akeramidas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα και Χρονια Πολλα στο forum! Σημερα που επιτελους(!) καθησα, ειπα να λυσω με ενα προβλημα που με βασανιζει απο την στιγμη που αγορασα το home cinema και ηθελα την βοηθεια σας. Συγκεκριμενα: Ειμαι κατοχος του Panasonic SA-BTT 405 home cinema και της lg 55LB670 τηλεορασης. Εχω συνδεσει το home cinema με την TV με HDMI και οπτικη ινα και συμβαινουν τα εξης που μου δημιουργουν προβλημα και ηθελα να αλλαξω: 1)με το που ανοιγω το home cinema ανοιγει παντα στην επιλογη d-in (επιλογη που χρησιμοποιω οταν θελω να ακουσω την τηλεοραση μεσα απο το home cinema), ακομα κιαν το εχω χρησιμοποιησει προηγουμενως στην επιλογη radio. Αυτο με δυσκολευει οταν π.χ θελω να ακουσω ραδιοφωνο πρεπει να ψαχνω την επιλογη radio και δεν σας κρυβω, χρειαζεται το χρονο του σε αυτο το home cinema. Οποτε, εαν καποιος γνωριζει, απλα ας μου πει τι πρεπει να κανω ωστε το home cinema να ανοιγει στην επιλογη που το εχω κλεισει. 2)Οταν ανοιγω το home cinema, που οπως ειπα πιο πανω ανοιγει παντα στο d-in, ψαχνοντας για το radio, περνω απο την επιλογη disk. Στην επιλογη αυτη ανοιγει παντα η TV! και μου δειχνει το μενου του home cinema κανοντας ακομα πιο χρονοβορα την επιλογη του radio. Οποτε εδω χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας ωστε η TV να ανοιγει μονο οταν το θελω εγω και οχι ως ανεφερα παραπανω. Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.
christaras1990 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Για δοκιμασε να απενεργοποιήσεις το simplink...αλλαξε κατι?
akeramidas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Christara1990 ειναι αυτο που υπεθεσες. Σ'ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα