mphxths Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Εδω σε εχω απλα πρεπει να αγορασεις το ρολοι με την κεραια..αλλιως δεν βγαινουν οι κινησεις...
Iris_89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δες το Hotline Bling, έτσι πρέπει να χορεύεις.
ADHD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 παρακολούθησε και κάνε ότι κάνει ο τύπος κ καθάρισες δεν κάνω πλάκα εγώ έτσι χορεύω , καμια φορά και στο άσχετο και με περνάνε για τρελό Αυτο μπηκα να ποσταρω ακριβως.. :P Και ναι το κανω και εγω στις σπανιες φορες που θα με τραβηξουν σε κανα κλαμπ. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=fv3t5M2k4Lo Xέλι. Εγώ φοβήθηκα. 6
johnkal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Για τα γενεθλια μου θα παμε σε κλαμπ με φιλους και την κοπελα μου,και απλα φοβαμαι το οτι θα γινω ρεζιλι επειδη δεν ξερω τοσο να χορευω..τι μπορω να κανω? Ή ειναι κατι απλο και ευκολο? Με αγχωνει ιδιαιτερα το γεγονος γιαυτο σκεφτηκα να ρωτησω εδω οσους πηγαινουν..τι ακριβως μου προτεινετε? Θελω χελπ Αν απλά δε σ' αρέσει ο χορός και γουστάρεις τα κλαμπ πήγαινε και άραξε καθιστός ή όρθιος. Γιατί να χορέψεις αν δε σ' αρέσει; Σε περίπτωση που δε γουστάρεις γενικά τα κλαμπ, κάνε τα γεννέθλια σου κάπου που θα αρέσει σε όλους σας π.χ. σε ένα μπαρ. Είναι μαλακία να πάτε και εσύ από μέσα σου να γαμωσταυρίζεις, θα χαλαστούν και οι υπόλοιποι όσο να ναι.
redhotstef Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Οπου και να πατε κερνα τους.. ..εχω ακουσει ιστοριες.. Πχ τους πας καπου ακριβα και βαζουν και απ την τσεπη τους οι καλεσμενοι. Ντροπη. Γιατι δε πατε σε ενα ρεμπεταδικο;
SpirosRonto Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα εγώ σε μπαρ έλεγα για αρχή αλλά θέλουν κλαμπ..ε τι να κάνω δεν έχω θέμα ας το δοκιμασουμε και αυτο
crom251 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πέρα απ'τη πλάκα, αλκοόλ. Αν πάλι δεν μπορείς, τότε μην χορεψεις. Δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από τον ξενερωτο χορό. Χαχα ελιωσα ιδιως στην αρχη του βιντεο... Υπαρχει και αλλη version με τον Βαν Νταμ. Επισης αν βρεις παρτενερ μπορεις να δοκιμασεις το routine...
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειαζεται να χορεψεις(φιγουρες κ ετσι) μπορεις απλα να κουνιεσαι στον ρυθμο χαλαρα οπως σου βγει,αν ειναι ηρεμες οι κινησεις σ δεν παιζει να γελοιοποιηθεις.Οταν βαλει τα τσιφτετελε εκει απλα βλεπεις τα κοριτσια να χορευουν κ αν ειναι βαζεις κανα χερακι!!
Ison_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί υπάρχει σύγχρονο τραγούδι που να χορεύεται; Ο χορός στα στα clubs σταμάτησε περίπου στις αρχές των '00s.
hliastsek Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Πέρα από την πλάκα μην το σκέφτεσαι και τόσο...όπως σου βγει εκείνη τη στιγμή, ανάλογα τη διάθεση, την μουσική και την παρέα. Και μην αγχώνεσαι, δεν πας σε κανένα διαγωνισμό ούτε θα σε παρεξηγήσει ή θα σε κοροϊδέψει κανένας για το πως χορεύεις (ή δεν χορεύεις). Αλλά μιας και βάζουμε βιντεάκια https://www.youtube.com/watch?v=fv3t5M2k4Lo Να φανταστω το ειχες δει Live? Δεν χρειαζεται να χορεψεις(φιγουρες κ ετσι) μπορεις απλα να κουνιεσαι στον ρυθμο χαλαρα οπως σου βγει,αν ειναι ηρεμες οι κινησεις σ δεν παιζει να γελοιοποιηθεις.Οταν βαλει τα τσιφτετελε εκει απλα βλεπεις τα κοριτσια να χορευουν κ αν ειναι βαζεις κανα χερακι!! Δυνατό κομματι..... Αδερφε, απλα πιες 1-2 ποτακια να χαλαρώσεις και ολα θα γινουν 2
Bourdoulas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα να δεις. Νομίζεις ότι οι υπόλοιποι γνωρίζουν να χορεύουν; Όχι. Απλά κουνιούνται. Είτε παίζει ελληνικά είτε ξένα θα τους δεις να χορεύουν με τον ίδιο τρόπο . 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα