satafaka Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Έχω το set αγορασμένο από το e-shop πριν 8 μήνες περίπου http://www.e-shop.gr/pliktrologio-coolermaster-sgb-3020-kkmf1-us-octane-gaming-set-p-PER.642526και η ροδέλα άρχισε να χαλάει σιγά σιγά. Την γυρνάς κατά πάνω ή κάτω και κάνει random scrolls (3 πάνω-1 κάτω, 2 κάτω-1 πάνω κτλπ). Εγγύηση με καλύπτει αλλά σκέφτομαι ίσως να αγόραζα κάποιο άλλο σετ ή μόνο mouse, έτσι και για τις γιορτές. Δεν ξέρω αν μέχρι 60 ευρώ θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο από αυτό που έχω, γι αυτό ρωτάω. Να το πάω για επισκευή γιατί είναι καλό σετ? ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή και να το αφήσω αυτό στην άκρη? Θα ήθελα τις προτάσεις σας παρακαλώ. Ευχαριστώ.
Bender83 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αν σε βολέψε πήγαινε το για σέρβις. Μπορεί να σου δώσουν και καινούριο.
DigitalElf Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει μονάδα σέρβις της COOLERMASTER, το πας, το βλέπουν, το αντικαθιστούν η σου δίνουν πιστωτικό ότι θέλεις εσύ.
satafaka Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδή για τέτιο "μικρό-πρόβλημα" γίνεται και αντικατάσταση ή πιστωτικό? Έχω την υποψία ότι θα μου πουν "σιγά το πρόβλημα, το mouse δουλεύει μια χαρά!". Γι αυτό μπαίνω στον πειρασμό να πάρω νέο mouse ή νέο set γενικά
Bender83 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Τη στιγμη που εχει προβλημα και δεν μπορουν να το επισκευασουν πρεπει το αλλαξουν. Και αν δεν υπαρχει το ιδιο να σου δωσουν πιστωτικο. Το σιγουρο ειναι οτι δεν χανεις τπτ
iCyd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αμα το πηρες απο e-shop και δεν εισαι απο Αθηνα υπαρχει ενα προβλημα,Μεγαλο!Αναμεσα σε σενα και την coolermaster υπαρχει το eshop,το οποιο φημιζεται για το κακιστο after sale support που εχει. Κοινως θα σου βγαλει την πιστη μεχρι να παρεις πιστωτικο ή να στο κανει αντικατασταση.Αμα εισαι Αθηνα το καλο ειναι οτι μπορεις να πας νομιζω απευθειας στην coolermaster και να το κανονισεις.
satafaka Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Κατάλαβα... εντάξει δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Ειδικά επειδή είναι σετ είμαι σίγουρος πως θα μου πουν αφού δεν χάλασε όλο το σετ ή κάτι αντίστοιχο, δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε... τι να πω... θα μιλήσω από βδομάδα και βλέπουμε. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα