LOKATZIS71 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους σας. Θέλω βοήθεια για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω imac 27' με λειτουργικό yoshimate. Μου έβαλαν και την Ελληνική γλώσσα στον υπολογιστή αλλά δεν μπορώ να την αλλάξω από το πληκτρολόγιο όταν θέλω να γράψω είτε σε αγγλικό είτε σε Ελληνικό κείμενο. Μπορώ μόνο από επάνω δεξιά της οθόνης. Αυτό είναι σπαστικό. Μπορείτενα μου ππείτε τι πρέπει να κάνω για να αλλάζω τη γλώσσα από το πληκτρολόγιο? ?? Υπόψιν πατώ comand +alt shift αλλά τίποτα. Σας ευχαριστώ περιμένω απάντηση οποίος μπορεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασε Ctrl+Space Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Command + space είναι συνήθως αλλά μπορείς να το δεις στις προτιμήσεις συστήματος , στο πληκτρολόγιο αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 By default με Command + space τρέχει το Spotlight για να αλλάξεις την γλώσσα πήγαινε System Preferences => Keyboard και επέλεξε την καρτέλα Shortcuts και από εκεί διάλεξε Input Sources τσεκάρεις το Select next source in input menu και εκεί επιλέγεις την συντόμευση που θέλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Στο macbook μου είναι: ctrl + alt + space στο δε imac μου είναι αλλιώς (shift + alt + space αν θυμάμαι καλά) παρ' όλο που στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου έχει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα