Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ισως καποιοι να το βρουν παραξενο αυτο που θα πω..ουσιαστικα θελω να κανω ερωτηση..επειδη σε κλαμπ εχω παει μονο μια φορα και εκει που πηγα ηταν τιγκα και δεν ειχε χωρο για χορο δεν καταλαβα πολλα.. απλα με λιγα λογια εννοω δεν εχω συνηθισει να χορευω και δεν ξερω πως ακριβως. 

Για τα γενεθλια μου θα παμε σε κλαμπ με φιλους και την κοπελα μου,και απλα φοβαμαι το οτι θα γινω ρεζιλι επειδη δεν ξερω τοσο να χορευω..τι μπορω να κανω? Ή ειναι κατι απλο και ευκολο? 

Με αγχωνει ιδιαιτερα το γεγονος γιαυτο σκεφτηκα να ρωτησω εδω οσους πηγαινουν..τι ακριβως μου προτεινετε? Θελω χελπ :P

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρακολούθησε και κάνε ότι κάνει ο τύπος κ καθάρισες 

δεν κάνω πλάκα εγώ έτσι χορεύω , καμια φορά και στο άσχετο και με περνάνε για τρελό 
  • Like 4
Δημοσ.

παρακολούθησε και κάνε ότι κάνει ο τύπος κ καθάρισες 

δεν κάνω πλάκα εγώ έτσι χορεύω , καμια φορά και στο άσχετο και με περνάνε για τρελό 

Αμα χορεψω ετσι το πολυ πολυ με τις κινησεις των χεριων να παρει φαπα κανεναν :P.

Κατι για κλειστους χωρους παιζει? χαχαχ!

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα απ'τη πλάκα, αλκοόλ. Αν πάλι δεν μπορείς, τότε μην χορεψεις. Δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από τον ξενερωτο χορό.

• Like 5
Δημοσ.

Πέρα απ'τη πλάκα, αλκοόλ. Αν πάλι δεν μπορείς, τότε μην χορεψεις. Δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από τον ξενερωτο χορό.

Αμα δεν εχω πολυασχοληθει,δεν μπορω να ξερω ομως αμα μπορω ή οχι..

Δημοσ.

Αμα δεν εχω πολυασχοληθει,δεν μπορω να ξερω ομως αμα μπορω ή οχι..

Ναι μωρέ, στα κλαμπ πάμε όλοι οι επαγγελματίες....

Απλά πράματα.

Την βρίσκεις, κουνισαι => χορός. Δεν την βρίσκεις, δεν κουνισαι.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να χορέψεις γιατί αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις.
Εγώ πχ επειδή δεν το έχω προτιμώ να μην χορεύω απ' το να ξεφτιλιστώ...tongue.gif

• Like 2
Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα μην το σκέφτεσαι και τόσο...όπως σου βγει εκείνη τη στιγμή, ανάλογα τη διάθεση, την μουσική και την παρέα. Και μην αγχώνεσαι, δεν πας σε κανένα διαγωνισμό ούτε θα σε παρεξηγήσει ή θα σε κοροϊδέψει κανένας για το πως χορεύεις (ή δεν χορεύεις).

Αλλά μιας και βάζουμε βιντεάκια :P

https://www.youtube.com/watch?v=fv3t5M2k4Lo

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...