Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα κ χρόνια πολλά σε όλους...έχω ένα ταμπλέτ zte e9q+ και προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών κ το μόνο που κάνει είναι να κλείνει κ μετά να αναβοσβηνει ή οθόνη με το σημα του ταμπλετ..το δοκιμασία να κάνω recovery με το συνδυασμό πλήκτρων κ έκανε πάλι το ίδιο..σημείωση ότι περίμενα κ μια ώρα σχεδόν να δω μη κάνει κάτι αλλά τπτ..ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνεται?

Δημοσ.

Ψάξε και στο ίντερνετ αλλά τα περισσότερα λύνονται ως εξής κρατάς πατημένο το κουμπί power μεχρι να κλείσει τελείως. Θα το καταλάβεις ποτέ θα γίνει. Μετά το πατάς και το κρατάς πατημένο για αρκετά δευτερόλεπτα συνήθως είναι 10 και σου βγάζει ένα μενού από όπου μπορείς να κάνεις επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων. Αν δεν σου δουλέψει με την πρώτη ξαναπροσπαθησε μερικές φορές. Καλή τύχη

Δημοσ.

Τπτ αδερφέ το δοκιμασία καμία δεκάρια φορές κ αυτό..όταν ειναι κλειστό παταω συνδυασμό power kai volume up κ μου δίνει επιλογές recovery και reboot παταω για recovery περιμένω καμία ώρα κ αναβοσβηνει μόνο ή οθόνη με τη μάρκα του ταμπλέτ τπτ άλλο..

Δημοσ.

Κατατοπιστικο το βίντεο κ ευχαριστώ για το χρόνο σου αδερφέ..υπάρχει όμως το πρόβλημα ότι δεν έχω υπολογιστή!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...