λογω καλυτερης καμερας και οθονης. Τωρα αν νοιαζεσαι περισσοτερο για το performance και τα specs πηγαινε στο Oneplus 2 το οποιο ειναι ανωτερο και απο τα 2 (4 gb ram, 64gb rom, οχταπυρινο και με σχεδον pure android OS).Καλες γιωρτες!
Makeran Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα και σε σενα. +1 στο G4 Αν κανεις λιγο την υπερβασει μπορεις να δεις και το Oneplus 2 4G/64gb +1 στο G4 λεω κι εγω λογω καλυτερης καμερας και οθονης. Τωρα αν νοιαζεσαι περισσοτερο για το performance και τα specs πηγαινε στο Oneplus 2 το οποιο ειναι ανωτερο και απο τα 2 (4 gb ram, 64gb rom, οχταπυρινο και με σχεδον pure android OS). Καλες γιωρτες! Παιδιά, το Oneplus 2 απέτυχε επειδή έπαψε να είναι ο flagship killer. Ποιος ήταν ο λόγος? G4 και φθηνότερο και,αν και υστερεί λίγο σε specs, και καλύτερο
splashboogie Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά σε εσάς και τους οικείους σας. Είμαι ανάμεσα στα δυο αυτά κινητά. Ποιο προτείνετε ως καλύτερη επιλογή; Αν τυχόν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση μέχρι 400€ δεκτή. Χρόνια πολλά και υγεία. Ατοπη η σύγκριση καλέ μου άνθρωπε παίζουν σε άλλη κατηγορία τιμών παντελώς το asus κοστολογητε σφραγισμένο το πολύ 280. Οπότε φυσικά ή απάντηση είναι g4. Γράψε τι ζητάς από το κινητό σου να το δούμε. Εγώ θα σου πω την στάνταρ γνώμη μου, πάρε με 430 moto x style να ξενοιασεις!! 2
Intergalactic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά, το Oneplus 2 απέτυχε επειδή έπαψε να είναι ο flagship killer. Ποιος ήταν ο λόγος? G4 και φθηνότερο και,αν και υστερεί λίγο σε specs, και καλύτερο Τι παει να πει "απετυχε επειδη επαψε να ειναι flagship killer"? Ο ορος flagship killer ηταν απλα και μονο μια μαρκετιστικη ποζερια της oneplus και σε καμια περιπτωση δεν προσδιοριζει το αν πετυχε ή αν απετυχε το κινητο. Εγω ειπα παραπανω πως απο καμερα και οθονη το g4 ειναι καλυτερο αλλα δεν μπορεις να μου λες οτι ειναι γενικα καλυτερο γιατι στατιστικα σε ολα τα υπολοιπα χανει. Χειροτερο OS, χειροτερα benchmarks, χειροτερο hardware, ουτε fingerprint scanner που καποιους τους ενδιαφερει πολυ.
cabdik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 +1 στο G4 λεω κι εγω λογω καλυτερης καμερας και οθονης. Τωρα αν νοιαζεσαι περισσοτερο για το performance και τα specs πηγαινε στο Oneplus 2 το οποιο ειναι ανωτερο και απο τα 2 (4 gb ram, 64gb rom, οχταπυρινο και με σχεδον pure android OS). Καλες γιωρτες! το Ζenfone 2 υπολειπεται σε τεχνικα χαρακτηριστικα, αλλα... σε real time performance ειναι απο τα γρηγοροτερα σε αποκριση κινητα..! οχι απλα "flagship Killer", αλλα πραγματικα ΤΟΡ performance..! ο Atom ειναι VFM....! αν κοιτας μονο τo Antutu Score, δεν αντικατοπτριζει ουτε στο ελαχιστο την καθημερινοτητα, ενος κινητου...!!! δες εδω αν θες καποια bench απο κατοχους διαφορων συσκευων. θα ψηφιζα το LG G4 αλλα δεν ξερω απο software support τι κανει η LG. εχω ακουσει-διαβασει αρκετα παραπονα για τις συσκευες της. ισως την Flagship συσκευη της να την υποστηριζει καλυτερα..! η ASUS, απο προσωπικη εμπειρια, εχει πολυ καλο support στις συσκευες της. πολλα updates που αναβαθμιζουν και επιλυουν γρηγορα, τα οποια προβληματακια μπορει να υπαρξουν..! παντως, επειδη λες οτι θες μεχρι 400€ κινητο, εγω βλεπω το Zenfone 2 να ξεκιναει απο κατω 300, ενω το G4 απο €430....!!!!!!
Makeran Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Τι παει να πει "απετυχε επειδη επαψε να ειναι flagship killer"? Ο ορος flagship killer ηταν απλα και μονο μια μαρκετιστικη ποζερια της oneplus και σε καμια περιπτωση δεν προσδιοριζει το αν πετυχε ή αν απετυχε το κινητο. Εγω ειπα παραπανω πως απο καμερα και οθονη το g4 ειναι καλυτερο αλλα δεν μπορεις να μου λες οτι ειναι γενικα καλυτερο γιατι στατιστικα σε ολα τα υπολοιπα χανει. Χειροτερο OS, χειροτερα benchmarks, χειροτερο hardware, ουτε fingerprint scanner που καποιους τους ενδιαφερει πολυ. Δες εδώ και θα καταλάβεις: http://www.alphr.com/mobile-phones/1001797/lg-g4-vs-oneplus-2-a-win-for-lg-except-where-it-really-counts Δε λέω ότι το Oneplus 2 δεν είναι καλό, αλλά όχι και σαν το G4...
Intergalactic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δες εδώ και θα καταλάβεις: http://www.alphr.com/mobile-phones/1001797/lg-g4-vs-oneplus-2-a-win-for-lg-except-where-it-really-counts Δε λέω ότι το Oneplus 2 δεν είναι καλό, αλλά όχι και σαν το G4... Εεε το ιδιο πραγμα λεω με το αρθρο. Το oneplus 2 ειναι καλυτερο απο το g4 απο πλευρας performance λογω του σχεδον stock android, των 2 παραπανω πυρινων και των 4 gb ram. Το lg νικαει ξαναλεω σε οθονη και καμερα αντε και μπαταρια οπως λεει το αρθρο αν και οι διαφορες ειναι πολυ μικρες. Δεν μπορω να καταλαβω που διαφωνεις με αυτα που λεω.
Makeran Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εεε το ιδιο πραγμα λεω με το αρθρο. Το oneplus 2 ειναι καλυτερο απο το g4 απο πλευρας performance λογω του σχεδον stock android, των 2 παραπανω πυρινων και των 4 gb ram. Το lg νικαει ξαναλεω σε οθονη και καμερα αντε και μπαταρια οπως λεει το αρθρο αν και οι διαφορες ειναι πολυ μικρες. Δεν μπορω να καταλαβω που διαφωνεις με αυτα που λεω. Στο ότι εσύ λες ότι γενικά το Oneplus 2 είναι καλύτερο, ενώ εγώ θεωρώ το G4.
Intergalactic Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Στο ότι εσύ λες ότι γενικά το Oneplus 2 είναι καλύτερο, ενώ εγώ θεωρώ το G4. Μα ημουν ξεκαθαρος οτι το lg νικαει σε οθονη και καμερα ποτε δεν ειπα γενικα. Απο αποψη performance νικαει το oneplus 2 και αυτο δεν μπορεις να το απορριψεις γιατι το γραφει και το αρθρο που υποστηριζεις!
Makeran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 +1 στο G4 λεω κι εγω λογω καλυτερης καμερας και οθονης. Τωρα αν νοιαζεσαι περισσοτερο για το performance και τα specs πηγαινε στο Oneplus 2 το οποιο ειναι ανωτερο και απο τα 2 (4 gb ram, 64gb rom, οχταπυρινο και με σχεδον pure android OS). Καλες γιωρτες! Μα ημουν ξεκαθαρος οτι το lg νικαει σε οθονη και καμερα ποτε δεν ειπα γενικα. Απο αποψη performance νικαει το oneplus 2 και αυτο δεν μπορεις να το απορριψεις γιατι το γραφει και το αρθρο που υποστηριζεις! Με τους bold χαρακτήρες διαφωνώ, γιατί ισχυρίζεσαι ότι γενικά είναι καλύτερο το Oneplus 2.
Intergalactic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Με τους bold χαρακτήρες διαφωνώ, γιατί ισχυρίζεσαι ότι γενικά είναι καλύτερο το Oneplus 2. Ρε φιλε μην γινεσαι τωρα εκνευριστικος ειμαι ξεκαθαρος σε αυτο που λεω, αφου αν διαβασεις λιγο πριν απο τα bold θα δεις πως γραφω αν νοιαζεται περισσοτερο για performance και specs. Μετα ακολουθει η bold φραση που προφανεστατα αναφαιρεται στην παραπανω φραση ("αν νοιαζεσαι περισσοτερο για το performance και τα specs"), δηλαδη ειναι μια επιχειρηματολογικη εισαγωγη στο "γιατι" το oneplus 2 υπερτερει σε performance και specs. Μετα στην παρενθεση γραφω το επιχειρημα. Ποσο πιο απλα να στο εξηγησω ακομα?
Makeran Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ρε φιλε μην γινεσαι τωρα εκνευριστικος ειμαι ξεκαθαρος σε αυτο που λεω, αφου αν διαβασεις λιγο πριν απο τα bold θα δεις πως γραφω αν νοιαζεται περισσοτερο για performance και specs. Μετα ακολουθει η bold φραση που προφανεστατα αναφαιρεται στην παραπανω φραση ("αν νοιαζεσαι περισσοτερο για το performance και τα specs"), δηλαδη ειναι μια επιχειρηματολογικη εισαγωγη στο "γιατι" το oneplus 2 υπερτερει σε performance και specs. Μετα στην παρενθεση γραφω το επιχειρημα. Ποσο πιο απλα να στο εξηγησω ακομα? Εντάξει φίλε παρεξήγησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα