xarispao Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Kαλημερα κ χρόνια πολλά σε όλους...έχω ένα ταμπλέτ zte e9q+ και προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών κ το μόνο που κάνει είναι να κλείνει κ μετά να αναβοσβηνει ή οθόνη με το σημα του ταμπλετ..το δοκιμασία να κάνω recovery με το συνδυασμό πλήκτρων κ έκανε πάλι το ίδιο..σημείωση ότι περίμενα κ μια ώρα σχεδόν να δω μη κάνει κάτι αλλά τπτ..ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνεται?
k33theod Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ψάξε και στο ίντερνετ αλλά τα περισσότερα λύνονται ως εξής κρατάς πατημένο το κουμπί power μεχρι να κλείσει τελείως. Θα το καταλάβεις ποτέ θα γίνει. Μετά το πατάς και το κρατάς πατημένο για αρκετά δευτερόλεπτα συνήθως είναι 10 και σου βγάζει ένα μενού από όπου μπορείς να κάνεις επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων. Αν δεν σου δουλέψει με την πρώτη ξαναπροσπαθησε μερικές φορές. Καλή τύχη
xarispao Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Τπτ αδερφέ το δοκιμασία καμία δεκάρια φορές κ αυτό..όταν ειναι κλειστό παταω συνδυασμό power kai volume up κ μου δίνει επιλογές recovery και reboot παταω για recovery περιμένω καμία ώρα κ αναβοσβηνει μόνο ή οθόνη με τη μάρκα του ταμπλέτ τπτ άλλο..
xarispao Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Κατατοπιστικο το βίντεο κ ευχαριστώ για το χρόνο σου αδερφέ..υπάρχει όμως το πρόβλημα ότι δεν έχω υπολογιστή!!!!!
timo63 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 για δοκίμασε με την αγγλική γλώσσα να κανεις επαναφορά
xarispao Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ούτε έτσι κάνει τπτ αδερφέ..το βλέπω για service το θέμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα