olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια!Πηρα αυτο το λαπτοπ σημερα!Εβγαλα οτι σαπιοπρογραμματα ειχε,παει καλυτερα και ακομα καλυτερα σε σχεση με τον amd e1 6010! Εχω 2 μαλλον 3 αποριες! 1. Κατα τυχη στο bios βρηκα την επιλογη( INTEL Virtualization Technology) Ηταν disabled το εκανα enabled...Σε τι χρησιμευει; 2.Μολις ανακαλυψα οτι δεν εχει ανεμιστηρι παρα μονο μια ψυκτρα για να μεταδιδει θερμοτητα.. Δεν θα ζεσταθει χωρις ανεμιστηρι;; 3. Βρηκα στο internet οτι υποστηριζει hyperthreading..Ναι μεν μου το εμφανιζει στο speccy οτι υποστηριζεται αλλα ειναι disabled!Παλι τουτο που χρησιμευει και αν γινεται να το ενεργοποιησω;(αν προσφερει κατι!.) Ευχαριστω! Και ενα τελευταιο οταν παιζω NFS most wanted(2005) αριστερα κ δεξια μου χει μαυρες γραμμες να το πω ετσι!Πως μπορω να 'απλωσω' σαυτα τα ακρα την οθονη; (το βρηκα!) Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2015 από olimpiakos 7
mphxths Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 1. για virtualization καταστασεις vmware,virtualbox και τα συναφη 2.ο επεξεργαστης ειναι ψοφιος του κερατα..και καψονια να του κανεις δεν ζεσταινεται...για να το εχουν χωρις ανεμιστηρι κατι θα ξερουν περισσοτερο απο μας εκει στο εργοστασιο. 3.κοιτα στο BIOS για το hyperthreading..μηπως υπαρχει επιλογη για on/off ...λογικα στο μενου με τα cpu features. Αλλα πολυ θα ηθελα να δω που βρηκες στο ιντερνετ οτι το υποστηριζει http://ark.intel.com/products/82103/Intel-Celeron-Processor-N2840-1M-Cache-up-to-2_58-GHz εδω παντως λεει οτι δεν υποστηριζει hyperthreading. To hyperthreading δημιουργει ενα επιπλεον virtual/logical thread ανα πυρηνα.Πρακτικα σου διπλασιαζει τους πυρηνες να το πουμε απλα να το καταλαβεις. Αν εχει 2 πυρηνες..στα windows θα βλεπεις 4..αν εχει 4..θα βλεπεις 8 κλπ Αλλα στο λινκ λεει οτι δεν το υποστηριζει. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Mphxths ευχαριστω που απαντησες! Οσον αφορα τις θερμοκρασιες οντως ειναι πολυ cool! Στο BIOS δεν υπαρχει κατι για hyperthreading.. Δεν το λεω εγω για το hyperthreading το λεει το Speccy!
mphxths Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μεταξυ του speccy και της intel , θα πιστεψω την intel εδω που τα λεμε 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία νταξει ευχαριστώ Μπήχτη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα