TriLoBiTe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Συγγνώμη, αλλά αυτός είναι σπαστικός. Σαν το χέλι δεν έχει.
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Συγγνώμη, αλλά αυτός είναι σπαστικός. Σαν το χέλι δεν έχει. Ήταν μεγάλη φίρμα πριν λίγα χρόνια...είχε πάει και στο Ελλάδα έχεις ταλέντο (μάλλον γιατί ήταν Έλληνας ) και γενικά πέρα από αυτό το "χόμπι" είναι σοβαρός...
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ζίο φέρεσαι να ξέρεις πολλά... Eσένα βλέπουμε στον καταπληκτικό αυτό χορό;
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ζίο φέρεσαι να ξέρεις πολλά... Eσένα βλέπουμε στον καταπληκτικό αυτό χορό; To είπα εγώ, σώνει και καλά να κάνεις μεγάλο! Πίστευα ότι ήταν ευρύτερα γνωστός, είχε γίνει ψιλοπανικός! (Στο μυαλό μου προφανώς ) 1
SpirosRonto Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Αντε να δουμε την κυριακη . Θα δω ολα τα βιντεο και θα κανω ενα μιξ για το στυλ μου
mphxths Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 carlton και will smith απο soul train βαλαμε? Παρε να μαθαινεις απο τους επαγγελματιες
WorLogik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη ισως καποιοι να το βρουν παραξενο αυτο που θα πω..ουσιαστικα θελω να κανω ερωτηση..επειδη σε κλαμπ εχω παει μονο μια φορα και εκει που πηγα ηταν τιγκα και δεν ειχε χωρο για χορο δεν καταλαβα πολλα.. απλα με λιγα λογια εννοω δεν εχω συνηθισει να χορευω και δεν ξερω πως ακριβως. Για τα γενεθλια μου θα παμε σε κλαμπ με φιλους και την κοπελα μου,και απλα φοβαμαι το οτι θα γινω ρεζιλι επειδη δεν ξερω τοσο να χορευω..τι μπορω να κανω? Ή ειναι κατι απλο και ευκολο? Με αγχωνει ιδιαιτερα το γεγονος γιαυτο σκεφτηκα να ρωτησω εδω οσους πηγαινουν..τι ακριβως μου προτεινετε? Θελω χελπ Οπως ειπε και ο Zio10 η λυση ειναι το ποτο. Και να τα σκατωσεις θα εχεις δικαιολογια . Γιατι για να κανεις αυτην την ερωτηση σημαινει οτι δεν εισαι αρκετα αληθινος για να χορεψεις οπως γουσταρεις και να εισαι στα @@ σου.
SpirosRonto Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οπως ειπε και ο Zio10 η λυση ειναι το ποτο. Και να τα σκατωσεις θα εχεις δικαιολογια . Γιατι για να κανεις αυτην την ερωτηση σημαινει οτι δεν εισαι αρκετα αληθινος για να χορεψεις οπως γουσταρεις και να εισαι στα @@ σου. Ναι δεν ειμαι στα @@ μου αλλα με το ποτο θα γινω
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δεν ειμαι στα @@ μου αλλα με το ποτο θα γινω Μην πας "αγχωμένος" να πιεις γρήγορα για να φτιαχτείς και να χορέψεις όμως. Όπως πάει η βραδιά, πιες λίγο παραπάνω, κανένα σφηνάκι κλπ κι αν σου βγει στην πορεία χορεύεις. Το τιμώμενο πρόσωπο θα είσαι έτσι κι αλλιώς οπότε μην έχεις και ιδιαίτερο άγχος για το πως θα τα πας
SpirosRonto Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Και όντως λίγο ποτο χρειάστηκε και ήταν το πιο εύκολο πράγμα , το μόνο αρνητικό είναι ο κλασικός πονοκέφαλος το πρωί 1
zio10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Και όντως λίγο ποτο χρειάστηκε και ήταν το πιο εύκολο πράγμα , το μόνο αρνητικό είναι ο κλασικός πονοκέφαλος το πρωί Να πίνεις πολύ νερό, κάθε γουλιά ποτού και μια γουλιά νερό! Όλα καλά όμως, ωραίος και του χρόνου! 1
l337 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να πιείς καθόλου αλκοόλ. Κακό θα σου κάνει.Δεν γράφω περισσότερα
stavi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη ισως καποιοι να το βρουν παραξενο αυτο που θα πω..ουσιαστικα θελω να κανω ερωτηση..επειδη σε κλαμπ εχω παει μονο μια φορα και εκει που πηγα ηταν τιγκα και δεν ειχε χωρο για χορο δεν καταλαβα πολλα.. απλα με λιγα λογια εννοω δεν εχω συνηθισει να χορευω και δεν ξερω πως ακριβως. Για τα γενεθλια μου θα παμε σε κλαμπ με φιλους και την κοπελα μου,και απλα φοβαμαι το οτι θα γινω ρεζιλι επειδη δεν ξερω τοσο να χορευω..τι μπορω να κανω? Ή ειναι κατι απλο και ευκολο? Με αγχωνει ιδιαιτερα το γεγονος γιαυτο σκεφτηκα να ρωτησω εδω οσους πηγαινουν..τι ακριβως μου προτεινετε? Θελω χελπ Γιατι απο πότε χορευουν στα κλαμπ.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα