dub Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 To drive διαβάζει cd audio (και cd-r & cd-rw), datacd, videocd, αλλά δεν από προχτές δεν διαβάζει DVD-video!! Έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Βοηθείστε αν μπορείτε.
Dark_son20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 xmmmm mipos einai to pioner me tin tripa???
dub Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Όχι. Το Samsung SD-616T είναι. Πατάω και μου λέει " please insert a disc in drive"!!!
StAkIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Πράγματι πολύ περίεργο το πρόβλημα! :? Φαντάζομαι δοκίμασες διάφορα DVD στο drive σου και ήταν και εμπορίου; :?: Όπως επίσης έλεγξες τι DVD υποστηρίζει το drive σου; Δηλαδή, -R, -RW, +R, +RW, RAM...; Δοκίμασε να κάνεις και ένα upgrade στο firmware. Το παρακάτω site θα σε βοηθήσει σε αυτό! http://forum.firmware-flash.com Αν εξακολουθεί να μην διαβάζει τα DVD τότε χρειάζεται επισκευή, ή χρήση εγγύησης αν υπάρχει! Ενημερωτικά, το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ κάποτε με ένα ASUS, το οποίο ξαφνικά έπαψε να διαβάζει DVD!
Dark_son20 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 ego pantos exw 3 pioner 105 pou ton kanoun :P :P
dub Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 όπως είπα και πιο πάνω τα παίζει όλα εκτός απο DVD VIDEO. Μιλάω για κανονικά δισκάκια αγορασμένα απο μένα. Δεν έχω δοκιμάσει μόνο(γιατί δεν έχω) αντιγραμμένα dvd. θα δοκιμάσω να κάνω upgrade...
dub Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 μπα. έκανα upgrade το firmware μήπως και... αλλά μπα!
accipio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Μια σκέψη: Μήπως για κάποιο λόγο κλείδωσε σε κάποιο region και πλέον μπορεί να διαβάσει dvd μόνο απ' αυτό και κανένα άλλο region; Δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό αλλά λέω μήπως...
Dark_son20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 nop den diavazei oute region 0 disc...oute data-dvd disk....
AfterForever Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Ας μην ανοίξω νέο τόπικ. Αντιμετωπίζω κ εγώ πρόβλημα. Ξαφνικά το DVD μου (Teac 16x48 νομίζω) δυσκολεύεται να διαβάσει οποιοδήποτε δισκάκι (είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένο, το drive εννοώ) κ αν το διαβάσει μετά από λίγο παίξιμο (είτε μουσική είναι αρχεία γενικά) κολλάει, με αποτέλεσμα να μου κολλάει ο υπολογιστής τελείως. Τις περισσότερες φορές, αν δεν κολλήσει ο υπολογιστής μετά δε βλέπει ούτε το DVD ούτε το CDRW (Plextor 24x10x40), το οποίο κ αυτό αν δυσκολευτεί να διαβάσει κάνει τα ίδια. Καμιά ιδέα; Θέμα hardware υποθέτω, έτσι; Πρέπει να πάω για αλλαγή ? ΥΓ. Μιλώντας για αλλαγή, τι προτείνετε ανάμεσα σε : SONY DVD 16x DDU1612 BTC DVD 16x BDV316B LG DVD 16x GDR-8162B PIONEER DVD-121 - 16x - Tray PLEXTOR DVD PX-116A 16X48 ATAPI LG DVD 16x GDR-8162B ASUS DVD E616 ?
dub Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 σήμερα διαπίστωσα πως κάποια απο τα dvd μου τελικά τα διαβάζει. Δεν διαβάζει ας πούμε το "Lion King" (το πιο καινούργιο που διαθέτω). Απο video club τα διαβάζει ΟΛΑ γιατί ήδη έχω κάνει καμμιά 20αρια σε vcd (όλα τα παιδικά για την κόρη μου!). Ισως κάτι να παίζει με κάποιο κλείδωμα. Για να είμαι ακριβής αυτά που δεν αναγνωρίζει δεν θυμάμαι αν ποτέ τα αναγνώριζε.
dub Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 επειδή είμαστε και λίγο άσχετοι(προσέξτε τον πληθυντικό) : πως βρίσκουμε το region ενός dvd video??? Στο εξώφυλλο η στο δίσκο του Lion King ας πούμε δεν γράφει.
accipio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2003 επειδή είμαστε και λίγο άσχετοι(προσέξτε τον πληθυντικό) : πως βρίσκουμε το region ενός dvd video??? Στο εξώφυλλο η στο δίσκο του Lion King ας πούμε δεν γράφει. Με το Nero Info Tool! Επιλέγεις το dvd drive σου και (με το δισκάκι στο drive) πας στην καρτέλα Disc, όπου βλέπεις όχι μόνο το region αλλά και άλλες πληροφορίες.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 me afto to prog.... http://hijacker.rpc1.org/discinfo/#Download
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.