Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Μολις πηρα ενα Huawei Y625 απο το Mediamarkt και μου κανε εντυπωση οτι δεν ειχε ζελατινα πανω στην οθονη. Η ελληνικη αντιπροσωπια ετσι το δινει; Το χει κανενας αλλος;

Δημοσ.

Καλες γιορτες. Ταινια ασφαλειας ειχε, σελοφαν δεν ειχε. Αλλα νομιζω καμια εταιρεια δεν βαζει σελοφαν στα κουτια των κινητων.

Δημοσ.

Καλες γιορτες. Ταινια ασφαλειας ειχε, σελοφαν δεν ειχε. Αλλα νομιζω καμια εταιρεια δεν βαζει σελοφαν στα κουτια των κινητων.

Η ταινια ασφαλειας πως ηταν κολλημενη;;;Ηταν πχ "εργοστασιακα" ή μηπως σου φανηκε λιγο περιεργη.Παντως γενικα για να καταλαβουν οι παντες κατι...οταν ,οποιαδηποτε, εταιρεια παρεχει τη δυνατοτητα αλλαγης προϊοντων , μην περιμενετε να πετανε αυτα που γυρνανε πισω.Εννοειται ξαναπακεταρονται και μπαινουν στη σαλα.Το πολυ πολυ το πας πισω εντος 14 ημερων με φουλ συσκετασια και παιρνεις αλλο(ετσι ομως καποιος αλλος θα παρει αυτο που γυρισες).

• Like 2
Δημοσ.

Μωρε δικιο εχεις και μαλλον δεν θα το παω πισω γιατι οντως το γνωριζω οτι επιστρεφονται και αυτος ειναι και ενας λογος που το πηρα απο εκει. Ειναι παραλογο απο την μια να θες να παρουν πισω την συσκευη σου και απο την αλλη να θες αυτη που αγορασες να μην εχει ανοιχτει. Στη τελικη το πολυ πολυ να φαγε και 1-2 φορτισεις μεσα στις μερες που το χε ο αλλος. 

Απλα μου κανε εντυπωση που δεν του ξαναβαλαν την ζελατινα.

Δημοσ.

Η ταινια ασφαλειας πως ηταν κολλημενη;;;Ηταν πχ "εργοστασιακα" ή μηπως σου φανηκε λιγο περιεργη.Παντως γενικα για να καταλαβουν οι παντες κατι...οταν ,οποιαδηποτε, εταιρεια παρεχει τη δυνατοτητα αλλαγης προϊοντων , μην περιμενετε να πετανε αυτα που γυρνανε πισω.Εννοειται ξαναπακεταρονται και μπαινουν στη σαλα.Το πολυ πολυ το πας πισω εντος 14 ημερων με φουλ συσκετασια και παιρνεις αλλο(ετσι ομως καποιος αλλος θα παρει αυτο που γυρισες).

Εχεις πολυ δικιο σε αυτο που ειπες φιλε,ισχύει 100%

Δημοσ.

Μωρε δικιο εχεις και μαλλον δεν θα το παω πισω γιατι οντως το γνωριζω οτι επιστρεφονται και αυτος ειναι και ενας λογος που το πηρα απο εκει. Ειναι παραλογο απο την μια να θες να παρουν πισω την συσκευη σου και απο την αλλη να θες αυτη που αγορασες να μην εχει ανοιχτει. Στη τελικη το πολυ πολυ να φαγε και 1-2 φορτισεις μεσα στις μερες που το χε ο αλλος. 

Απλα μου κανε εντυπωση που δεν του ξαναβαλαν την ζελατινα.

Ζελατινα δεν ξερω και δε νομιζω να βαζουν ετσι κ αλλιως, τουλαχιστον οι πιο πολλες εταιρειες.

Εχεις πολυ δικιο σε αυτο που ειπες φιλε,ισχύει 100%

Αφου το εκανα κ γω καποια εποχη που δουλευα στο σερβις σε τετοιας αλυσιδας...

• Like 1
Δημοσ.

Μπα μην το λες. Lenovo, LG, Samsung που εχω παρει εγώ ή φιλοι μου ειχαν ζελατινα. Και μαλιστα σε unboxing που ειδα του Y625 στο youtube ειχε κανονικα ζελατινα στην οθονη. Τωρα αν ηταν θεμα αντιπροσωπειας/χωρας δεν ξερω.

Τεσπα μια χαρα ειναι το κινητο. Ευχαριστω για το χρονο σας και καλες γιορτες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...